ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

9-5-2015: Βίντεο από την υπόθεση σύλληψης μελών σπείρας που διακινούσαν ...ΠΗΓΗ : "  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ     "  ΜΕΣΩ 

ΔΙΔΕΡΓΩΝ θα ονομάζεται η νέα ΜΟΜΑ. Όλο το σχέδιο του Υπ. Εθνικής Άμυνας

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, παρέστη στην... τελετή ενεργοποίησης λειτουργίας της Διακλαδικής Διοίκησης Κατασκευής Έργων Ειδικού Σκοπού «Δεινοκράτης» (πρώην ΜΟΜΑ), με επιχειρησιακό τίτλο ΔΙΔΕΡΓΩΝ, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι.

H λειτουργία της νέας ΜΟΜΑ θα έχει ως εξής σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας:1. «Διακλαδική Διοίκηση Κατασκευής Έργων Ειδικού Σκοπού ΔΕΙΝΟΚΡΑΤΗΣ», με επιχειρησιακό τίτλο «ΔΙΔΕΡΓΩΝ» και έδρα την Αθήνα.

Συνέντευξη ερημίτη μοναχού που ζεί στην έρημο του Αγίου Όρους


1. Στο μυαλό μας το Άγιον Όρος είναι ένα ησυχαστήριο όπου μπορεί κανείς να βρεί τον εαυτό του, να ηρεμήσει...

Δημοσίευση

27 Σεπτεμβρίου 2013, 2:00 μμ

1. Στο μυαλό μας το Άγιον Όρος είναι ένα ησυχαστήριο όπου μπορεί κανείς να βρεί τον εαυτό του, να ηρεμήσει και να νιώσει πιο κοντά στο Θεό. Είναι τόσο απλό, όπως οι «απλοί» άνθρωποι το φαντάζονται;

Αποστολικό ανάγνωσμα της Κυριακής της Σαμαρείτιδος: Ο αυθεντικός Χριστιανός που τιμά το όνομά τουΑποστολικό ανάγνωσμα της Κυριακής της Σαμαρείτιδος: Ο αυθεντικός Χριστιανός που τιμά το όνομά του

Ο  ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ  ΠΟΥ  ΤΙΜΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΤΟΥ 
Αποστολικό ανάγνωσμα
Κυριακής της Σαμαρείτιδος
(Πραξ. ια' 19-30)
Τα ονομαστήριά μας εορτάζουμε οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί την Κυριακή. Και αυτό διότι στο Αποστολικό Ανάγνωσμα ακούμε πότε για πρώτη φορά ονομάσθηκαν οι οπαδοί τού Χριστού Χριστιανοί!

Η αγάπη


Η αγάπη
Οσίου Μαξίμου του Ομολογητού
Πρόλογος
ΛΟΓΟΣ για την αγάπη είναι πάντοτε επίκαιρος. Ιδιαίτερα στην εγωκεντρική εποχή μας, που πέτρωσαν οι καρδιές και χάθηκαν τα ειλικρινή αισθήματα, και που λόγια πολλά χωρίς αντίκρυσμα ζωής, στείρα ιδεολογήματα και νοσηροί συναισθηματισμοί διεκδικούν τη θέση της αγάπης.

ΑΠΟΠΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 8-5-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   "

Ποιά είναι τα πρώιμα σημάδια του καταρράκτη στο μάτι


Ο καταρράκτης, η θόλωση δηλαδή του κρυσταλλοειδούς φακού του οφθαλμού, εμφανίζεται με ποικιλία συμπτωμάτων:
  • δυσκολία στη νυχτερινή όραση, όπου διαπιστώνει κανείς ιδιαίτερη ενόχληση με τους προβολείς των αυτοκινήτων,
  • σταδιακή θόλωση της όρασής τους είτε για μακριά είτε για κοντά,
  • συχνή αλλαγή του βαθμού διάθλασης των οφθαλμών, η αλλαγή δηλαδή της συνταγής των γυαλιών ακόμη και κάθε τρίμηνο, που εμφανίζεται κατά την εξέλιξη του καταρράκτη.
Αυτά τα συμπτώματα καλό είναι να αξιολογούνται μετά από οφθαλμολογική εξέταση, όπου ο εξειδικευμένος οφθαλμίατρος μπορεί να βεβαιώσει την παρουσία ή μη καταρράκτη, καθώς και την αναγκαιότητα για επέμβαση.

Ο ΑΤΥΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ

Ενας τύπος βλέπει τη γυωαίκα τουνα φοράει ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι, το οποίο είναι και πανάκριβο, και την ρωτάει.
- Ρε γυναίκα που το βρήκες αυτό το δαχτυλίδι; Αυτό κάνει μια περιουσία...

Ήλιος

Μιά μελαχρινή, μία καστανή, και μία ξανθιά είναι υποψήφιες γιά ένα νέο πείραμα της ΝΑΣΑ που θέλει να στείλει γυναίκες σε διάφορους πλανήτες.
Οι επιστήμονες ρωτούν πρώτα την μελαχρινή:
- Σε ποιό πλανήτη θα ήθελες να πας;
- Θα ήθελα να πάω στον Αρη.

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ: Τυπογραφούμε από το 1977


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9.5.15 |  | 
 Η εταιρία ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ιδρύθηκε το 1977 από τους Γεώργιο και Δημήτριο Μαγκλάρα . Η οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία 37 ετών στο χώρο των εκτυπώσεων και της τυπογραφίας σημερα στεγάζεται σε ένα κτίριο 500τμ. και διαθέτει πλήρη σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Τεχνολογικές καινοτομίες που θα αλλάξουν τον κόσμο

Παρασκευή, 08 Μάιος 2015 19:41 Τεχνολογία

Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
170
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Τεχνολογικές καινοτομίες που θα αλλάξουν τον κόσμο
Η τεχνολογία αλλάζει τον κόσμο μας με ραγδαίους ρυθμούς και νέες καινοτομίες κάνουν συχνά την εμφάνιση τους, μεταλλάσσοντας βασικούς τομείς της καθημερινότητας μας, όπως η διατροφή, οι μετακινήσεις, αλλά και η ιατρική.
Δείτε τις 5 βασικές τεχνολογικές καινοτομίες που υπόσχονται να αλλάξουν τον κόσμο γύρω μας, όπως τις παρουσίασε το fortunegreece.com