ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Γιατί γίνεται διάκριση της εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας ;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: 
sxoleio_22
Εκπαιδευτική προϋπηρεσία που αποκτήθηκε πριν τις 30-6-2010
Η Εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε ΙΕΚ του Υπουργείου παιδείας    ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
Η Εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ μέχρι το 2002  ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
Η Εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε ΙΕΚ του της Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.Ε στις ίδιες εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ με το  ίδιο εκπαιδευτικό διοικητικό προσωπικό και με τους ίδιους κανόνες και συνθήκες πρόσληψης   (πρώην ΙΕΚ  ΟΑΕΔ από το 2003 και μετά)  ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

Η Εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε ΤΕΕ μαθητείας Α’ κύκλου ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
Η Εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε διάφορα μη  ΚΕΚ   ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ
Αν υπάρχει ένας με αποδείξεις  και στοιχεία έστω και με σοβαρές ενδείξεις επώνυμα να καταγγείλει τον ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις του ! Ξεχνάει κανείς  τι γινότανε στις προσλήψεις στα αθλητικά σχολεία και πόσοι βολευτήκαν; Εκεί γιατί δεν ομιλεί κάνεις  για τις προσλήψεις στο υπουργείο παιδείας;
Πέστε μου εσείς μία ευρωπαϊκή χώρα στην οποία γίνονται τέτοιες διακρίσεις! Η αδικία είναι μεγάλη και οι εκπαιδευτικοί που αδικούνται θα προσφύγουν  με κάθε έννομο μέσο  για να δικαιωθεί! Τονίζω και πάλι αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση:
Ένα υπουργείο όπως είναι αυτό του παιδείας  αναγνωρίζει την προϋπηρεσία των ΙΕΚ του ΟΑΕΔ  που αποκτήθηκε πριν τις 30-6-2010 το οποίο από την επόμενη σχολική χρόνια 2003 «μετονομάστηκε» σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε.  την οποία προϋπηρεσία με το νέο όνομα δεν το αναγνωρίζει και στην πορεία «άλλαξε» ξανά όνομα» και  λειτουργεί πάλι σαν ΙΕΚ ΟΑΕΔ, λες και η παιδία είναι μαγαζί που αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς!  Αν αυτό δεν είναι αδικία τότε  τι είναι δίκαιο; Θα πρέπει κάποτε σε αυτή την χώρα να πέσουν οι μάσκες των εφευρέσεων.
Ένας Οικογενειάρχης εκπαιδευτικός κοντά 50 Ετών που σήμερα που κανένας δεν τον προσλαμβάνει ποία λόγο ηλικίας που έχει όμως πολλά ακόμη  να δώσει στην εκπαίδευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου