ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Το ταξίδι ξανά (2001)

Αυτό και το άλλο τραγούδι είναι Τραγούδια που από τον τίτλο τους συνδυάζονται με την ανάρτηση





ΠΗΓΗ : "  Youtube    " 

ΜΠΛΕ-ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ

Τραγούδι  σχετικό με ταξίδια για όσους τους αρέσει να ταξιδεύουν.  



ΠΗΓΗ : Youtube.

Πραγματοποιήθηκε το Ταξίδι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.Αργολίδας στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ έτους 2017



Λίγα λόγια του Προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ προς τους συνταξιδιώτες της εκδρομής αυτής.



Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι, συνταξιδιώτες του προηγούμενου επιτυχημένου ταξιδιού και νέοι που φέτος είσαστε στην παρέα μας.



Βρισκόμαστε οι περισσότεροι φέτος πάλι μαζί για να περάσουμε λίγες ευχάριστες ημέρες για να τις θυμόμαστε μέχρι του χρόνου που θα ξαναβρεθούμε στο επόμενο ταξίδι.



Κάποιοι που λείπουν από την παρέα μας θα ήθελαν και πάλι να είναι μαζί μας αλλά κάποιες υποχρεώσεις τους έκαναν να μην συμμετέχουν.



Γνωρίζοντας τις ωραίες ημέρες που περάσαμε ή σκέψη τους θα είναι μαζί μας.



Πέρσι στα λίγα λόγια που είπα σας ενημέρωσα ότι ήταν το πρώτο ταξίδι του Συνδέσμου στο Εξωτερικό και δώσαμε ραντεβού για αυτό που σήμερα πραγματοποιείτε.





Φέτος είναι το δεύτερο ταξίδι κάτι που τείνει να γίνει ΘΕΣΜΟΣ για τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας της Αργολίδας ώστε κάθε χρόνο θα πραγματοποιείται ένα ταξίδι.



Για το επόμενο ταξίδι θα πρέπει εγκαίρως να το δηλώσετε καθότι το πρόγραμμα του Συνδέσμου μας θα ανακοινώνεται σε Πανελλαδικό Επίπεδο σε όλα τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας που αριθμεί τις 23.000 μέλη για αυτό το θέμα θα σας ενημερώσει ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος ο οποίος μας κάνει την τιμή και φέτος να είναι μαζί μας και τον ευχαριστούμε.



Για την πραγματοποίηση των ταξιδιών θα λαμβάνουνε πάντα υπ΄όψιν τις οικονομικές δυνατότητες και θα προγραμματίζουμε ταξίδια στα οικονομικά μας όρια.


Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.


Πέρσι είπα να ξεχάσουμε τα προβλήματα για λίγο, να αφήσουμε πίσω τα ελαττώματά μας για να απολαύσουμε το ταξίδι κάτι που έγινε από όλους.



Φέτος λέω και πάλι τα ίδια στους νέους συμμετέχοντες ώστε και αυτό το ταξίδι να αφήσει την δική του ομορφιά και ανάμνηση.



Θέλουμε την βοήθειά σας την συνεργασία σας και την κατανόησή σας σε οτιδήποτε απρόβλεπτο προκύψει.



Ετοιμάστηκε για σας ένα βιβλίο το οποίο έχει όλα τα μέρη του προγράμματος με διάφορες σημειώσεις και όποιος επιθυμεί μπορεί να το διαβάζει. Αυτό θα βρίσκεται σε συγκεκριμένο σημείο για να μπορεί ο καθένα σας να το πάρει.



Φέτος φτιάχτηκαν stik   για περισσότερη ποικιλία μουσικής.



Επειδή είμαστε όλοι μεγάλοι θα πρέπει μόνοι μας να κατανοούμε τις αλλαγές στις θέσεις για την αποφυγή παρεξηγήσεων και να μην έλθει στην δύσκολη θέση ο ξεναγός να ασχοληθεί με το θέμα αυτό.





Υπάρχουν κενές θέσεις προκειμένου αλλάξει κάποιος. Αν κάποιος είναι σε θέση και δεν έχει καλή θέα λόγω παραθύρου να ζητήσει αλλαγή. Όλα αυτά με την κατανόηση λύνονται.



Το προγραμματισμένο ταξίδι από Νοέμβριο μήνα του 2016 και μετά από προτάσεις σας σήμερα αρχίζει.



Ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο του κ. ΖΑΦΕΙΡΗ προσπάθησε για το καλύτερο ώστε να περάσουμε και φέτος πολύ ωραία.



Στις 26 του μηνός όπως γνωρίζετε θα πάμε να ακούσουμε την τοπική τους μουσική.
Από μένα εύχομαι καλό μας ΤΑΞΙΔΙ ο Ξεναγός μας θα μας αναλάβει από την Θες/νίκη.



Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος 

Καλώ τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας όπως προσέλθει στο μικρόφωνο για να απευθύνει τον χαιρετισμό του.