ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Π.Ο.Α.Σ.Α. για Νομοθετική ρύθμιση καταβολής αναδρομικών και στους Απόστρατους

 Την 18η Σεπτεμβρίου όπου σας γνωστοποιήσαμε με σχετική ανάρτηση  τους προβληματισμούς μας για τα αναδρομικά, την επομένη μίλησε ο Υπουργός στην Τηλεόραση και  η Π.Ο.Α.Σ.Α την 19-9-2020 συγκέντρωσε τα επί μέρους θέματα και μας τα γνωστοποιεί.

Η Π.Ο.Α.Σ.Α. και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παρακολουθούν τα Οικονομικά θέματα και σας ενημερώνουμε ανάλογα με τις εξελίξεις και τα θέματα τα οποία απαιτούν Νομοθετικές ρυθμίσεις.

Η Π.Ο.Α.Σ.Α. έχει κάνει και σχετικό έγγραφο στο Υπουργείο για τα παρακάτω κ.λ.π.  θέματα. 

Αναμένουμε την σχετική διάταξη Νόμου που μας αφορά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ρύθμιση προς αποφυγή περαιτέρω αγώνων ( Αγωγών - Συλλαλητηρίων κ.λ.π. ).

Νομοθετική ρύθμιση για την καταβολή των αναδρομικών και στους απόστρατους

Νομοθετική ρύθμιση για την καταβολή των αναδρομικών και στους απόστρατους
Τελευταία ενημέρωση19/09/2020

  Το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου, αναμένεται να καταβληθούν,  τα αναδρομικά  για τις περικοπές των κύριων συντάξεων που κρίθηκαν αντισυνταγματικές, για το επίμαχο 11μηνο Ιουλίου 2015 – Μαΐου 2016 του ιδιωτικού τομέα  .Την ερχόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, θα κατατεθεί προς ψήφιση και η σχετική διάταξη νόμου που αφορά τους συνταξιούχους του Δημοσίου συμπεριλαμβανομένων και των αποστράτων .