ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

                                                    Αθήνα 20 Φεβρουαρίου 2015


                             ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, με απόλυτη βιολογική συμβατότητα, κορυφαία σταθερότητα και εγγύηση εφ’ όρου ζωής προσφέρουν τα νέα οδοντιατρικά εμφυτεύματα PALTOP.
Τα νέα εμφυτεύματα, τα οποία ανατρέπουν τα δεδομένα στην προσθετική οδοντιατρική, θα παρουσιαστούν σε Ημερίδα την οποία διοργανώνει το τμήμαΣτοματικής &Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής τουABH Medical Group.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 10:00-12:00, στο ABH Medical Group (Βασ. Γεωργίου 12 & Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα) στα πλαίσια του Προγράμματος Συνεχούς Επιμόρφωσης των Οδοντιάτρων – Συνεργατών τουABH MedicalGroup.

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση τζίρου 8,9% στη βιομηχανία τον Δεκέμβριο

ΝΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ

20/02/2015
Μείωση 8,9% παρουσίασε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία, στο σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς, τον περασμένο Δεκέμβριο σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2013, έναντι µμείωσης 10,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2013 προς το 2012.

ΕΣΕΕ: Εγκύκλιος για τη λειτουργία της αγοράς την Καθαρά Δευτέρα

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

20/02/2015
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) απέστειλε Ενημερωτική Εγκύκλιο στις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους, η οποία διευκρινίζει το πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων και το καθεστώς πληρωμής των μισθωτών υπαλλήλων την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας.

Τα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο

BLOGGER :  Κάθε 2ήμερο - 3ήμερο κ.λ.π. εορτές βλέπουμε πάντα τα μέτρα ΤΡΟΧΑΙΑΣ.              ΄Εχει αναρωτηθεί κανείς πότε αυτοί οι άνθρωποι κάνουν με τις οικογένειές τους, τις εορτές που κάνει ο υπόλοιπος κόσμος ;  Θα μου πείτε αυτό το επάγγελμα διάλεξαν συμφωνώ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και αυτοί είναι άνθρωποι και για αυτό στις δύσκολες ημέρες αυτούς θα πρέπει να τους βοηθάμε εμείς οι υπόλοιποι οδηγοί ώστε να τελειώνει η εργασία τους ποιο ξεκούραστα ώστε και αυτοί κατόπιν εορτής να κάνουν την δική του διασκέδαση μετά την υπηρεσία τους με την οικογένειά τους.
ΕΥΧΟΜΑΙ σε όλους τους Αστυνομικούς - Στρατιωτικούς κ.λ.π. υπηρεσίες που εξ ανάγκης της ιδιομορφίας του επαγγέλματός τους εργάζονται αυτές τις ημέρες. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Καλή Σαρακοστή. 

Κάποιοι λοιπόν πρέπει να τους θυμούνται, τουλάχιστον αυτοί που έχουν περάσει από αυτά τα επαγγέλματα. 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

20/02/2015
Αυξημένα είναι τα μέτρα Τροχαίας για τον εορτασμό του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.  
Ο σχεδιασμός των μέτρων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης εντολών από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για πλήρη και συνεχή δραστηριοποίηση, συντονισμό και εποπτεία όλων των Υπηρεσιών Τροχαίας προκειμένου να εξασφαλιστούν οι συνθήκες ομαλής και ασφαλής οδικής κυκλοφορίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της Χώρας.

Έκληση για βοήθεια στο μικρό Σπύρο


Posted: 
χερι-βοηθειας-550x400_c
Ο Σπύρος Μαρούδας από τη Ζάκυνθο είναι 12 ετών. Δεν έχει προλάβει να χαρεί τα πιο αγνά χρόνια της ζωής του, καθώς έχει υποβληθεί ήδη σε 7 χειρουργικές επεμβάσεις (επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, μεταμοσχεύσεις βαλβίδων, κτλ) καθώς πάσχει από Δεξιοκαρδία και Συγγενή καρδιοπάθεια.

ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ...

Μια νεκροφόρα μετέφερε μόνη της ένα φέρετρο στο νεκροταφείο. Καθώς ήταν σε μια ανηφόρα, ήταν και χωματόδρομος, ανοίγει από τα πολλά τραντάγματα η πόρτα χωρίς να καταλάβει τίποτα ο οδηγός (ήταν μεθυσμένος βλέπετε). 

ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ...

Το μυρμήγκι δουλεύει καλοκαιριάτικα στην παραλία με την οικογένεια του. Μαζεύουν τροφή για το χειμώνα. Ξάφνου περνά από δίπλα ο τζίτζικας με το τζιπ, δίπλα και πίσω γκόμενες, τραγούδια, κέφι.
Τζίτζικας: "Τι γίνεσαι μυρμήγκι;" 

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ 1878

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ 1878
    Η Επανάσταση του Ολύμπου το 1878 είναι ένα ιστορικό γεγονός μεγάλης σημασίας αλλά όχι πολύ γνωστο πέρα από την περιοχή της Πιερίας. Αποτέλεσε την αντίδραση του Ελληνισμού της Μακεδονίας ενάντια στα σχέδια της Ρωσίας και του Πανσλαβισμού γενικότερα, για τη δημιουργία μιας Μεγάλης Βουλγαρίας, στην οποία θα ενσωματώνονταν όλα τα ελληνικά εδάφη της Θράκης και της Μακεδονίας, μέχρι τον Όλυμπο.
    Ο φίλος της εφημερίδας μας Σωτήρης Μασταγκάς από το Λιτόχωρο, Νομικός – Ταξίαρχος του Δικαστικού ε.α. και συγγραφέας, γράφει με την ευκαιρία του εορτασμού της 137ης επετείου της Επανάσταση του Ολύμπου.
Γράφει ο Σωτήριος Δ. Μασταγκάς
    Ο εορτασμός της Επανάστασης του Ολύμπου και της Μακεδονίαςστα 1878, φέρνει στην ιστορική μνήμη τον δραματικό αγώνα του υπόδουλου Μακεδονικού λαού για την αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού και την ένωσή του με τη μητέρα Ελλάδα.
    Πρόκειται για γεγονός μεγάλης εθνικής σημασίας, το οποίο ανέτρεψε τα ύπουλα και σκοτεινά σχέδια του πανσλαβισμού, αποτελώντας οριακή αφετηρία του Μακεδονικού Αγώνα.
    Ο από τον Απρίλιο του 1877 ρωσοτουρκικός πόλεμος υπήρξε αυταπάτη των χριστιανικών λαών της Βαλκανικής, που δεν έβλεπαν άλλους λυτρωτές από τους Ρώσους.

Η Ναυμαχία της Πάτρας

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
12.Η Ναυμαχία της Πάτρας
http://www.sansimera.gr
    Στις αρχές του 1822 ο τουρκοαιγυπτιακός στόλος με αρχηγούς τον αντιναύαρχο Καρά Πεπέ Αλή και τον αιγύπτιο υποναύαρχοΙσμαήλ Γιβραλτάρ βγήκε από τον Ελλήσποντο με διαταγή να πλεύσει προς την Πάτρα, προκειμένου να ανεφοδιάσει τους πολιορκούμενους από τους έλληνες επαναστάτες, Τούρκους. Στο κατόπι του βρέθηκε στόλος 63 ελληνικών πλοίων από τα Ψαρά, την Ύδρα και τις Σπέτσες με αρχηγούς τον Νικολή Αποστόλη, τον Ανδρέα Μιαούλη και τον Γκίκα Τσούπα.
    Στις 15 Φεβρουαρίου ο τουρκικός στόλος ναυλόχησε στο λιμάνι της Πάτρας, λόγω κακοκαιρίας. Ο Ανδρέας Μιαούλης, που είχε αναλάβει τη διοίκηση της ελληνικής αρμάδας, θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για επίθεση.

Η Επανάσταση του Ολύμπου (1878) και και η ακύρωση της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Δρ. Ιωάννης Παρίσης
    Στις 19 Φεβρουαρίου εορτάζεται η επέτειος της Επαναστάσεως του Ολύμπου, η οποία με κέντρο το Λιτόχωρο, υπήρξε η αντίδραση των Ελλήνων της Μακεδονίας στη Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου και τη δημιουργία της «Μεγάλης Βουλγαρίας», που έθετε σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.
    Κατά την Ρωσο-Τουρκική σύγκρουση που ξεκίνησε το θέρος του1877, ο ρωσικός στρατός έφθασε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους στα πρόθυρα της Κωνσταντινουπόλεως και υπαγόρευσε τις θελήσεις του στον Σουλτάνο, με τη Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου. Με αυτήν δημιουργείτο τη Μεγάλη Βουλγαρία, εις βάρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όμως στην πράξη πάνω σε πληθυσμούς και σε εδάφη ελληνικά, μέχρι τον Αλιάκμονα ποταμό και τον Όλυμπο, περίπου σε ολόκληρη τη Μακεδονία, αλλά και Θράκη, εκτός της περιοχής Αλεξανδρουπόλεως.
    Δημιουργός της Συνθήκης αυτής υπήρξε ο από το 1862 Πρεσβευτής της Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη, Στρατηγός Κόμης Ιγνάτιεφ – ουσιαστικός επικεφαλής της Πανσλαβιστικής Κίνησης στην Βαλκανική.   Υπογράφοντας τη Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου ο Ιγνάτιεφ είπε στους Βουλγάρους: «Τώρα οι Έλληνες ας πάνε κολυμπώντας στην Κωνσταντινούπολη

Βαλαωρίτου: Από τις βιοτεχνίες στα μπαράκια

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Βαλαωρίτου: Από τις βιοτεχνίες στα μπαράκια
νυχτερινές φωτογραφίες από travelstyle.gr
ιστορικές πληροφορίες από thessalonikeonkyklos.blogspot.gr
Ρεπορτάζ: Χριστίνα Φωτεινάκη
    Εκεί βρίσκονται τα πιο γνωστά μπαρ, καφέ και εστιατόρια. Το σημείο που χτυπάει η καρδιά της νυχτερινής Θεσσαλονίκης. Το σημείο που οι νέοι δίνουν ραντεβού για να περάσουν όμορφα τις μέρες, αλλά κυρίως τις νύχτες τους. Τα τελευταία χρόνια η Βαλαωρίτου ανανεώθηκε και έγινε το σήμα κατατεθέν της διασκέδασης στην πόλη. 

Θα συγκροτηθούν τρεις ΜΟΜΑ με βάση υφιστάμενες μονάδες του ΣΞ και της ΠΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος στους στρατιωτικούς συντάκτεςΤρεις ΜΟΜΑ, αντί των παλαιών οκτώ που υπήρχαν σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, θα συγκροτηθούν τελικώς, και μάλιστα... λίαν συντόμως, σύμφωνα με όσα σημείωσε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος μιλώντας στους στρατιωτικούς συντάκτες.

Η βάση των τριών αυτών ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) θα είναι δύο Μονάδες του Μηχανικού του Στρατού Ξηράς και μία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Καμμένος από Λάρισα περί ΣτΕ.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 


Ο Καμμένος από Λάρισα διευκρίνησε πώς θα υλοποιηθεί η απόφαση του ΣτΕ (ΔΗΛΩΣΗ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Πατήστε εδώ για να δείτε το πλήρες άρθρο

Παρουσίαση σύλληψης Αλβανού κακοποιού που ενέχεται σε ανθρωποκτονίες και...



ΠΗΓΗ : "  Youtube,    " 

Διευκρινήσεις του Ι.Κ.Α. για την ασφάλιση των Αποστράτων & των προστατευομένων μελών...


΄Υστερα από παρέμβαση με άρθρο (ΕΔΩ) του Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, προέδρου Σ.Α./ΣΣΑΣ, λειτούργησαν άμεσα τα αντανακλαστικά της Διοίκησης του Ι.Κ.Α, όπου με εντολή-παρέμβαση, του Υποδιοικητή του,παρήγγειλε στους αρμόδιους φορείς του Ιδρύματος να έλθουν σε επικοινωνία μαζί του, για να συζητήσουν εκτενώς το θέμα και να δοθούν αμοιβαίες επεξηγήσεις επ΄ αυτού. - Συγκεκριμένα ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία για επικοινωνία η κ. Δ. Γεωργίου από την Διοίκηση έργων εκσυγχρονισμού του Ι.Κ.Α.,