ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Έρευνα: Τα light αναψυκτικά διπλασιάζουν τον κίνδυνο για διαβήτη

16
Likes
Facebook16TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε για τα αναψυκτικά με υποκατάστατα ζάχαρης ή αλλιώς για τα light. Νέα έρευνα Σουηδών επιστημόνων ανατρέπει...
coke
Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε για τα αναψυκτικά με υποκατάστατα ζάχαρης ή αλλιώς για τα light. Νέα έρευνα Σουηδών επιστημόνων ανατρέπει τα δεδομένα και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προειδοποιώντας ότι τα αναψυκτικά διαίτης είναι εξίσου βλαβερά για την υγεία μας. 

Ένδικα μέσα, διεκδίκησης υπολοίπου 50% από οφειλόμενα αποφάσεων ΣτΕ.


Ένδικα μέσα, διεκδίκησης υπολοίπου 50% από οφειλόμενα αποφάσεων ΣτΕ.
http://www.hellasmil.gr
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
http://www.hellasmil.grwww.hellasmil.gr
e-mail:   info@hellasmil.gr
Αριθμ. Πρωτ. 40 /2016
Αθήνα,  17  Οκτ. 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 69
      Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών, με γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων των Μελών της και προκειμένου να διευκολύνει τους συναδέλφους και να προτείνει τις απαιτούμενες ενέργειες, που αφορούν στ’ αναδρομικά του υπολοίπου 50% λόγω των μειώσεων του Ν. 4093/2012 που κρίθηκαν αντισυνταγματικές, παρέχει την παρακάτω ενημέρωση:

Οι 31 υπηρεσίες του “Ηλεκτρονικού Αστυνομικού Τμήματος”


Οι 31 υπηρεσίες του “Ηλεκτρονικού Αστυνομικού Τμήματος”
    Ξεκίνησε η λειτουργία του «Ηλεκτρονικού Αστυνομικού Τμήματος», της νέας διαδικτυακής πύλης της Ελληνικής Αστυνομίας.
    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η πλατφόρμα αυτή δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες, επιχειρήσεις και Φορείς να υποβάλουν αιτήματα διοικητικού και δικαστικού χαρακτήρα, καθώς και καταγγελίες για περιπτώσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος.
    Στόχος είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από την ταχύτερη διεκπεραίωση των σχετικών αιτημάτων τους και τη μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, ενώ παράλληλα εξοικονομούνται και ανθρώπινοι πόροι.

ΝΤΡΑΓΚΙ: ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

«ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ»

22/10/2016
«Οι συζητήσεις για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους συνεχίζονται. Έχουμε εκφράσει ανησυχίες και πρέπει να ληφθούν μέτρα», δήλωσε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Το δυστύχημα

Ένας νεαρός υποψήφιος αξιωματικός της σχολής Ικάρων εξετάζεται για να μπει στη σχολή. Ο εξεταστής λοιπόν τον ρωτάει: 
- Υποθέτουμε πως είσαι υπεύθυνος ενός μικρού αεροδρομίου. Ο διάδρομος προσγείωσης έχει χαλάσει και ένα αεροπλάνο έρχεται να προσγειωθεί. Τι θα 
κάνεις; 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ( ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ )ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ( ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ )
   Όπως ήδη έχουν ενημερωθεί οι συνάδελφοι, κατά την κράτηση της Υγειονομικής Περιθάλψεως από τοΓΛΚ, αυτό δεν υπολογίστηκε  σωστά  αλλά αυξημένα, λόγω λάθους του ποσού πάνω στο οποίο έπρεπε να υπολογισθούν.