ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Το νέο ένζυμο που εξολοθρεύει τον Καρκίνο


Posted: Δεκεμβρίου 21, 2014 at 11:12 πμ, Last Updated: 
οι-επιστήμονες-γνωρίζουν-πλέον-πως-εξαπλώνεται-ο-καρκίνος
 Μπορεί ένα απόσταγμα από το φρούτο του ανανά να είναι ασφαλέστερο αλλά και πιο αποτελεσματικό από ένα χημειοθεραπευτικό φάρμακο;
Πολύ συχνά έρχονται στο φως της δημοσιότητας μελέτες – μέσω της βάσης δεδομένων της βιβλιογραφίας της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ιατρικής στις ΗΠΑ γνωστή ως MEDLINE – που πέραν του γεγονότος ότι επιβεβαιώνουν τη θεραπευτική ισχύς των φυσικών ουσιών για τη θεραπεία του καρκίνουστην πραγματικότητα ακυρώνουν κάθε συμβατική προσέγγιση στις αντικαρκινικές θεραπείες.

Η νεολαία ξενύχτησε αυτή τη φορά για καλό σκοπό


Posted: Δεκεμβρίου 20, 2014 at 8:28 μμ, Last Updated: 
3
Μία διαφορετική έξοδο πραγματοποίησε η νεολαία τα ξημερώματα της Παρασκευής. Νέοι και νέες από διάφορες ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αποφάσισαν αντί για Νεανική Σύναξη να πραγματοποιήσουν μία νυχτερινή έξοδο αγάπης στους συνανθρώπους μας χωρίς στέγη. Στο Νεανικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού, οι νέοι συσκεύασαν κουβέρτες, μπουφάν και φαγητό και με τη βοήθεια λεωφορείου τα μετέφεραν στην καρδιά της Αθήνας. Εκεί αψηφώντας τους κινδύνους και το κρύο χάρισαν ζεστά λόγια αγάπης σε εκείνους που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη. 

Μεγάλη νίκη κατά των γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων στη Γερμανία


Posted: Δεκεμβρίου 20, 2014 at 7:05 μμ, Last Updated: 
γενετικώς-τροποποιημένα-τρόφιμα
Έπειτα από αιτήματα και έντονες πιέσεις καταναλωτών και καταναλωτικών οργανώσεων, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής πουλερικών στη Γερμανία, η Wiesenhof, ανακοίνωσε ότι θα «επιστρέψει» στην χρησιμοποίηση πτηνοτροφών που είναι απαλλαγμένες από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (σ.σ. pentapostagma.gr – GM-free).

Τα Χριστούγεννα γεννήθηκε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…όχι η υπερκατανάλωση!


Posted: Δεκεμβρίου 20, 2014 at 6:48 μμ, Last Updated: 


Γράφει ὁ φιλόλογος Γεώργιος Ἔξαρχος
 
«Τὰ Χριστούγεννα γεννήθηκε ὁ Χριστός!». Αὐτονόητο; Ἴσως γιὰ μᾶς τοὺς Ὀρθοδόξους. Ὅμως καὶ αὐτὸ πλέον συζητεῖται… Πολλὲς φορὲς κατὰ τὸ πάρελθον ἐπιχειρήθηκε νὰ καταργηθεῖ ἡ ἑορτὴ τῶν Χριστουγεννων διὰ τῆς βίας ἀπὸ τὸ χριστιανικὸ πλήρωμα τῆς ἐκκλησίας. Τὸ 1644 στὴν Βρεττανία, ὁ Ὄλιβερ Κρόμγουελ καὶ τὸ κόμμα τῶν πουριτανῶν, θέλησαν νὰ καταργήσουν μὲ νόμο τὰ Χριστούγεννα. Ἔτσι ἡ ἥμερα ἀπαγορεύθηκε νὰ εἶναι ἀργία, ἡ δὲ βουλὴ συνεδρίαζε κάθε χρόνο τὴν ἡμέρα τῶν Χριστουγέννων γιά περισσότερο ἀπὸ μία δεκαετία. Τὸν περασμένο αἰῶνα στὴν κομμουνιστικὴ Ῥωσσία εἶχαν ἀπαγορευθεῖ τὰ Χριστούγεννα ἀπὸ τὸ 1917 ὡς τὸ 1990 ὁπὀτε καὶ κατέρρευσε τὸ καθεστώς. Ἐπὶ κυβερνήσεως δὲ Στάλιν εἶχαν ἀντικατασταθεῖ ἀπὸ τὰ σταλινούγεννα! Ἡ χειρότερη ὅμως πολεμικὴ τῶν Σιωνιστῶν εἲναι αὐτὴ τῆς ἐκκοσμικεύσεως τῶν Χριστουγέννων, ἡ ὁποία μεταβάλλει τὸ ὑπερκόσμιο γεγονὸς σὲ ἐγκόσμιο καὶ ὑλιστικό. Φθάσαμε σήμερα, νὰ προβάλουμε μία ἐντελῶς εἰδωλολατρικὴ ἀτμόσφαιρα στὰ σπίτια μας καὶ ὡς ἐκ τούτου καὶ στὴν κοινωνία μας, ἀφοῦ ἔτσι μᾶς προτιμᾷ ἡ παγκοσμιοποίηση.

Δημιούργησαν καρχαρία – ρομπότ για το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό [video] U.S. Navy Ghost Swimmer Robot Fish




Posted: Δεκεμβρίου 20, 2014 at 6:24 μμ, Last Updated: 


Είναι ένας από τους ικανότερους κυνηγούς των θαλασσών, και η φιγούρα του αποτελεί ταυτόχρονα ένδειξη απειλής αλλά και υψηλών δυνατοτήτων: ο λόγος φυσικά για τον…
καρχαρία, ο οποίος και φαίνεται να αποτελεί την έμπνευση πίσω από το μη επανδρωμένο υποβρύχιο όχημα (Unmanned Underwater Vehicle) GhostSwimmer του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ- αν και το ρομπότ έχει μάλλον αρκετά μικρότερο μέγεθος.
Το GhostSwimmer, το οποίο πρόσφατα ολοκλήρωσε τις δοκιμές του στη Joint Expeditionary Base Little Creek-Fort Story, είναι το πιο πρόσφατο μιας σειράς φιλόδοξων προγραμμάτων «επιστημονικής φαντασίας» που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Silent NEMO, του Rapid Innovation Cell (CRIC). Στην ουσία πρόκειται για ένα πείραμα το οποίο διερευνά τις δυνατότητες χρήσης βιομιμητικών μη επανδρωμένων υποβρύχιων σκαφών στον αμερικανικό στόλο.

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ »ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ»…


Posted: Δεκεμβρίου 20, 2014 at 5:04 μμ, Last Updated: 
Δωρεά στο Λιμενικό Σώμα έκανε το Ίδρυμα «Αικατερίνη Λασκαρίδη», για τη γενική επισκευή του σκάφους 133 Ηγουμενίτσας και του Πλοίου Ανοικτής Θάλασσας  050 το οποίο ήταν επί πολλά χρόνια παροπλισμένο…
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον Πειραιά, εκδήλωση   βράβευσης του κ. Πάνου Λασκαρίδη και του Ιδρύματος παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Π Υ Ρ Ο Β Ο Λ Η Τ Η Σ


ΠΗΓΗ : " Σύνδεσμος Αποστράτων Αξ/κών Πυροβολικού του Ελληνικού Στρατού     "  εκ ΠΗΓΗΣ : "   ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1684  " 

ΑΝΤΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



10.ΑΝΤΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ
Η σύζυγος ρωτάει τον άντρα της:
«Τι σου αρέσει περισσότερο σ’ εμένα; Το πανέμορφο πρόσωπό μου ή το θεσπέσιο αισθησιακό κορμί μου»;
Αυτός την κοιτάζει από την κορυφή ως τα νύχια και της λέει:
« Το χιούμορ σου»!!!
*****************************************************************************
Ξανθιά, μετά το πρώτο ραντεβού ανεβαίνει για ένα τελευταίο ποτό στο σπίτι του συνοδού της…
Άντρας: Να πιούμε ουίσκι;
Ξανθιά: Οκ !
Άντρας: Να σου βάλω 2 δάχτυλα;
Ξανθιά: Δε θα πιούμε ουίσκι πρώτα;
*****************************************************************************

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ( 1828 )

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 

12.Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ( 1828 )
   
Σαν σήμερα, το 1828 ιδρύθηκε η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.
    Επειδή ό τι και να γράψω είναι λίγο, και όλα έχουν γραφεί, θα παραθέσω μόνο τονΥΜΝΟ ΤΟΥ ΕΥΕΛΠΙΔΟΣ.
Τι τιμή στο παλληκάρι όταν έμπει στη Σχολή
και περήφανα φορέσει του Ευέλπιδος στολή .

«Δηλητηριώδεις» ατάκες διάσημων για τις γυναίκες

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



«Δηλητηριώδεις» ατάκες διάσημων για τις γυναίκες
    Και ο Θεός έπλασε τον μεγαλύτερο μπελά της ανθρωπότητας!Τη γυναίκα. Το άλλο μισό του άντρα, ή το άλλο άτομο που… μισεί ο άντρας;
    Ουδείς γνωρίζει πότε και πώς τα δυο αυτά φύλα θα συμφιλιωθούν ποτέ ή θα καταλάβει το ένα το άλλο. Μέχρι τότε, υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες από διάσημα χείλη για να στάζουν ενίοτε, δηλητήριο, για το πιο περίπλοκο και ενδιαφέρον αυτό πλάσμα: τη γυναίκα.

*****************************************************************************
 «Μορφώνεις έναν άντρα: Μορφώνεις έναν άντρα. Μορφώνεις μια γυναίκα: μορφώνεις μια γενιά», Μπριγκαμ Γιανγκ-Αμερικανός θρησκευτικός ηγέτης
*****************************************************************************
 «Ως συνήθως, πίσω από έναν ηλίθιο υπάρχει μια σπουδαία γυναίκα», Τζον Λέννον-τραγουδοποιός
*****************************************************************************
 «Ένα κορίτσι πρέπει να είναι δυο πράγματα: κομψή και υπέροχη», Κοκό Σανέλ-σχεδιάστια μόδας

Δωρεάν διανομή χυμού ροδάκινου σε πολύτεκνες οικογένειες

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



5.Δωρεάν διανομή χυμού ροδάκινου σε πολύτεκνες οικογένειες
    Περισσότερα από 200.000 λίτρα χυμό ροδάκινου θα διανεμηθούν δωρεάν σε χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες της πρωτεύουσας, μέσω της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών. Μια ενέργεια που είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής των προσωρινών έκτακτων μέτρων στήριξης των ροδακινοπαραγωγών της ΕΕ και υλοποιείται από τους παραγωγούς Ημαθίας και Κοζάνης με την αρωγή του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
    Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις, μέρος της αδιάθετης ποσότητας ροδάκινων και νεκταρινιών μπορούσε να αποσυρθεί και να διανεμηθεί δωρεάν σε φορείς παροχής υπηρεσιών φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πανάκριβο και σαπίζει γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Πανάκριβο και σαπίζει γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης
    Το 1985 έπεσε η ιδέα. Το 2005 ήταν σχεδόν έτοιμο. Το 2014, τοσπίτι της άρσης βαρών στη Θεσσαλονίκη δεν έχει λειτουργήσει ποτέ και σαπίζει.
    Πίσω από το κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης, ορθώνεται εδώ και μία δεκαετία ένα άλλο κλειστό γυμναστήριο.Θα ήταν το παλάτι της άρσης βαρών, μία μοναδική εγκατάσταση στον κόσμο για το άθλημα των δυνατών, που θα φιλοξενούσε τις προπονήσεις των αθλητών, αγώνες, αλλά και σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα, καθώς οι κερκίδες του έχουν χωρητικότητα1.100 θεατών.
    Δυστυχώς αυτό το γυμναστήριο δεν λειτούργησε ποτέ. Το πέρασμα του χρόνου και η εγκατάλειψη το έχουν φθείρει, αρκετές φορές έχει πλημμυρήσει και όλα αυτά ενώ κόστισε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Το ιστορικό

Θρησκείες


Τρεις φίλοι κάθονται σε ένα παγκάκι και λένε ποια θρησκεία είναι η καλύτερη. 
Λέει ο Χριστιανός:
- Μία μέρα ξεκίνησα να πάω με την βάρκα μου μια βόλτα, και ξαφνικά ξέσπασε μία απίστευτη καταιγίδα με τεράστια κύματα και θαλασσοταραχή. Προσευχήθηκα τότε στον Χριστό, και γύρω-γύρω ήταν μεγάλα κύματα, και εκεί που ήμουν εγώ ήταν ηρεμία.

ΕΥΧΕΣ

Με του Χριστού τη γέννηση  και με το νέο έτος  μόνο χαρούμενες στιγμές να   'ρθούνε  φέτος.

Ενσωματωμένη εικόνα

 Καλή Χρονιά  και με αισιοδοξία

ΠΗΓΗ : "  ΛΕΥΚΑΔΑ  ipalefkas@yahoo.gr    "

Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Ναυπλίου Νομού Αργολίδας

ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΠΗΓΗ : "    http://eaasargolida.blogspot.gr   " 

Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού
Παράρτημα Ναυπλίου Νομού Αργολίδας

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του παραρτήματος Ναυπλίου σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2015.

Ενημέρωση Μελών από Εκπρόσωπο Δ.Σ. Ε.Α.Α.Σ

ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΠΗΓΗ : "  http://eaasargolida.blogspot.gr   " 


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Δεκ 2014 στην ΛΑΦ Ναυπλίου, ενημέρωση των μελών του παραρτήματος από τον εκπρόσωπο του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. και υπεύθυνο παραρτημάτων Ταξχο ε.α. κ. Χατσίκα Δημήτριο.
Στην ενημέρωση παρέστησαν το Τοπικό Συμβούλιο, πολλά μέλη του παραρτήματος, εκπρόσωποι του συμβουλίου του συνδέσμου αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδος καθώς και απόστρατοι των άλλων κλάδων των Ε.Δ. Καλωσόρισμα απηύθυνε ο Α.Δ.Φ.Ν. Σχης (ΜΧ) Κορωνάκης Ανδρέας. 

Γ. Αυτιάς: «Αδικία... Δώρον Άδωρον τα αναδρομικά των Αποστράτων»!!.. (VIDEO). AndriwtisAytiasApostratoi


Ο Ταξίαχος ε.α. κ. Αργύριος Ανδριώτης, μέλος της Ε.Α.Α.Σ. ΞΑΝΘΗΣ, παρενέβη τηλεφωνικά στη σημερινή (20-12-2014) πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή κ. Γεώργιο Αυτιά, προκειμένου να αναδείξει το θέμα των άδικων περικοπών - παράνομων παρακρατήσεων στις αποδοχές των αποστράτων.

Εκτός της αρμοδιότητάς μου το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. δηλώνει ο Υπουργός Εργασίας...


Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Κυκλάδων κ. ΚΕΦΑΛΑΣ Ευάγγελος, συναντήθηκε στις 19-12-2014 με τον Βουλευτή της Ν.Δ. Κυκλάδων και Υπουργό Εργασίας,  Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. ΒΡΟΥΤΣΗ Ιωάννη.
Συζητήθηκαν προβλήματααστυνομικής φύσεως που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τους υπηρετούντες στην περιοχή των Κυκλάδων,ιδιαίτερη έμφαση και ανάλυση έγινε για το πρόβλημα της υποστελέχωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού.