ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ένα μωρό που αναστήθηκε από Θαύμα της Παναγίας!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 24, 2014 at 9:41 μμ, Last Updated: 
moraki
Μια Ιουδαία γυναίκα ήταν έγκυος αλλά είχε τόσους πολλούς πόνους και οδύνες που δεν μπορούσε να γεννήσει, όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες γυναίκες.

Ποιοι δικαιούνται επίδομα 400 ευρώ το μήνα

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 24, 2014 at 9:00 μμ, Last Updated: 
ποιοι-δικαιούνται-επίδομα-400-ευρώ-τον-μήνα
 - Άμεση εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο σε 13 περιοχές και σε όλη την Ελλάδα από τον νέο χρόνο
- Ποια είναι τα κριτήρια για την καταβολή του επιδόματος

«Βατράχια» Στρατού Ξηράς – Φωτογραφίες από την εκπαίδευσή τους

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Αυγούστου 24, 2014 at 7:30 μμ, Last Updated: 
βατράχια-στρατού-ξηράς-φωτογραφίες-από-την-εκπαίδευσή-τους
Έχει και ο Στρατός Ξηράς τα “βατράχια” του. Και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και “φονικά”. Η εκπαίδευσή τους προσεγγίζει τα επίπεδα της εκπαίδευσης που έχουν τα βατράχια της ΔΥΚ.  

Γιατί γίνεται διάκριση της εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας ;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: 
sxoleio_22
Εκπαιδευτική προϋπηρεσία που αποκτήθηκε πριν τις 30-6-2010
Η Εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε ΙΕΚ του Υπουργείου παιδείας    ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
Η Εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ μέχρι το 2002  ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
Η Εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε ΙΕΚ του της Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.Ε στις ίδιες εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ με το  ίδιο εκπαιδευτικό διοικητικό προσωπικό και με τους ίδιους κανόνες και συνθήκες πρόσληψης   (πρώην ΙΕΚ  ΟΑΕΔ από το 2003 και μετά)  ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

Ψαλίδι στις συντάξεις έως 30% εξετάζεται από το υπουργείο Εργασίας! – Κόβονται οι επιδοτήσεις-μπόνους

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma  " 

Posted: Αυγούστου 24, 2014 at 3:30 μμ, Last Updated: 
ψαλίδι-στις-συντάξεις-έως-30-τοις-εκατό
- Η τρόικα έχει ζητήσει μειώσεις στις συντάξεις και αυτό είναι ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που θα συζητηθούν στις διαπραγματεύσεις στις αρχές Σεπτεμβρίου.
- Πρόβλημα και πάλι η οικονομική κατάσταση των ταμείων που δεν μπορούν να είναι συνεπή στις πληρωμές χωρίς πρόσθετη χρηματοδότηση
- Πλήττονται κυρίως όσοι συνταξιοδοτούνται με λιγότερα από 20 έτη ασφάλισης

Έξι κόλπα για να μην «σέρνεται» ο υπολογιστής

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 24, 2014 at 2:30 μμ, Last Updated: 
έξι-κόλπα-για-να-μην-σέρνεται-ο-υπολογιστής
Οσο περνάει ο καιρός ένας υπολογιστής γίνεται όλο και πιο αργός με αποτέλεσμα να προκαλεί εκνευρισμό στο χρήστη του.

ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

Mια οικογένεια είχε ένα πρόβατο που το λέγαν Xρυσομπουρμπούλι και θέλαν να το σφάξουν να το φάνε...
Τελευταία στιγμή το μετάνιωσαν.
Τι να το κάνουν, τι να το κάνουν;
Λένε:

Μέσα σε τζαμί τους διδάσκει πως να σφάζουν Χριστιανούς.Σε λίγο και στην Αθήνα και στα παιδιά μας…. Wahhabi preacher teaches 'beheading with pleasure'

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 23, 2014 at 10:42 πμ, Last Updated: 
tzami-islam
“Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο, μην το κάνετε αδιάφορα οπως όταν σφαζετε ενα πρόβατο. Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο να είστε συγκεντρωμένοι για να νιώθετε την ηδονή”. Χίλια χρόνια οι τσέτες σε σφαζουν ραγιά, αλλα τα λαδωμενα αφεντικά σου σε ταΐζουν με τον μπαμπούλα για να παραμένεις πειθήνιο σφαχταρι. Βγάζουν άδειες για το τζαμί > ΒΗΜΑ Στην έκδοση των πολεοδομικών αδειών για τη δημιουργία του μουσουλμανικού τεμένους των Αθηνών προχωρεί το υπουργείο Υποδομών έπειτα από την απόρριψη των προσφυγών κατά της κατασκευής του από πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

Απόφαση ΣτΕ για στρατιωτικούς κλπ. 3 ΣτΕ 2192/2014 Ολομέλεια – Αντισυνταγματικότητα περικοπών στις αποδοχές και συντάξεις στρατιωτικών ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας (βλ. και ΣτΕ 2193-6/2014 Ολομ.)

23/6/2014
Με τη ΣτΕ 2192/2014 έγινε δεκτή αίτηση ακυρώσεως των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας κατά αποφάσεως του Υπουργού Οικονομικών και ακυρώθηκε η απόφαση αυτή καθ΄ό μέρος αφορά την αναδρομική από 1-8-2012 μείωση των συντάξεων των αποστράτων αξιωματικών και ανθυπασπιστών των ενόπλων δυνάμεων, συνεπεία της οποίας υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν εισπραχθείσες συντάξιμες αποδοχές ως αχρεωστήτως καταβληθείσες.

Πύλη Ιάσωνος - Ορόσημο για διαστημική βιομηχανία made in Europe: Δύο νέοι δορυφόροι σε τροχιά

Πύλη Ιάσωνος - Ορόσημο για διαστημική βιομηχανία made in Europe: Δύο νέοι δορυφόροι σε τροχιά



Πατήστε επάνω στα γράμματα και στην συνέχεια στον Σύνδεσμο που βλέπεται και ανοίγει η Ιστοσελίδα μα το αναφερόμενο θέμα.

Πύλη Ιάσωνος - Ο «παγωμένος κουβάς» των 16 εκατομμυρίων δολαρίων

Πύλη Ιάσωνος - Ο «παγωμένος κουβάς» των 16 εκατομμυρίων δολαρίων.



Πατήστε επάνω στα γράμματα και στην συνέχεια στον Σύνδεσμο που βλέπεται και ανοίγει η Ιστοσελίδα μα το αναφερόμενο θέμα.

Πύλη Ιάσωνος - Αυστραλία: Το κάλλος του σώματος στην αρχαία Ελλάδα

Πύλη Ιάσωνος - Αυστραλία: Το κάλλος του σώματος στην αρχαία Ελλάδα



Πατήστε επάνω στα γράμματα και στην συνέχεια στον Σύνδεσμο που βλέπεται και ανοίγει η Ιστοσελίδα μα το αναφερόμενο θέμα.

Πύλη Ιάσωνος - 10 χαρακτικά για τον ελληνικό μύθο

Πύλη Ιάσωνος - 10 χαρακτικά για τον ελληνικό μύθο



Πατήστε επάνω στα γράμματα και στην συνέχεια στον Σύνδεσμο που βλέπεται και ανοίγει η Ιστοσελίδα μα το αναφερόμενο θέμα. 

Ιαπωνία: 50 οι νεκροί από τις κατολισθήσεις στη Χιροσίμα

ΠΗΓΗ : "  http://www.enet.gr   " 

Οι δεκάδες κατολισθήσεις που σημειώθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Χιροσίμα της νοτιοδυτικής Ιαπωνίας έχουν ήδη προκαλέσει το θάνατο 50 ανθρώπων, ενώ 38 εξακολουθούν να αγνοούνται.
JIJI PRESS / AFPJIJI PRESS / AFPΤα θύματα της καταστροφής δεν σταματούν να αυξάνεται, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων δεν σημειώνουν πρόοδο. Χθες 1.300 άνθρωποι εργάζονταν σε μια προσπάθεια εντοπισμού επιζώντων, με τις ελπίδες να λιγοστεύουν ήδη τέσσερις ημέρες μετά τη φυσική καταστροφή.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ

Αθήνα 25 Αυγούστου 2014


                         ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η επίσκεψη στους χώρους του σχολείου(γραφείο  διευθυντή, γραμματεία, τουαλέτες , καντίνα )  πριν από το πρώτο κουδούνι, αποβάλλει το άγχος από τα πρωτάκια, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες!
«Παράλληλα  βοηθά  τα παιδιά να προσαρμοστούν πιο  γρήγορα στην νέα τους καθημερινότητα και τα γεμίζει αυτοπεποίθηση για  να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες τους όταν αυτό χρειαστεί»τονίζει η  παιδοψυχίατρος  κ Μερσύνη Αρμενάκα.
Σύμφωνα με τους παιδοψυχίατρους η επίσκεψη στο  σχολείο και η ξενάγηση του είναι πολύ βασική για το παιδί και καθοριστική για την συμπεριφορά του  στο νέο περιβάλλοντα χώρο.

«Καλό και ωφέλιμο θα είναι κατά την επίσκεψη του παιδιού στους χώρους του σχολείου  να υπάρξει συνάντηση-γνωριμία με το δάσκαλο ή άλλα πρωτάκια»αναφέρει η κ Αρμενάκα.

Δημόσια διαβούλευση για την ασφάλεια στα τουριστικά καταλύματα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

25/08/2014
Πήρατε μέρος στη δημόσια διαβούλευση σχετικά με την ασφάλεια των υπηρεσιών τουριστικών καταλυμάτων; Η προθεσμία λήγει το Νοέμβριο του 2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή άνοιξε δημόσια διαβούλευση για το θέμα της ασφάλειας των υπηρεσιών στα τουριστικά καταλύματα με σκοπό να βελτιωθούν περισσότερο οι υπηρεσίες αυτές και να διατηρήσει η ΕΕ την πρώτη θέση που κατέχει, παγκοσμίως, ως τουριστικός προορισμός
Με τη δημόσια διαβούλευση επιδιώκεται  να συγκεντρωθούν στοιχεία από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών τουριστικών καταλυμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί κατά πόσο τα θέματα που περιγράφονται αντιμετωπίζονται ικανοποιητικά και αποτελεσματικά, κατά πόσο υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για νέους κινδύνους και τέλος κατά πόσο τα υπάρχοντα μέσα είναι κατάλληλα.

ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ: ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΤ

25/08/2014
Έτοιμη να αντιδράσει με «όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της» είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σε περίπτωση που ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη μειωθεί περαιτέρω, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αναληφθεί δράση τον Σεπτέμβριο.

Ν. Δένδιας: Συνολική λύση για τα «κόκκινα» δάνεια

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

25/08/2014
Η παρουσίαση ενός συνολικού πλαισίου διευθέτησης των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων είναι ο πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας σε.

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

25/08/2014
Διορθώσεις και αλλαγές έρχονται στον ΕΝΦΙΑ, μετά τις αντιδράσεις, με τη ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών η οποία αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή εντός της εβδομάδας.
Ειδικότερα, αναμένονται αλλαγές στον αριθμό των δόσεων, στον τρόπο του υπολογισμού των αξιών για τα ακίνητα εκτός αντικειμενικού συστήματος και στις προϋποθέσεις χορήγησης της έκπτωσης φόρου.