ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΦΙΛΙ

 

Σε ένα κουπέ 4 ατόμων στο τραίνο κάθονται ένας γερμανό ακαθορίστου ηλικίας, μια πανέμορφη γαλλίδα τουρίστρια, ένας πιτσιρικάς έλληνας και μια γριά ελληνίδα.
Μέσα σε ένα τούνελ και ενώ επικρατεί σκοτάδι ακούγεται ένα αχχχχ, ένα φιλί ματς μουτς και ένας βροντερός μπάτσος.

Νιώθω ΠΕΡΙΦΗΜΑ



Ένας ογδοντάχρονος, πηγαίνει στον γιατρό του για το τακτικό, ετήσιο τσεκ απ. Ανάμεσα στα υπόλοιπα και μετά από κάποιες εξετάσεις που του κάνει ο γιατρός, τον ρωτά πώς νιώθει τελευταία.
Ο γεράκος του απαντά:

Το τέλειο 24ωρο ενός άντρα...

 

06:00 - Χτυπάει το Ξυπνητήρι. 
06:15 - Πεο**χία ... 
06:30 - Τουαλέτα μαζί με την αθλητική εφημερίδα. 
07:30 - Πρωινό : Μπριζόλα μοσχαρίσια με αυγό , καφέ και τόστ που σου τα σερβίρει η γυμνή υπηρέτριά σου. 
07:45 - Φτάνει η Rolce Royce. Δυο ποτηράκια Jack για το δρόμο προς το Αεροδρόμιο. 
09:15 - Πτήση με το ιδιωτικό σου Jet. 
09:30 - Rolce Royce με σοφέρ που θα σε πάει στην Λέσχη για Golf. ( κατά την διάρκεια της διαδρομής πεο**χία από την συνοδό ) 

Γιατί οι παντρεμένες γυναίκες είναι πιο παχουλές από τις ανύπαντρες;

ΠΗΓΗ : "  Asteiakia.gr "





  • Μαθήματα γραμματικής...
    - Κλίνε μου παιδί μου τη λέξη γάτα! - Ονομαστική η γάτα, γενική της γάτας, αιτιατική τη γάτα, κλιτική...ψι-ψι-...
  • Η εφημερίδα
    - Μαμά, μαμά! - Τι θέλεις, χρυσό μου; - Μαμά, έλα γρήγορα. Η Ελενίτσα τρώει την εφημερίδα. - Τι είπες; Δεν σε άκουσα...
 

Η ΑΓΕΛΗ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ήταν μια φορά ένας Αγγλος, ένας Γερμανός και ένας Πόντιος, και είχαν χαθεί στη ζούγκλα. Σε μια στιγμή βλέπουν ένα λιοντάρι. Πιάνει ο Αγγλος μια πέτρα και την πετάει στο λιοντάρι, αυτή το πετυχαίνει στο δόξα πατρί και το λιοντάρι πέφτει κάτω νεκρό. Ενθουσιασμένοι οι άλλοι δύο, κοιτάζουν τον Αγγλο όλο απορία και συνεχίζουν να περπατάνε. 

Η ερωμένη

Ένα ζευγάρι εφοπλιστών, τρώει σ ένα κυριλέ ρεστοράν. Ξαφνικά, μια πανέμορφη ξανθιά πέφτει πάνω στο σύζυγο και αρχίζει να τον φιλάει, να τον χαϊδεύει και να τον αποκαλεί "τζουτζούκο μου", "μωράκι μου" και τέτοια.
Μόλις η πιτσιρίκα φεύγει, η εμβρόντητη

Β Α Ρ Κ Ε Λ Ω Ν Η Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι

ΠΗΓΗ :
planning@atholidays.gr
ATHENS ,GREECE

 

TripAdvisor : ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Up-and-coming ταξιδιωτικούς προορισμούς. Ποια 10 έκανε τη λίστα;
TripAdvisor
Γεια σου, mantasm
Μέλος από Αυγούστου 2010
TripAdvisor
Βραβείο Travellers 'Choice 2013
Προορισμοί σε άνοδο:
Το Top 10
Δείτε τη λίστα
"Όμορφα κτίρια, στα τέλη της δεκαετίας του '50 αυτοκίνητα παντού, φιλικούς ανθρώπους και τέλεια θέα."
Κριτική από San_Moon




Θέλετε χαμηλά αεροπορικά εισιτήρια; Πάρτε προσφορές πτήσεων από το αεροδρόμιο σας που περιλαμβάνονται σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο. Πείτε μας τη θέση σας
Καλύτερες φωτογραφίες κόσμου
Λαμβάνονται από τα μέλη του TripAdvisor, έχει επιλεγεί από εσάς
Ψηφίστε τώρα 
Φωτογραφία από RdoubleS
Έφερε σε σας από:

ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ



ΠΗΓΗ : 
SIGNATURE TRAVEL
events@signature.gr
Λεπτομέρειες στην σελίδα της πηγής.

Τελικά είναι το μέλι καλύτερο από τη ζάχαρη;

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/telika-einai-to-meli-kalytero-apo-th-zaxarh.html#ixzz2mjfuPJ3z


  
Η μείωση της πρόσληψης σακχάρων έχει πολλά οφέλη όπως είναι η διατήρηση σταθερών επιπέδων σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα σας και η συντήρηση του βάρους του σώματος σας.
Εντούτοις, η ερώτηση παραμένει:Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα γλυκαντικής ουσίας για το τσάι σας, τον καφέ, ή άλλα τρόφιμα ή ποτά, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μέλι ή ζάχαρη;

Κύματα «καταπίνουν» το Blue Star Ithaki στο στενό μεταξύ Μυκόνου και Τήνου - Ηρωικές προσπάθειες του καπετάνιου - Δείτε το video

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/Blue-Star-Ithaki.html#ixzz2mjfBMlDP


 



Πραγματική μάχη με τα κύματα έδωσε το πλοίο Blue Star Ithaki αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο κατάφερε να την κερδίσει.

Όπως αναφέρεται το cyclades24.gr, τα στιγμιότυπα είναι από το στενό της Μυκόνου και της Τήνου, όπου τα κύματα «κατάπιναν» το πλοίο.

Ωστόσο ο καπετάνιος, το πλήρωμα και οι επιβάτες αν και πέρασαν δύσκολες στιγμές έφτασαν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/to-xroniko-agia-sofia.html#ixzz2mjdTxOdM


 
Πώς ξεκινάει το ιστορικό μέσα στο Νοέμβριο του 2013.
8/11/2013 Πρόταση νόμου κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Γιουσούφ Χαλάτσογλου.
«η πρόταση νόμου κατατέθηκε με σκοπό την λειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί καθώς έμεινε όρθια επί 481 χρόνια με τις προσευχές του μουεζίνι και είναι ένα σύμβολο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης».

Χριστουγεννιάτικος Στολισμός " Αφιερώστε λίγη ώρα να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση και αναλογιστείτε "

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/xristougenniatikos-stolismos.html#ixzz2mjZyw4yj

 
"  BLOGGER : Κοιτάζοντας την φωτογραφία και διαβάζοντας παρακάτω πιστεύω ότι όλοι θα προβληματιστούμε.
Ας κάτσουμε λίγο και ας αναλογιστούμε.
Από εμένα αυτήν την στιγμή μου έρχεται στην σκέψη να πω ένα   Γ Ι Α Τ Ι  ;;;;; με πολλά ερωτηματικά.
Δεν μπορώ να ξέρω πόσοι από εσάς έχετε κάνει Χριστούγεννα ή άλλες μεγάλες εορτές μόνοι και μακριά από τους δικούς σας, τότε  πολλές σκέψεις θα είχαν περάσει από το μυαλό σας. Πόσοι όμως γύρο μας είναι στην κατάσταση της φωτογραφίας δεν γνωρίζουμε, τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό ; Τουλάχιστον γύρο μας στις γειτονιές μας στα χωριά όλοι γνωρίζουμε ποιοι πραγματικά χρειάζονται μία βοήθεια ας την προσφέρουμε έστω και αυτές τις ημέρες.   " 
  
 
 

  Απόγευμα Πέμπτης, τυλιγμένη στο χοντρό μου μπουφάν, μιας και έξω η θερμοκρασία φλερτάρει με τις αρνητικές τιμές της, βγαίνω από το διαμέρισμά μου με σκοπό να κάνω μερικά ψώνια στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. Στο πορτοφόλι μου έχω αρκετά χρήματα ώστε να μην ανησυχώ για το άδειο ψυγείο μου. Σε λίγο θα το είχα και πάλι γεμάτο με ότι τραβούσε η όρεξη μου και θα μπορούσα να ετοιμάσω ένα ωραίο βραδινό. Και ύστερα, επιτέλους μετά από τόσες μέρες αναμονής, θα στόλιζα το σπίτι. Είχα ήδη βρει λίστες με χριστουγεννιάτικα κομμάτια για να παίζουν στο λαπ τοπ μου όσο εγώ θα διακοσμούσα τον χώρο με γιορτινά μαξιλάρια, κεριά και αγιοβασιλιάτικες κάλτσες. Και φυσικά, είχε έρθει η ώρα του και φέτος για το χριστουγεννιάτικο μου δεντράκι να βγει από το κουτί του, να φορέσει τα γιορτινά του στολίδια και λαμπιόνια και να ζεστάνει λίγο περισσότερο την ατμόσφαιρα του σαλονιού μου, που αν και με ένα κλιματιστικό και ένα καλοριφέρ λαδιού δεν είναι ιδιαιτέρως ζεστή τελευταία.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΛΕΩΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/paraklisi-panagias-gorgoyphkoou.html#ixzz2mjZ3y2VF


 

Παρόλη την  κακοκαιρία  που  έπληττε την  περιοχή, πλήθος προσκυνητών κατέκλυσε τον  Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αρχαίων Κλεωνών  Κορινθίας για  να  παρακολουθήσει την   παράκληση προς την  Παναγία  την Γοργοΰπήκοο που  έψαλλαν  Δοχειαρείτες  πατέρες, που αυτό τον  καιρό βρίσκονται στην  περιοχή  για  το  μάζεμα  του ελαιοκάρπου,  κατόπιν  παρακλήσεως του  εφημερίου και   των κατοίκων  της  περιοχής.

Πέντε υπερτροφές που θα έπρεπε ήδη να τρώτε

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/5-ypertrofes.html#ixzz2mjYCV5uo


 
Πολλές είναι οι υγιεινές τροφές που προστατεύουν τον οργανισμό από παθήσεις και του χαρίζουν ευεξία και ενέργεια. Ωστόσο, τις πέντε τροφές που ακολουθούν θα έπρεπε να τις τρώγατε ήδη.
Τα ξηροκάρπια αντιστέκονται στο θάνατο
Εάν αφαίρεσες τους ξηρούς καρπούς από τη διατροφή σου επειδή κάποιος σε έπεισε ότι παχαίνουν, διαπράττεις πιθανότατα ολέθριο σφάλμα. Μπορεί να ακούγεται δραματικό, αλλά η ετυμηγορία πρόσφατης έρευνας για τα οφέλη των ξηρών καρπών στην υγεία δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων: η κατανάλωσή τους μειώνει τον κίνδυνο του θανάτου.
Συγκεκριμένα, έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση New England Journal of Medicine, δείχνει ότι η κατανάλωση μιας χούφτας ξηρών καρπών κάθε είδους ημερησίως περιορίζει τον κίνδυνο θανάτου κατά 20% σε περίοδο 30 ετών.
Επίσης, οι άνθρωποι που καταναλώνουν ξηρούς καρπούς σε συχνή βάση ζυγίζουν λιγότερο.

Ελλάδα, ξύπνα επιτέλους...

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/ellada-xypna.html#ixzz2mjXeDiMz


Ελλάδα, ξύπνα επιτέλους...  

Στο άρθρο μας της προηγούμενης Κυριακής με τίτλο «Η μετάλλαξη του Ερντογάν» κάναμε μια αναφορά στα κυριότερα γεγονότα που οδήγησαν το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και την τετράδα Ερντογάν - Γκιουλ - Αρίντς - Σενέρ στην εξουσία. Στο τελευταίο μέρος του άρθρου αναφερθήκαμε στη σύγκρουση που σοβεί ανάμεσα σε Ερντογάν - Γκιουλέν, καταλήγοντας ως εξής: «Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε προ ραγδαίων εξελίξεων στην Τουρκία, αφού ο Ερντογάν σταδιακά παραμερίζει τους παλιούς φίλους και συντρόφους και χτίζει ένα απολύτως προσωποπαγές και προσωπικό σύστημα εξουσίας στην Τουρκία».

ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ «ΤΗΙΝΚ-ΤΑΝΚ» ΛΩΡΕΝΣ & ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ … ΒΡΑΔΙΑ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

 
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12
  
 
          
 
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123, είτε στην πρώτη εκδήλωση είτε στην δεύτερη είτε και στις δύο. Μεσολαβεί διάλειμμα μεταξύ των εκδηλώσεων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.

Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στην καρδιά του Δήμου Ζωγράφου!. ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
06/12/2013
Τρενάκια, μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, νεράιδες, ξωτικά , πάγκοι με ζαχαρωτά, ακόμα και ο ίδιος ο Άι- Βασίλης, αυτοπροσώπως, περιμένουν μικρούς και μεγάλους έως 12 Ιανουαρίου 2014 στην πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια) στην καρδιά του Δήμου Ζωγράφου!

Πάνω από 500 ευρώ για το 79,76% των εργαζομένων. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΕΡΓΑΝΗ»

ΠΗΓΗ :  "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
06/12/2013
Άνω των 500 ευρώ είναι οι αμοιβές που λαμβάνει το 79,76% των εργαζομένων, ενώ το 7,69% αυτών αμείβεται στην κλίμακα των 500 έως 600 ευρώ, σύμφωνα με το πρώτο ετήσιο δελτίο του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», που παρουσιάστηκε από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν στην ημερίδα του υπουργείου με τίτλο «Πληροφοριακό Σύστημα Εργάνη: Ένα καινοτόμο εργαλείο καταγραφής και σχεδιασμού των πολιτικών της Εργασίας» και έδειξαν ακόμη ότι το 32,21% των εργαζομένων, βρίσκεται στην κλίμακα αμοιβών των 1.000 έως 2.000 ευρώ.