ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΡΗΞΗ ΤΕΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ                                                                                                                                                                                    Αθήνα  22 Ιουνίου 2015


                                             ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Άμεσα στο χειρουργείο πρέπει να οδηγούνται οι άνδρες   που παθαίνουν ρήξη του τένοντα 
στο   «ποντίκι» τους (Δικέφαλος Βραχιόνιος)καθώς η αποκατάσταση είναι τεχνικά απλή. 
Αν  όμως το παραμελήσουν  η χειρουργική  αντιμετώπιση  γίνεται  πολύπλοκή και
 απαιτούνται μοσχεύματα!
Αυτό τονίστηκε από κορυφαίους επιστήμονες στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο  Χειρουργικής 
Χεριού που έγινε στο Μιλάνο 17 με 20 Ιουνίου.
«Η αποκατάσταση, όταν η ρήξη είναι πρόσφατη, μπορεί να γίνει εύκολα μέσα από δυο 
μικρές τομές η μία σε μορφή «Ζ» και ο ασθενής επιστρέφει αυθημερόν σπίτι του»τονίζει ο
 διαπρεπής Χειρουργός  Ορθοπαιδικός- Μικροχειρουργός Χεριούκαι αντιπρόεδρος για το 2014 της
 Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού -Άνω Άκρου,κ Ιωάννης Α. Ιγνατιάδης.


  Η επέμβαση γίνεται με περιοχική νάρκωση και διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.
Ο ασθενής επιστρέφει σπίτι του αυθημερόν  αφού πρώτα τοποθετηθεί το χέρι του σε πλαστικό
νάρθηκα    σε γωνία 90 μοιρών.    

Μουσική συνύπαρξη: Φιλαρμονική Ναυπλίου και Batuca – Ουρανοκατέβατο (βίντεο)

ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 21.6.15 | 
Στα πλαίσια της Ευρωπαικής ημέρας Μουσικής στο Ναύπλιο, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 οι δρόμοι της παλιάς πόλης πλημμύρισαν με τους ρυθμούς τυμπάνων από την Batuca –Ουρανοκατέβατο και της Φιλαρμονική της πόλης του Ναυπλίου.

Με επιτυχία η ποδηλατοβόλτα της Milner στο Ναύπλιο

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 21.6.15 | 
 Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την εταιρία Friesland Campina (MILNER), διοργάνωσε, ποδηλατοδρομία για τους πολίτες του Ναυπλίου. Η εκκίνηση έγινε στην πλατεία Φιλελλήνων και ο τερματισμός μπροστά στο χώρο του Φάρου.

Στο Ναύπλιο το Super Yacht Chopi Chopi με επιβάτες πολλών... καρατίων!!!

ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 21.6.15 | 
 Στο Ναύπλιο ανοιχτά της Καραθώνας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι 21 Ιουνίου 2015 ένα από τα μεγαλύτερα yacht όλου του κόσμου, το SuperYacht Chopi Chopi, έχοντας σύμφωνα με πληροφορίες επιβάτες ,δύο βασιλιάδες, έναν σουλτάνο και 7 πρίγκιπες επιβάτες!!!

150 κιλά νωπά λαχανικά έδωσε το Ίδρυμα Γεωργία Ι. Σαμαρτζή – Πολιτεία Αγάπης


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 20.6.15 | 
 Η Ειδ. Γραμματεία Φιλανθρωπίας του Ιδρύματος Γεωργία Ι. Σαμαρτζή – Πολιτεία Αγάπης μοίρασε σε 30 οικογένειάς 150 κιλά νωπά λαχανικά.

Αρχέτυπα - Η καταγωγή των ανθρώπινων ιδεών


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
162
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
arxetypa
Ο Πλάτωνας έλεγε πως για κάθε ιδέα ή αντικείμενο στον ανθρώπινο κόσμο, υπάρχει και μία αντίστοιχη υπερβατική απεικόνιση στον κόσμο των ιδεών. Έτσι λοιπόν θα υπήρχε μία απεικόνιση σε εκείνο το μεταφυσικό κόσμο όχι μόνο για ένα καθημερινό αντικείμενο, μία καρέκλα π.χ., αλλά και για κάθε ιδέα, θα υπήρχε δηλαδή και ιδανική απεικόνιση της δικαιοσύνης, της ομορφιάς, της κακίας, κ.ο.κ. Με αυτήν τη συλλογιστική, ο Πλάτωνας σκόπευε να δείξει ότι μέσα στο σύμπαν υπάρχει μία αντικειμενική και ανώτερη κατάσταση μέσα από την οποία θα μπορούσε να περιγραφεί το Ιδανικό. Το Ιδανικό για τον Πλάτωνα ήταν και αυτό μια ιδέα, κάπου μέσα στον κόσμο των ιδεών.

Η ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΨΑΡΙ. VIDEO Triton oxygen mask allows underwater breathing without oxygen tanks

ΠΗΓΗ : "   Votegreece.gr  " 

Gadget άνθρωπος σε ψάρι 1
Ένα Gadget που μετατρέπει τον άνθρωπο σε ψάρι!!! Μάσκα-συσκευή η οποία επιτρέπει την αναπνοή μέσα στο νερό Χωρίς φιάλες οξυγόνου…!!!
Το σύστημα της συσκευής επιτρέπει να αναπνέουμε κάτω από το νερό. Ο Νότιο-Κορεάτης σχεδιαστής της συσκευής (Jeabyun Yeon), πέτυχε να μετατρέψει τον χρήστη σε ανθρώπινο ψάρι.
Η μάσκα αυτή λειτουργεί όπως τα βράγχια των ψαριών διαχωρίζοντας το οξυγόνο από το νερό δίνοντας την δυνατότητα στον άνθρωπο να αναπνέει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο σχεδιαστής που προσέγγισε και υλοποίησε την ιδέα αυτή, πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει στον τρόπο που οι άνθρωποι προσεγγίζουν το υγρό στοιχείο!

ΑΓΑΠΗ Η ΧΡΗΜΑ;

ΠΗΓΗ : "   Votegreece.gr     " 

αγαπη η χρημα
Άρθρο αναγνώστη.
“Η αγάπη είναι αυτό που δίνει νόημα στην ζωή μας” ,”Η αγάπη κάνει την γη να γυρίζει” και “Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία” από μικρή ηλικία ακούμε αυτές τις φράσεις, τις υιοθετούμε και το κυριότερο τις πιστεύουμε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚ

Στοπ
Διεθνής ερμηνεία: Φέρτε το αυτοκίνητο σας σε πλήρη στάση προ του σήματος. Ελέγξτε πως δε διέρχεται κανένα άλλο όχημα στον κάθετο δρόμο και συνεχίστε.
Ελληνική ερμηνεία: Ελαττώστε την ταχύτητα σας τόσο ώστε σε περίπτωση
που διέρχεται άλλο όχημα στον κάθετο δρόμο να καταφέρετε όπως-όπως και με τη βοήθεια του ABS να σταματήσετε. Αν είναι πρωί κορνάρετε έντονα για να ειδοποιήσετε τα άλλα οχήματα πως περνάτε το STOP, αλλιώς αν είναι βράδυ παίξτε με την υψηλή κλίμακα των φώτων σας.

ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ

Tags: κινέζο, λέει, ναύτης, καλά, ναύτες, κινεζοσ σε καραβι , ναυτεσ , inezoi naytew , ανεκδοτα ναυτησ

Ένα εμπορικό πλοίο, μετά από ταξίδι πολλών μηνών, πιάνει λιμάνι και οι
ναύτες κατεβαίνουν να διασκεδάσουν. Μια κοπέλα του λιμανιού πλησιάζει έναν
από τους ναύτες και προθυμοποιείται να του προσφέρει τις... υπηρεσίες της.
-Ασε ρε κοπελιά, άπαντα εκείνος, εμείς στο καράβι το έχουμε βολέψει το θέμα
αυτό... 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ.

Ένα Αλβανάκι, ο Αλία, ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του και το έστειλαν σχολείο. Την πρώτη μέρα ρωτάει η δασκάλα τα παιδάκια:
- Εσένα πώς σε λένε;
- Ελενίτσα.
- Και εσένα;
- Κωστάκη. 

Σημαντική απόφαση του ΕΔΔΑ για Έλληνα αξιωματικό του στρατού

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " Σημαντική απόφαση του ΕΔΔΑ για Έλληνα αξιωματικό του στρατού
    Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπουέκρινε ότι η υποχρεωτική εξαγορά του συνόλου της εναπομείνασας υπηρεσίας παραιτηθέντος αξιωματικού μπορεί να οδηγεί σε απαγορευμένη εξαναγκασμένη εργασία υπό ψυχολογική απειλή
    Μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα απόφαση για την Ελλάδα εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου πριν από λίγες ημέρες.
    Η υπόθεση αφορά έναν αξιωματικό του ελληνικού στρατού, ο οποίος είχε αναγκαστεί να πληρώσει ένα τέλος προς το ελληνικό κράτος, προκειμένου να μπορέσει να παραιτηθεί πριν από το τέλος της περιόδου υπηρεσίας του.
    Συγκεκριμένα, στην υπόθεση Χήτος κατά Ελλάδoς (αρ. προσφυγής 51637/12 (link is external)), το ΕΔΔΑ έκρινε ομόφωνα ότι υπήρξε παράβαση του άρθρου 4 § 2 (απαγόρευση της αναγκαστικής εργασίας) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το Δικαστήριο αποφαίνεται για τέτοιας φύσεως θέμα.

Τουρκοκύπρια βουλευτίνα καταγγέλλει τον τουρκικό στρατό ότι βίαζε Ελληνοκύπριες

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    "

Τουρκοκύπρια βουλευτίνα καταγγέλλει τον τουρκικό στρατό ότι βίαζε Ελληνοκύπριες
Το έστειλε ο Φώτης Δονόπουλος
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
    Συγκλονιστικές καταγγελίες σε βάρος του τουρκικού στρατού κατοχής, εξακόντισε μια Τουρκοκύπρια βουλευτίνα προκαλώντας κυριολεκτικά σεισμό στην βουλή του ψευδοκράτους των κατεχόμενων.
    Συγκεκριμένα η Τουρκοκύπρια βουλευτίνα ΛευκωσίαςDoğuş Derya, του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος -Ενωμένες Δυνάμεις, μιλώντας στην τουρκοκυπριακή βουλή εξεστόμισε την φοβερή κατηγορία ότι ο τουρκικός στρατός στην διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Κύπροπροέβηκε σε φοβερούς βιασμούς σε βάρος του ελληνικού, αρμενικού και μαρωνιτικού πληθυσμού.

Στρατιωτικοί κήδεψαν τον σκύλο τους με στρατιωτικές τιμές όπως του άξιζε!

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " Στρατιωτικοί κήδεψαν τον σκύλο τους με στρατιωτικές τιμές όπως του άξιζε!
Μας το κοινοποίησε ο Φραγκούλης Φράγκος 
«Ο πολιτισμός και το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται από τη συμπεριφορά του στα ζώα»
Μαχάτμα Γκάντι.
    Κάποιοι στρατιωτικοί μας απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι στην συντριπτική του πλειοψηφία το προσωπικό των ΕΔ έχει ποιότητα ,ψυχήκαι πάνω απ΄ όλα μεγαλείοΤο απέδειξαν σε μια κηδεία. Σε μια κηδεία σκύλου τον οποίο αποχαιρέτησαν με στρατιωτικές τιμές!
    Επιλέξαμε να το κάνουμε πρώτο θέμα αγνοωντας την πολιτική επικαιρότητα. Γιατί δεν χάνουμε ευκαιρία εμείς οι δημοσιογράφοι να υπερπροβάλουμε τις θλιβερές εξαιρέσεις κάποιων που και στις ΕΔκακοποιούν ζώα. Αυτοί είναι οι λίγοι. Οι πολλοί είναι όσοι θα διαβάσετε παρακάτω.
    Πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Στρατιωτικών Σκύλων του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού, η ταφή του Στρατιωτικού Σκύλου Έρευνας Διάσωσης Charlie (ΑΜ: S-0391), ο οποίος απεβίωσε από παθολογικά αίτια.

Έβγαλε τις καταθέσεις της επειδή φοβήθηκε χρεοκοπία και τις άρπαξε «τσαντάκιας»!

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " Εβγαλε τις καταθέσεις της επειδή φοβήθηκε χρεοκοπία και τις άρπαξε «τσαντάκιας»!
xanthipress.gr
    Μια γυναίκα 77 ετών έπεσε θύμα «τσαντάκια» ο οποίος της άρπαξε μια τσάντα με χρηματικό ποσό και ατομικά έγγραφα.
    Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ξάνθη. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του XanthiPress.gr, το τσαντάκι περιείχε 30.000 ευρώ καθώς η άτυχη γυναίκα με το σύζυγό της είχαν βγάλει λίγο νωρίτερα τα χρήματα από τηνΕθνική Τράπεζαγια να τα φυλάξουν στο σπίτι, επηρεασμένοι από τα σενάρια χρεοκοπίας που κατακλύζουν αρκετά ΜΜΕ.

Γυαλιά - καρφιά η «Λεωφόρος»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

Γυαλιά - καρφιά η «Λεωφόρος»
    Ήταν Τετάρτη 17 Ιουνίου 1964, ένα τυπικό καλοκαιριάτικο απομεσήμερο στην Αθήνα με αποπνικτική ζέστη, όταν οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι τέθηκαν αντιμέτωποι στον ένα ημιτελικό τουΚυπέλλου Ελλάδας. Στο κατάμεστο γήπεδο τηςΛεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός έπαιζε με στόχο το νταμπλ, καθώς προερχόταν από την κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος - μοναδικό ρεκόρ στην Α' Εθνική. Ο Ολυμπιακός επιζητούσε τη νίκη για να σώσει τη χρονιά με τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Ο νικητής της συνάντησης θα αντιμετώπιζε στον μεγάλο τελικό τηνΑΕΚ, η οποία νωρίτερα είχε αποκλείσει τον Πιερικό με 3-1.

ΗΕΑRΤ ΙΙ: «Μαθαίνω να μην καπνίζω»

ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

22/06/2015
Το πρόγραμμα ΗΕΑRΤ ΙΙ «ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ», το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υγείας, του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας  Αθηνών και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Άργους στην Πυργέλα (ΕΕΕΕΚ). 

Λήξη εργασιών του 16ου Συνεδρίου της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.στη Λάρισα...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα το μεσημέρι οι εργασίες του 16ου Συνεδρίου της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.),που διεξήχθησαν στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο (20 & 21-06-2015)====>> ΄Εγκρίθηκε κατά πλειψηφία η τροποποίηση του Καταστατικού της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α,που υπήρξε και το κυρίαρχο θέμα του 16ου Συνεδρίου.