ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δεν μπορείς να δεις σωστά αυτό το e-mail; Κάνε Click εδώ
 


         Αθήνα 7Δεκεμβρίου 2015


                              ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ
Την  προσοχή των γονιών για τις λοιμώξεις του Χειμώνα οι οποίες μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνες για την υγεία αλλά ακόμη και για την ζωή των παιδιώνεφιστούν οι Ωτορινολαρυγγολόγοι!
«Οι συχνές αλλαγές του καιρού και οι μεταπτώσεις της θερμοκρασίας ευνοούν, κατά την διάρκεια του Χειμώνα, την ανάπτυξη λοιμώξεων του αναπνευστικού (στόματος, λάρυγγα, πνευμόνων) οι οποίες ΔΕΝ είναι πάντοτε αθώες»αναφέρει     ο διαπρεπής Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος  Μηνάς Ν. Αρτόπουλος, υπεύθυνος του Τμήματος Χειρουργικής Τραχήλου-Θυρεοειδούς της ΩΡΛ κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ» και προσθέτει.

«Οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η διάρκεια των ιώσεων  δεν ξεπερνά συνήθως τις πέντε ημέρες. Αν η ίωση επιμείνει τότε είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει επιλοίμωξη στο παιδί και πιθανώς κάποιο απόστημα, μια ταχύτατα εξελισσόμενη κατάσταση με δυνητικά επικίνδυνες επιπλοκές».

ΜΠΑΝΑΝΑ


ο Γιωρικας και ο Κωστικας περπατουν στον δρομο .Ξαφνικα ο Γιωρικας βλεπει μια μπανανοφλουδα στα εικοσι μετρα και αγανακτισμένος γυρνα και λεει στον Κωστίκα 


ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

 
58
 
0
η γεννηση του χριστου
Νότια της Ιερουσαλήμ και σε απόσταση 9 χιλιομέτρων περίπου, πάνω σ’ ένα λοφίσκο κατάφυτο από αμπέλια, συκιές και ελιές βρίσκεται η Βηθλεέμ, μια κωμόπολη της Παλαιστίνης.
Το όνομά της σημαίνει τόπος άρτων, τόπος γόνιμος.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 7-12-2015





Μείωση όλων των συντάξεων από 6 έως 30% απαιτούν οι 4 ιππότες της αποκαλύψεως

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Μείωση όλων των  συντάξεων από 6 έως 30% απαιτούν οι 4 ιππότες της αποκαλύψεως
Μαχαίρι σε όλες τις συντάξεις από το πρώτο ευρώ προτείνουν οι δανειστές. Περικοπές που αγγίζουν ακόμη και το 30%
    Απορρίπτουν τις προτάσεις της κυβέρνησης για κάλυψη του κενού στο ασφαλιστικού μόνο από την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών και ζητούν “γενναίες” μειώσεις συντάξεων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του MEGAΣοφίας Δήμτσα, οι δανειστές έχουν επεξεργαστεί και θέσει υπόψιν της ελληνικής κυβέρνησης τρία σενάρια.
Τα τρία σενάρια των περικοπών
    Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο για να εξοικονομηθεί το αναγκαίο ποσό του 1,8 δισ. ευρώ πρέπει να μειωθεί το σύνολο των συντάξεων από το πρώτο ευρώ κατά 6%.
    Το δεύτερο σενάριο προβλέπει μείωση των συντάξεων από τα 800 ευρώ και πάνω, αλλά σε ποσοστό 15%.    
    Το τρίτο σενάριο περιλαμβάνει περικοπές στις συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ που όμως για να παραμείνει στα κρατικά ταμεία το 1,8 δισ. ευρώ θα πρέπει να φτάσουν στο 30%.

ΒΙΖΕΡ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

«Η ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»

07/12/2015
Η Ελλάδα οφείλει να τηρήσει το πρόγραμμα στο ακέραιο, αν θέλει να βγει στις αγορές το 2016, υπογράμμισε ο επικεφαλής του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ με συνέντευξή του στην Realnews.