ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

 
126
 
0
βυθισμένο πλοίο
Μια δασκάλα που δίδασκε στην τάξη της, αποφάσισε να πει στα παιδιά μια καταπληκτική ιστορία.
Η ιστορία της μιλούσε για ένα κρουαζιερόπλοιο που βυθίζονταν και για ένα ζευγάρι που προσπαθούσε να σωθεί μπαίνοντας σε μια σωστική λέμβο. Δυστυχώς όμως ανακάλυψαν ότι στη βάρκα υπήρχε χώρος μόνο για ένα άτομο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ήθελε να διδάξει στα παιδιά της η δασκάλα με αυτή την ιστορία..

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ

ΠΗΓΗ :  Votegreece.gr

 
124
 
0
ζειμπεκικο της ευδοκιας
Ο Λ. Παπαδόπουλος αρνήθηκε να… βάλει στίχους και ο λοχίας ήταν ερασιτέχνης ηθοποιός,που τον διάλεξε ο σκηνοθέτης σε καυγά στην Ν.Ερυθραία.

ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. VIDEO

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

 
44
 
0
κοκκινη καρτα
Οι κόκκινες κάρτες που έγραψαν ιστορία….

2 από 42 Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ



Αθήνα,24 Ιουνίου 2016


ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Πενήντα Πέντε Λιμενικοί της Λέσβου θα εκπαιδευτούν  φέτος στη διαχείριση επειγόντων περιστατικών και τραύματος στο πλαίσιο του προγράμματος  «Υποστήριξη Ζωής στο Αιγαίο» .
Το πρόγραμμα «Υποστήριξη Ζωής στο Αιγαίο», υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Aπευθύνεται στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των Νησιών του Αιγαίου, στις γυναίκες και τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και στους πολίτες. Εκπαιδεύει στη διαχείριση επειγόντων και τραύματος.

Σε «σεξ επιβίωσης» υποχρεώνονται γυναίκες σε προσφυγικούς καταυλισμούς

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σε «σεξ επιβίωσης» υποχρεώνονται γυναίκες σε προσφυγικούς καταυλισμούς
http://thessbomb.blogspot.gr/
    Να ανέχονται τη σεξουαλική βία σε βάρος τους για λόγους επιβίωσης (survival sex) υποχρεώνονται πολλές γυναίκες- πρόσφυγες στους καταυλισμούς, όπως καταγράφει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες
    Φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην Ελλάδα καταγράφει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Οπως περιγράφεται σε ρεπορτάζ της Deutsche Welle, ιδιαίτερα ανησυχητική ήταν η κατάσταση σε άτυπους καταυλισμούς. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ πολλές γυναίκες- πρόσφυγες υποχρεώνονται στο λεγόμενο «survival sex»- να ανέχονται δηλαδή τη σεξουαλική βία σε βάρος τους για λόγους επιβίωσης. 

Καινούργιο ''χαράτσι'' για 2,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καινούργιο ''χαράτσι'' για 2,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων.
aftodioikisi.gr
    Το «σαφάρι» των φόρων συνεχίζεται από το υπουργείο Οικονομικών. Έτσι ένα παλιό χαράτσι χτυπάει την πόρτα2.500.000 ιδιοκτητών ακινήτων.
    Πρόκειται για φόρο που αφορά όσους δεν έκαναν δήλωση κατάρτισης ακίνητης περιουσίας την περίοδο 1997-1999 και τώρα καλούνται να πληρώσουν στο Κτηματολόγιο.
    Πρόκειται για ένα ποσό 35 ευρώ και 20 ευρώ για κάθε δικαίωμα σε κύριους και βοηθητικούς χώρους, δικαιώματα για τα οποία εκείνη την περίοδο οι ιδιοκτήτες δεν ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλουν τέλος.

Δείτε πού επιτρέπεται να οδηγούν και να εκτονώνονται oι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Δείτε πού επιτρέπεται να οδηγούν και να εκτονώνονται oι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία!
Και είπεν ο Μωάμεθ. ‘’Άντε, και πολύ σας είναι’’!
http://thessbomb.blogspot.gr
    Η Σαουδική Αραβία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου οι γυναίκες απαγορεύεται να οδηγούν, ενώ μόλις το 2011 ο βασιλιάςAbdullah τους παραχώρησε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
    Ωστόσο, δεν μπορείς να τους στερήσεις την ικανοποίηση να βρεθούν πίσω από το τιμόνι και να πάρουν μια αίσθηση για το πώς είναι να κάνεις κάτι που στην πατρίδα τους μόνον οι άντρες επιτρέπεται να το κάνουν.
    Μην φανταστείτε ότι βγαίνουν νύχτα σε κάποιον σκοτεινό δρόμο και επιχειρούν να οδηγήσουν. Ακόμη κι αυτό είναι ποινικά κολάσιμο αν συλληφθούν και δεν το διακινδυνεύουν. Το 2014, δύο ακτιβίστριες από τα ΗΑΕ οδήγησαν στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίαςσυνελήφθησαν και κρατήθηκαν για 25 ημέρες για το... έγκλημα που διέπραξαν.





ΔΕΗ: ΠΩΛΗΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ 400.000 ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

24/06/2016
Την πώληση μέρους του χαρτοφυλακίου των πελατών της σχεδιάζει η ΔΕΗ, συστήνοντας εταιρίες λιανικής με άλλους προμηθευτές για να μειώσει το μερίδιό της σύμφωνα με τους όρους του τρίτου μνημονίου, με ομαλό τρόπο, δήλωσε ο επικεφαλής της Επιχείρησης Μανώλης Παναγιωτάκης.

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

Μια κοπέλα αναρωτιέται συζητώντας με τη φίλη της...
- Άραγε να με αγαπάει στ΄αλήθεια ο Γιώργος;