ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Νέα νίκη ένστολου συνδικαλισμού και πρώην αστυνομικών βουλευτών, "Επαγγελματικό" ταμείο το ΤΕΑΠΑΣΑ

ΠΗΓΗ : " http://sasamagnesia.blogspot.gr      " 

Λύση ζωής στο παρά πέντε για το ΤΕΑΠΑΣΑ που φαίνεται ότι βγαίνει οριστικά από την εντατική κλίνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr τη τελευταία στιγμή κατατέθηκε τροπολογία από τον υπουργό δημόσιας τάξης Βασίλη Κικίλια, που εκχωρεί στο ΤΕΑΠΑΣΑ τη δυνατότητα να μετατρέψει σε επαγγελματικό το επικουρικό ταμείο μέχρι το τέλος του χρόνου και γλιτώσει έτσι από
την υπαγωγή του στο ΕΤΕΑ.

Ρύθμιση για τους ένστολους κατέθεσε ο Βρούτσης στη Βουλή www.dikaiologitika.gr

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ   ΕΝΣΤΟΛΟΙ

www.dikaiologitika.gr

Ρύθμιση για τους ένστολους κατέθεσε ο Βρούτσης στη Βουλή


Ρύθμιση για τους ένστολους κατέθεσε ο Βρούτσης στη Βουλή ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΕΝΣΤΟΛΟΙ 01/08/2014 - 14:52 Αξιολόγηση:5 1 2 3 4 5 (1Ψήφος) Ρύθμιση για τους ένστολους κατέθεσε ο Βρούτσης στη Βουλή Απο τον Βασίλη Αγγελόπουλο Κατατέθηκε σήμερα από τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, η νομοτεχνική βελτίωση στο άρθρο 221 του Πολυνομοσχεδίου, σύμφωνα με την οποία το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΕΑΠΑΣΑ) και το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Ιδρυμάτων Εμπορικού Ναυτικού (ΤΕΑΠΙΕΝ), μπορούν έως το τέλος του έτους, αντί να ενταχθούν στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), να μετατραπούν σε επαγγελματικά ταμεία. Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Ρύθμιση για τους ένστολους κατέθεσε ο Βρούτσης στη Βουλή Ουσιαστικά, τα παραπάνω επικουρικά ταμεία, μετατρέπονται έως 31.12.2014 σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) υποχρεωτικής ασφάλισης, εάν ισχύουν δύο βασικές προϋποθέσεις:

Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)...


Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων αποκτούν σταδιακά πρόσβαση από σήμερα Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 στα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)

Υπερψηφίστηκε το δασικό νομοσχέδιο

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

01/08/2014
Υπερψηφίστηκε επί της αρχής του το δασικό νομοσχέδιο, ενώ την ίδια ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά, δεσμεύτικε ότι θα προχωρήσει σε περαιτέρω βελτιωτικές αλλαγές, λαμβάνοντας υπόψη όλες προτάσεις που έχουν κατατεθεί.

Τράπεζας Πειραιώς: Νέα προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

01/08/2014
Σε νέα προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας προχώρησε η Τράπεζας Πειραιώς, με Έλληνες παραγωγούς.
Ειδικότερα, σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας που αφορά σε γαλακτοπαραγωγούς των Νομών Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Δελφοί Α.Ε.».

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

01/08/2014
Αποφασισμένη να υπάρξει μείωση του ενεργειακού κόστους εμφανίζεται η κυβέρνηση, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο λήψης μονομερών μέτρων από την Ελλάδα, ακόμη και εάν δεν συμφωνήσουν οι Ευρωπαίοι.

"Καλο μας μηνα και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!"

Καλο μας μηνα και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
ΠΗΓΗ : Μέσω  G +
George Brakopoulos
Εργάζεται σε EPROM
Ζει σε Thessaloniki Greece
Οι φωτογραφίες του George Brakopoulos
1

Όλη η αλήθεια για το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

ΠΗΓΗ : " http://seayorestiadas.blogspot.gr     " 

shmata poasy-poaxia
Αθήνα 1 Αυγούστου 2014
Αρ. Πρωτ.: 506/1/17στ
Όλη η αλήθεια για το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.
Επειδή, από κύκλους του Υπουργείου Εργασίας διέρρευσε προς τα ΜΜΕ ότι ο Τομέας Επικουρικής Ασφάλισης του ΤΕΑΠΑΣΑ, με την σημερινή του μορφή έχει βιωσιμότητα το πολύ επτά (7) έτη και ότι η δυνατότητα μετατροπής του σε επαγγελματικό ταμείο που έγινε με σχετική προσθήκη στο αρθρ. 221 του υπό ψήφιση πολυνομοσχεδίου, αποτελεί δήθεν παραχώρηση της κυβέρνησης, οφείλουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

Προσκλητήριο αγώνα

ΠΗΓΗ : " http://seayorestiadas.blogspot.gr    " 

shmata poasy-poaxia
Αθήνα 1 Αυγούστου 2014
Αρ. Πρωτ.:201/1/32γ
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
  Το συνδικαλιστικό μας κίνημα συνεχίζει τον αγώνα του για να μην περάσουν οι ισοπεδωτικές ρυθμίσεις από εξωθεσμικά κέντρα στο όνομα της διάσωσης της ελληνικής οικονομίας.

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΠΗΓΗ : "   http://seayorestiadas.blogspot.gr    "

omospondies logo
Αθήνα, 31 Ιουλίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 201/1/32
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014
  Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης ουδεμία πρόθεση συμμόρφωσης με την απόφαση του Σ.τ.Ε. έχει επιδείξει μέχρι σήμερα.

Τροπολογία για το Aσφαλιστικό των ενστόλων κατατέθηκε από 20 βουλευτές...



Τροπολογία για το ασφαλιστικό των ενστόλων κατατέθηκε χθές στο πολυνομοσχέδιο, από 20 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας (19 βουλευτές της Ν.Δ και 1 βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ).