ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Και οι απόστρατοι αξιωματικοί υποψήφιοι για επιτελικά στελέχη στο δημόσιο .



ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Και οι απόστρατοι αξιωματικοί υποψήφιοι για επιτελικά στελέχη στο δημόσιο .
Τι ωραία που τα γράφουν….
Επιλέγονται από την επιτροπή ΤΡΕΙΣ και υποχρεωτικά την όποια θέση θα την πάρει ένας από αυτούς.
Ιδιαίτερα εάν είναι ‘’γκόμενος (α)’’, ξάδελφος(η),κοντοχωριανός(η), ‘’συναγωνιστής’’συμμαθητής, και άλλα παρεμφερή συγκινητικά.
Εάν από τους ΤΡΕΙΣ κανείς δεν έχει τα ανωτέρω ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, έ, θα βρούμε κάποιον ΤΕΤΑΡΤΟ, έστω και αγράμματο, που… ‘’θα πληροί τις προυποθέσεις’’.
Τουλάχιστον, στο ΠΑΣΟΚ είχαμε τους αφισσοκολλητές που έτσι ‘’γράφαν ένσημα’’. Τώρα που καταργήθηκαν οι αφίσσες, τι θα κάνουμε ?
Όσο για τους Στρατιωτικούς, περιλαμβάνονται στη λίστα υποψηφίων, ‘’για το γράμμα του Νόμου’’.
Έτσι δεν είναι, Νικολάκη ?
PRONEWS
    Μύρισε «χακί» στο μητρώο προσοντούχων για επιτελικές θέσεις στο Δημόσιο. Εκτός από τους πανεπιστημιακούς και τους δημοσίους υπαλλήλους κατέχοντες διδακτορικούς τίτλους, θέση στη «δεξαμενή» αυτή παίρνουν και απόστρατοι...που έχουν αποφοιτήσει από τις Σχολές Πολέμου.

Θεσσαλονίκη: Σκύλοι οδηγοί για τα άτομα με προβλήματα όρασης


Θεσσαλονίκη: Σκύλοι οδηγοί για τα άτομα με προβλήματα όρασης
    Η Μελίτα, η Ντόνα, ο Φοίβος, η Ίρμα και η Βικτόρια είναι εδώ και μερικά χρόνια τα "μάτια" πέντε ατόμων με προβλήματα όρασης, ενώ από σήμερα και η Άλμα θα είναι η συνοδοιπόρος ενός τυφλού ατόμου για τα επόμενα 7-8 χρόνια.
    Πρόκειται για έξι λαμπραντόρ, τα οποία, από την ηλικία των 10-12 εβδομάδων και επί σχεδόν δύο χρόνια, έχουν εκπαιδευτεί ειδικά από το Κέντρο Σκύλων Οδηγών Ελλάδας, προκειμένου να γίνουν σύντροφοι-συνοδοιπόροι, αλλά και "μάτια" των τυφλών.
    Αύριο, ένα τέτοιο σκυλί, η Ίρις, έρχεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της πρώτης ενημερωτικής συνάντησης με θέμα: "Ανεξάρτητη Διαβίωση των Ατόμων με προβλήματα όρασης με τη χρήση του Λευκού Μπαστουνιού και με Σκύλο Οδηγό", που θα πραγματοποιηθεί 18.00-20.00 στο κτίριο διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 32.
    Η Ίρις,  θα δώσει στους ενδιαφερόμενους με προβλήματα όρασης τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία πρώτη εμπειρία στη συνοδεία με σκύλο - οδηγό, στον περιβάλλοντα χώρο του ΚΕΑΤ.

ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ»

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

08/02/2016
Μέχρι τον Απρίλιο θα μπορούν οι δανειολήπτες που έχουν καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη το 2015, να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χορηγούν οι τράπεζες για την τεκμηρίωση της κάθε αίτησης.

ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ .

Ένας Κρητικός γεωργός ποτίζει στο χωράφι του , αλλά σταματά για να ουρήσει , όταν τον τσιμπά μια μέλισσα στο μόριο του. Αμέσως πρήζεται και αρχίζει να φωνάζει : 

Αυτοί είναι οι νέοι φόροι για... όλους! Μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

- Οι νέες φορολογικές κλίμακες που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών μετά το... μαστίγιο των Θεσμών για άνοιγμα του φορολογικού μαζί με το ασφαλιστικό
- Μεσαία και υψηλά εισοδήματα πληρώνουν το... μάρμαρο

ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ: Δε φαντάζεστε τι θαύματα κάνει στον οργανισμό!

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει από επιστημονικές έρευνες τα οφέλη από ένα τέτοιο ρόφημα είναι αναρίθμητα, με τη βιταμίνη C...

nero-lemoni-242-gallarge-600x280
Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει από επιστημονικές έρευνες τα οφέλη από ένα τέτοιο ρόφημα είναι αναρίθμητα, με τη βιταμίνη C και τα αντιοξειδωτικά να κυριαρχούν.

7 λόγοι για να τρώμε καρύδια καθημερινά!

της Μαρίας Παπαδοδημητράκη Οι ξηροί καρποί, ανάμεσά τους και τα καρύδια, υπήρξαν για πολλά χρόνια μια παρεξηγημένη κατηγορία τροφίμων λόγω...
xefloudiste-ta-karidia-me-mia-petseta

της Μαρίας Παπαδοδημητράκη
Οι ξηροί καρποί, ανάμεσά τους και τα καρύδια, υπήρξαν για πολλά χρόνια μια παρεξηγημένη κατηγορία τροφίμων λόγω του θερμιδικού τους φορτίου (μια χούφτα καρύδια, περίπου 30 γρ., δίνει 196 θερμίδες). Τα τελευταία χρόνια, όμως, πολλές έρευνες έχουν αποδείξει την υψηλή διατροφική τους αξία και, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός ισορροπημένου διαιτολογίου, αρκεί η ημερήσια κατανάλωση να μην ξεπερνά τις 1-2 μερίδες (30-60 γρ.). Πρόκειται για τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες (2 γρ./30 γρ.), μέταλλα (μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, χαλκό) και βιταμίνες (Β6, Ε). Μάλιστα, μια χούφτα καρύδια περιέχει τόση βιταμίνη Ε όση μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο. Τέλος, δεν έχουν χοληστερίνη, είναι πλούσια σε φυτικές στερόλες και περιέχουν υψηλές ποσότητες μονοακόρεστων (2,6 γρ./30 γρ.) και πολυακόρεστων ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων (14 γρ./30 γρ.), που τα καθιστούν πλούσια σε αντιοξειδωτική δράση.

Ακτινίδιο: Η πράσινη πηγή βιταμίνης C

6

aktinidio1

Μόλις έρχεται ο χειμώνας αρχίζεις να ενισχύεις τον οργανισμό σου με την πολύτιμη βιταμίνη C. Η πιο γνωστή πηγή της...Η πιο γνωστή πηγή της είναι τα εσπεριδοειδή όμως υπάρχουν και άλλα φρούτα όπως είναι τα ακτινίδια που περιέχουν την διπλάσια ποσότητα! Μάλιστα η κατανάλωση ενός και μόνο ακτινιδίου, μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες μας στην βιταμίνη αυτή.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ κατατάσσεται για ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση της λίστας με τα καλύτερα … πανεπιστήμια του...


ImageHandler.ashx_-214
Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ κατατάσσεται για ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση της λίστας με τα καλύτερα …

Tο αιτίο εκπορεύσεως του Σύμπαντος

1
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
haos-gea-eros-simpan
Η λέξη Θεός (όπως νοείται στην σημερινή εποχή) έχει δύο σημασίες, σημαίνει α) τον Δημιουργό του Σύμπαντος ή την Δημιουργό Αρχή του Σύμπαντος ή το Αίτιο εκπορεύσεως του Σύμπαντος και β) τον Θεό Πνεύμα ή Θεό[1] (π.χ. ο Θεός Άρης). Μεταξύ των δύο αυτών εννοιών υπάρχει τεραστία διαφορά διότι το Αίτιο εκπορεύσεως του Σύμπαντος[2] (Δημιουργός) είναι το αίτιο της εκδηλώσεως της Φύσεως ενώ ο Θεός Πνεύμα είναι το αποτέλεσμα της δημιουργίας, το Αίτιο εκπορεύσεως του Σύμπαντος είναι το όλο ενώ ο Θεός πνεύμα είναι η ατομικότητα. Η ατομικότητα (ο Θεός πνεύμα) είναι ένα μέρος του όλου και όχι το όλο (το Δημιουργό Αίτιο). Η ατομικότητα (Θεός Πνεύμα) φέρει σπέρμα του όλου αλλά δεν είναι το όλο, ακολουθεί την πορεία του όλου και διέπεται από τους Νόμους του όλου.

ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ


               Αθήνα  8 Φεβρουαρίου  2016


                          ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

Αλματώδη αύξηση παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια  ο διαβήτης  κύησης  και σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία πλήττει  πλέον το 18% των εγκύων παγκοσμίως!
Ο διαβήτης  κύησης είναι μια μορφή διαβήτη που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συνήθως στο δεύτερο τρίμηνο και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο έμβρυο αλλά και στη μητέρα αν δεν αντιμετωπιστεί.
 Συνήθως εξαφανίζεται μετά τον τοκετό, αλλά ελλοχεύει   ο κίνδυνος το 30 με 50% των γυναικών αυτών να εμφανίσουν διαβήτη  τύπου 2 πέντε χρόνια μετά τον τοκετό.
«Ο διαβήτης κύησης θέλει  ιδιαίτερη προσοχή καθώς  σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία μπορεί να παρουσιαστεί σε κάθε έγκυο»αναφέρειΔιδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης των Νοσοκομείων Μητέρα και Υγεία,κΣτέφανος Χανδακάς.