ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ο Ιερός νόμος της Σαρίας, πάνω από τους νόμους του ελληνικού κράτους;

 
 

 
 
Τον ιερό νόμο της Σαρίας, βάζει πάνω από τους νόμους του ελληνικού κράτους με απόφαση του ο Άρειος Πάγος αποδεχόμενος με απόφαση του πως οι μουσουλμάνοι Έλληνες δεν μπορούν να συντάσσουν διαθήκες γιατί αυτό δεν προβλέπεται από την σαρία !!!!!!!!!
 Καλά θα κάνετε να αρχίσετε να διαβάζετε το κοράνι, για να μάθετε τι επιτρέπεται και τι όχι!
 
Ανύπαντρα ζευγάρια λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτουκαπνιστές και πότες χτυπήθηκαν, και ακρωτηριαστήκαν χέρια κλεφτών.
Αρχαίοι τάφοι που έχουν κηρυχθεί μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, αλλά θεωρούνται "ειδωλολατρικοί" από τους ισλαμιστές .. έχουν κατεδαφιστεί.Ανύπαντρες νεαρές που έμειναν έγκυες (από βιασμό ή όχι, δεν είχε σημασία) λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου!! 
Παιδιά 12 ετών, που παντρεύονται αναγκαστικά. Πολλά κορίτσια παντρεύονται πριν ενηλικιωθούν, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις η ηλικία γάμου μπορεί να είναι μόλις στα 8. Γυναίκες στις οποίες δεν αναγνωρίζεται το δικαίωμα του διαζυγίου. Γυναίκες που χάνουν υποχρεωτικά την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους!  Και πολλά άλλα .....

Να κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι...Διαφήμιση χωρίς την παρουσία του Ελληνικού Κράτους ή επώνυμων Ελλήνων...Διαβάστε παρακάτω... & απολαύστε το Βίντεο!!!!

 
 
 
Ο Andre Rieu είναι ένας 62χρονος Ολλανδός βιολιστής, από τα μεγαλύτερα εν ζωή ονόματα μαέστρων κλασικής μουσικής σήμερα στον κόσμο.

Ζωγραφίζοντας την αγάπη.

ΠΗΓΗ : EK E-MAIL

Ο σκιτσογράφος Ronald Searle έφτιαχνε στα '70ς σχέδια για να εμψυχώσει

την άρρωστη γυναίκα του - ένα για κάθε χημειοθεραπεία της.

Το αποτέλεσμα είναι τρυφερό και αισιόδοξο. 
[εικόνες via ] 
  
Ο σκιτσογράφος Ronald Searle, που πέθανε πρόσφατα, εκτός από καλός

καλλιτέχνης ήταν και καλός άνθρωπος. Όταν, στη δεκαετία του '70,

η γυναίκα του διαγνώστηκε με μια επικίνδυνη και σπάνια μορφή καρκίνου,

για να την εμψυχώσει της έφτιαχνε ένα σχέδιο με "ηρωϊδα" την ίδια,

κάθε φορά που πήγαινε για χημειοθεραπεία.  

ΤΑΞΙΔΙΑ

ΠΗΓΗ :
planning@atholidays.gr
ATHENS ,GREECE


Μέγα-αποικία μυρμηγκιών «κατακτά» τον πλανήτη - Βίντεο

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/mega-apoikia-myrmhgkiwn-katakta-ton-planhth-video.html#ixzz2lKKEujr2


 
Μία και μοναδική μέγα-αποικία μυρμηγκιών έχει «κατακτήσει» το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, όπως ανακάλυψαν επιστήμονες.

Αυτά είναι τα συμπτώματα επικείμενου εμφράγματος

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/afta-einai-ta-symptwmata-epikeimenou-emfragmatos.html#ixzz2lKJpDWo6


  
Περισσότεροι από ένας στους δύο ανθρώπους που παθαίνουν ανακοπή καρδιάς (έμφραγμα) έχουν προειδοποιητικά συμπτώματα επί ημέρες ή και εβδομάδες πριν σταματήσει η καρδιά τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Οι δέκα εταιρίες «κολοσσοί» που ελέγχουν σχεδόν ότι κυκλοφορεί στην αγορά

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/oi-deka-etairies-kolossoi-pou-elegxoun-sxedon-oti-kykloforei-sthn-agora.html#ixzz2lKJNrex9


  
Κλικ στην εικόνα - 'Ενα πολύ εντυπωσιακό διάγραμμα που παρουσιάζει από που προέρχεται η παραγωγή σχεδόν όλων των προϊόντων που αγοράζουμε δημοσίευσε η αυστραλιανή ιστοσελίδα Herardsun.com. Στο διάγραμμα αυτό, φαίνονται δέκα μεγάλες εταιρίες να ελέγχουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σχεδόν δηλαδή ότι κυκλοφορεί στην αγορά.

VIDEO: 10 ανεξήγητα επιστημονικά φαινόμενα!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/10-anexigita-epistimonika-fainomena.html#ixzz2lKICtjtV


 
Τα πιο ανεξήγητα επιστημονικά φαινόμενα, εξηγούνται μπροστά στα μάτια σας σε ένα βίντεο το οποίο πρέπει να δείτε...

Ταχίνι: θρεπτικό και απαραίτητο

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/taxini-threptiko-kai-aparaithto.html#ixzz2lKHJzZfk


  
Το ταχίνι είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, που προέρχεται από εξαιρετικά επιλεγμένους σπόρους σησαμιού.
Οι σπόροι αυτοί, στη συνέχεια περνούν από επεξεργασία αποφλοίωσης και ξήρανσης και στη συνέχεια πολτοποιούνται, δημιουργώντας μια λιπαρή κρέμα, το γνωστό σε όλους μας ταχίνι.
Η ονομασία του, προέρχεται από την τουρκική γλώσσα, όπου κατά λέξη σημαίνει «ο πολτός του σησαμιού».

Σόδα: Ένα παλιό φυσικό φάρμακο για χίλιες χρήσεις

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/soda-ena-palio-fysiko-farmako-gia-xilies-xrhseis.html#ixzz2lKGsZxqz


  
Τι είναι ακριβώς η Σόδα;
Πρόκειται για ορυκτά άλατα που βρίσκονται στη στάχτη των φυκιών και των φυτών, καθώς και στο νερό που αναβλύζει σε πετρώδεις περιοχές, πλούσιες σε ασβέστιο, νάτριο και κάλιο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ: Η σόδα δεν χρησιμεύει μόνο σαν χωνευτικό, αλλά μπορεί να τη χρησιμοποιήσετε για να καλμάρετε ερεθισμούς του δέρματος, τσουξίματα στα μάτια και μυϊκές κράμπες.

Τι έγραψε ο πρώτος Διοικητής Αστυνομίας του Αγίου Όρους στο βιβλίο επισκεπτών στα Καυσοκαλύβια

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/agion-oros.html#ixzz2lKFn6oRr


 Α Γ Ι Ο            Ο Ρ Ο Σ
Ο πρώτος Διοικητής Αστυνομίας του Αγίου Όρους, ανθυπομοίραρχος Κωνσταντίνος Βεργογιαννόπουλος, γράφει, την 19η Νοεμβρίου 1912, στο βιβλίο επισκεπτών της αδελφότητας των Ιωασαφαίων στα Καυσοκαλύβια:



Σαν σήμερα πριν 100 χρόνια(19/11/1912)


ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/xepouloun-ta-ellhnika-nhsia-se-tourkous.html#ixzz2lKFGp5nf


 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η γνωστή παγκοσμίως Μύκονος, το νησί που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει τουρισμό υψηλού εισοδήματος από το παγκόσμιο τζετ σετ χτυπημένη και αυτή από την οικονομική κρίση αναμένεται να… «σωθεί», σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, από ένα πολύ γνωστό Τούρκο μεγιστάνα. Δηλαδή η ελληνική ξέφτιλα σε όλο το… μυκονιάτικο μεγαλείο της.

ΤΑΞΙΔΙΑ


ΠΗΓΗ :
Info Travelplan
info@travelplan.g

Πώς οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου αποκτούν πρόσβαση στα ιδιωτικά και εταιρικά δίκτυα;

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/pws-oi-egklhmaties-tou-kyvernoxwrou-apoktoun-prosvash-sta-idiwtika-kai-etairika-diktya.html#ixzz2lKCz7Eyn


  
Η εποχή της εορτής των Χριστουγέννων πλησιάζει και παράλληλα ένα σημαντικό ζήτημα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο ανακύπτει, βλάπτοντας οικονομικά χρήστες του διαδικτύου αλλά και ολόκληρες επιχειρήσεις. Μάλιστα, οι διευθυντές διαδικτυακής ασφάλειας μεγάλων εταιριών αναφέρουν ότι ο αριθμός των αναφορών για  «ύποπτες» δραστηριότητες αυξάνει σημαντικά την εποχή που διανύουμε καθώς οι επιθέσεις στοχεύουν απευθείας στην πρόσβαση στα εταιρικά δίκτυα.

Έχω χοληστερίνη κάνει να τρώω φέτα;

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/feta-xolisterini.html#ixzz2lKCUvByI


 
Μια ερώτηση που την ακούμε συχνά ιδιαιτέρως σε μια χώρα όπου η φέτα έχει την τιμητική της. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ότι η φέτα και γενικά τα λευκά τυριά έχουν λιγότερα λιπαρά και χοληστερόλη σε σχέση με τα κίτρινα τυριά, δεν παύουν όμως να έχουν αρκετά. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η φέτα έχει κατά μέσο όρο περίπου 22 % λίπος, εκ του οποίου ένα μεγάλο μέρος είναι κορεσμένο. Το κορεσμένο λίπος αποτελεί ίσως την βασικότερη αιτία αύξησης της χοληστερίνης μας. Επίσης, ένα μεγαλούτσικο κομμάτι φέτα μπορεί να μας δώσει μέχρι και το 30 % της χοληστερίνης που μπορούμε να πάρουμε σε μία ημέρα. Άρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Πώς μένεις ανώνυμος στο Ίντερνετ;

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/pos-meneis-anonymos-sto-internet.html#ixzz2lKC3jbQi


 tromaktiko

Εχετε αναρωτηθεί γιατί η τράπεζά σας δεν σας σας στέλνει ποτέ e-mail; Και, επιπλέον, σας προειδοποιεί πως, αν ποτέ σας σταλεί δήθεν e-mail της, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για απάτη;» ρωτάει...τους παρευρισκομένους ο Μάλτε Ντικ, ακτιβιστής για την ηλεκτρονική προστασία δεδομένων. Η ανοιχτή συνάντηση πραγματοποιείται στην Ενωση Ανταποκριτών στο Βερολίνο και ο Ντικ με τον Χάουκε Λάγκινγκ είναι μέλη του κινήματος Cryptoparty, το οποίο ξεκίνησε μέσω του Τwitter πριν από περίπου ένα χρόνο.

Τα δικαιώματα των νέων στην Ευρώπη. ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
21/11/2013
Τη δεύτερη κατά σειρά ημερίδα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Youth in Action» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου με θέμα: «Έτος Ευρωπαίου Πολίτη 2013 – Τα δικαιώματα των νέων ως Ευρωπαίοι πολίτες» πραγματοποίησαν την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΠΠ) σε συνεργασία με το Δήμο Ασπροπύργου και το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων, με αφορμή το Έτος Ευρωπαίου Πολίτη 2013.

ΥΠΟΙΚ: ΑΜΕΣΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΡΟΩΝ - ΕΚΡΟΩΝ

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
21/11/2013
Αποφασισμένη να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της λαθρεμπορίας καυσίμων εμφανίζεται κυβέρνηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Ειδικότερα, το ΥΠΟΙΚ απαντώντας σε δημοσιεύματα που αφορούν την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων και την εφαρμογή του συστήματος εισροών- εκροών σημείωσε πως:

«Δεν παίρνουμε μαθήματα από την Ελλάδα για θρησκευτικές ελευθερίες». ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ

ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    "
21/11/2013
Προκλητική στάση εξακολουθεί να διατηρεί η Τουρκία στο ζήτημα περί μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τέμενος, καθώς όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών «η Τουρκία δεν έχει τίποτα να μάθει από την Ελλάδα, στο θέμα των θρησκευτικών ελευθεριών».

ΣΥΝΤΑΓΗ : ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Κορμός σοκολάτας


Δυσκολία
 Μικρή
Είδος
949 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε