ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Must see and hear !!! Emmy Storms performs...Vassilis Tsitsanis


ΠΗΓΗ : Gina Xronis Δημόσια κοινοποίηση


Εάν πατήσετε επάνω στο όνομα

Gina Xronis     βγαίνει η σελίδα στο goole 


.
Must see and hear !!!
Emmy Storms performs Vassilis Tsitsanis  

(Για να ακούσετε πατήστε ΕΔΩ )
Ολλανδή βιολονίστρια παίζει ξαφνικά Τσιτσάνη σε κατάμεστη συναυλία κλασικής μουσικής στο Ρότερνταμ
Αμέσως μετά την Τσιγγάνα του Μωρίς Ραβέλ, η ραγδαία ανερχόμενη 25χρονη Ολλανδή βιολονίστρια, Εμι Στόρμς επέστρεψε στην σκηνή για να ερμηνεύσει μπροστά στο έκπληκτο (και στη συνέχεια ενθουσιώδες) κοινό, τα Ωραία του Τσιτσάνη.

Για να ακούσετε πατήστε στα γράμματα επάνω στην εικόνα )

Ο Παρθενώνας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!! " ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ " " Α Ξ Ι Ζ Ε Ι "

Η ανάρτηση αυτή επαναλαμβάνεται λόγω της ιδιαίτερης Ιστορικής Ομορφιάς 

Θαυμάστε μια εντυπωσιακή σειρά φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, που μας επιτρέπουν να απολαύσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο αυτό το μοναδικό μνημείο του πολιτισμού μας!! 

Πατέντα της Google για φακούς επαφής με κάμερα

ΠΗΓΗ :Gina Xronis. Πατήστε στο όνομα επάνω για να πάτε στην σελίδα

Δημόσια κοινοποίηση4:39 μ.μ.
 
Πατέντα της Google για φακούς επαφής με κάμερα
Αν τα γυαλιά της Google εγείρουν το ζήτημα της ιδιωτικότητας, τότε φανταστείτε τι θα συμβεί αν κυκλοφορήσουν οι φακοί «υπερ-όρασης» με ενσωματωμένη κάμερα -εικόνα αρχείου

in,gr


1

«Εξυπνη» όραση

ΠΗΓΗ : Gina Xronis .Πατήστε επάνω στο όνομα για να πάτε στην σελίδα

Δημόσια κοινοποίηση4:39 μ.μ.
 
Μάουντεν Βιου, Καλιφόρνια
Η ημέρα κατά την οποία θα φωτογραφίζουμε ό,τι βλέπουμε με ένα απλό βλεφάρισμα, όπως όλα δείχνουν, πλησιάζει. Ο λόγος για μια ενδιαφέρουσα πατέντα που κατέθεσε ο αμερικανικός κολοσσός τεχνολογίας Google και η οποία αφορά ένα ζευγάρι φακών επαφής με ενσωματωμένη κάμερα.

Σύμφωνα με αναλυτές, δεν αποκλείεται η κίνηση αυτή της εταιρείας να αποβλέπει μακροπρόθεσμα στη συρρίκνωση των φημισμένων γυαλιών της εταιρείας, Google Glass, σε ένα ζευγάρι πανίσχυρων φακών επαφής.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2014 [πίνακες]

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma   " 

Posted: April 16, 2014 at 8:02 am, Last Updated: April 16, 2014 at 12:46 am
panellinies.660_18_0Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2014 για τους υποψηφίους όλων των κατηγοριών. Σύμφωνα με την πρόγραμμα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουνίου για τα βασικά μαθήματα. Τα μαθήματα του εφετινού σχολικού έτους θα λήξουν την Τετάρτη 21 Μαΐου, ενώ το πρώτο μάθημα, στο οποίο θα εξετασθούν οι υποψήφιοι θα είναι η Νεοελληνική Γλώσσα.

Η μυστική βίωση της Μ.Εβδομάδας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    "

Posted: April 16, 2014 at 2:00 am, Last Updated: April 15, 2014 at 6:55 pm
μυστική βίωση της Μ.ΕβδομάδαςΗ Μεγάλη Εβδομάδα είναι το τελευταίο στάδιο της Μεγάλης Σαρακοστής. Οι ακολουθίες, τα γεγονότα των παθών που προβάλλονται, η όλη ατμόσφαιρα που κυριαρχεί, ετοιμάζουν την ολόφωτη νύχτα του Πάσχα. Στις καρδιές των πιστών, ως κοινή εμπειρία, βιώνεται το μυστήριο των παθών και της αναστάσεως του Κυρίου. Κι επειδή το μυστήριο ως μυστήριο δεν μπορεί να αναλυθεί, καταφεύγομε σε αισθητά μέσα, όπως η αναπαράσταση της Σταύρωσης, της Αποκαθήλωσης, της Ταφής, το «Ανάστα ο Θεός». Σταδιακά, καθημερινά, από το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων με το Νυμφίο μέχρι το βράδυ του Πάσχα, πορευόμαστε όλοι μαζί με τον Κύριο και Θεό μας, όχι συνειδητά ούτε αισθητά αλλά μυστηριακά.

Νηστίσιμο κέικ με ταχίνι, καρύδια και μαύρη σοκολάτα χωρίς λάδι

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: April 16, 2014 at 12:07 am
nhstisimo-keik-me-κarydia-mayri-sokolata-kai-tahiniΚάντε τη νηστεία χορταστική και πλήρη. Μια συνταγή υψηλής περιεκτικότητας σε ω3 λιπαρά, καλή πρωτεΐνη αλλά και πολύ γεύση.

Μαθητές στη Θεία Κοινωνία με… υπεύθυνη δήλωση

ΠΗΓΗ:   "     pentapostagma       " 

Posted: April 15, 2014 at 11:18 pm
theia-koinwniaΑίσθηση έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του διευθυντή του δημοτικού σχολείου στο Κεντρί Ιεράπετρας, ο οποίος μοίρασε στους μαθητές υπεύθυνες δηλώσεις προκειμένου οι γονείς τους να βεβαιώσουν ότι είναι προετοιμασμένοι για τη Θεία Κοινωνία, σύμφωνα με το Έθνος.

O Μητροπολίτης Ιταλίας: Η ενότης των χριστιανών εάν είναι εφικτή ή όχι είναι κατά πρώτον λόγον έργον Θεού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     "

Posted: April 15, 2014 at 11:00 pm, Last Updated: April 15, 2014 at 6:50 pm
Μητροπολίτης ΙταλίαςΣυνέντευξη στον Μάνο Χατζηγιάννη – Μέρος Α’ 
“Έχομεν μεγάλην ευθύνην ενώπιον του θέματος της διαιρέσεως των χριστιανών και των άλλων κακών, τα οποία μαστίζουν τον άνθρωπον και την κοινωνίαν. Ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας μας, δεν ξανασταυρώνεται, αλλ’ ημείς πρέπει να σταυρωθούμεν, να σταυρώσωμεν, δηλαδή, τα πάθη μας, τον εγωισμόν, τον φανατισμόν, το μίσος, την συκοφαντίαν, την απρέπειαν, την δουλοπρέπειαν και τόσα άλλα.”
Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων στο πρώτο μέρος της αποκλειστικής του συνέντευξης στο “Αγιορείτικο βήμα”ο Μητροπολίτης Ιταλίας και Μελίτης, υπέρτιμος και έξαρχος Νοτίου Ευρώπης, κ. κ. Γεννάδιοςσχολιάζοντας το ζήτημα των Διαχριστιανικών και Διαθρησκειακών διαλόγων.
Σε αυτό το πρώτο μέρος της συνέντευξης αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πορεία της Μητροπόλεως μέσα στην καρδιά του Ρωμαιοκαθολικισμού, στην οικονομική κρίση και στους σύγχρονους διωγμούς των Χριστιανών.
Ακολουθεί ολόκληρο το πρώτο μέρος της συνέντευξης:

Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς:Χωρίς την Ανάσταση του Χριστού δεν θα υπήρχε Χριστιανισμός!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: April 15, 2014 at 7:00 pm, Last Updated: April 15, 2014 at 6:22 pm
Χωρίς την Ανάσταση του Χριστού δεν θα υπήρχε ΧριστιανισμόςΕάν υπάρχει μια αλήθεια στην οποία θα μπορούσαν να συνοψισθούν όλες οι ευαγγελικές αλήθειες, η αλήθεια αυτή θα ήταν η ανάσταση του Χριστού.
Καί ακόμη, εάν υπάρχει μια πραγματικότητα στην οποία θα μπορούσαν να συνοψισθούν όλες οι καινοδιαθηκικές πραγματικότητες, η πραγματικότητα αυτή θα ήταν η ανάσταση του Χριστού.
Μόνο στην ανάσταση του Χριστού εξηγούνται όλα τα θαύματά Του, όλες οι αλήθειές Του, όλα τα λόγια Του, όλα τα γεγονότα της Καινής Διαθήκης.

Ἡ οἰκογένεια εἰς καιροὺς Ἀποστασίας (Ἀρχιμ. Ἀθανάσιος, Ἡγούμενος Ἱ. Μ. Σταυροβουνίου Κύπρου)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: April 15, 2014 at 4:00 pm, Last Updated: April 15, 2014 at 12:56 am
Ἡ οἰκογένεια εἰς καιροὺς ἈποστασίαςΤὸ Ἱερὸν «Μυστήριον τοῦ ΓΑΜΟΥ»
μέσα εἰς τὴν σήμερινὴν κατάστασιν
τῆς Μεγάλης Ἀποστασίας τῶν ἀνθρώπων ἀπὸ τὸν Θεὸν
ὑπὸ τοῦ Πατρὸς καὶ Καθηγουμένου
τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Σταυροβουνίου
Ἀρχιμανδρίτου Ἀθανασίου
Ἀγαπητοί μου Χριστιανοί,
“χαίρετε ἐν Κυρίῳ πάντοτε”!

Εἰς τὰς ἡμέρας μας ἤδη καλλιεργεῖται καὶ βιοῦται μέσα εἰς τὸν κόσμο ἡ κατ’ ἐξοχὴν Μεγάλη Ἀποστασία, περὶ τῆς ὁποίας ὁμιλοῦν καὶ προφητεύουν τόσον ἡ Ἁγία Γραφὴ ὅσον καὶ οἱ θεῖοι Πατέρες.
Αὐτὴ ἡ παρουσιαζομένη σήμερα πρωτοφανὴς Ἀποστασία ἀπὸ ὅσα ὁρίζει ὁ Νόμος καὶ ὁ Λόγος τοῦ Θεοῦ, προετοιμάζει τὸ σαθρό, διεφθαρμένο καὶ ἐξαθλιωμένο περιβάλλον, μέσα ἀπὸ τὸ ὁποῖο θὰ δυνηθῆ νὰ ἀναδυθῆ καὶ νὰ ἀναφανῆ ὁ προφητευμένος Ἔσχατος Ἀντίχριστος!
Ἡ Ἀποστασία, εἰς τὰς ἡμέρας μας, συνίσταται τόσον στὴν θεωρητική, ὅσον καὶ στὴν πρακτικὴ ἄρνησι τῆς ὑπάρξεως τῆς ἀθανάτου ψυχῆς, τῆς μετὰ θάνατον ζωῆς, τοῦ πνευματικοῦ κόσμου, τῆς αἰωνιότητος, τοῦ Δημιουργοῦ καὶ κυρίως μάλιστα τοῦ Θεανθρωπίνου Προσώπου τοῦ Σωτῆρος μας Ἰησοῦ Χριστοῦ, ποὺ ἦλθε στὴν γῆν καὶ ὡς ἄνθρωπος, γιὰ νὰ σώση τὸν κόσμον ἀπὸ τὴν ἁμαρτίαν τὴν φθοράν, τὴν διαφθοράν, καὶ τὴν αἰώνιον ἀπώλειαν!

Άμα λάχει περνάμε το ποτάμι ! “Ύπάρχουν και τούτοι εδώ Μεμέτια ” (φώτο)

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma   " 

Posted: April 15, 2014 at 2:00 pm, Last Updated: April 15, 2014 at 1:01 am
Άμα λάχει περνάμε το ποτάμιΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2014 ‘’ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ’’
ntbyΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 3 έως 6 Απριλίου η άσκηση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2014 στην Θράκη .Για έβδομη συνεχή χρονιά Έλληνες έφεδροι από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο δοκιμάστηκαν σε ακόμη μια απαιτητική  άσκηση που διοργανώνεται από εφέδρους  και  απευθύνεται σε όλους τους υπεύθυνους Έλληνες πολίτες -οπλίτες.

Απο πού “κινδύνεψε” η Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ …Απο την εκπαιδευτική Τορπίλη στην Άσκηση «Noble Dina»; (φώτο)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: April 15, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: April 15, 2014 at 12:30 am

ΦΓ ΣΑΛΑΜΙΣΕμείς αναφέραμε για τις ασκήσεις της Φρεγάτας μας με την Ισραηλινή Κορβέτα αλλά και το Αμερικάνικο και μάλιστα με φωτογραφίες σε ανάρτηση μας !
Η τορπίλη μεταφέρεται απο τους δύτες στο πολεμικό Ramage (DDG 61)
«Επειδή διαβάσαμε για εκτόξευση βλήματος εναντίον της Φρεγάτας Σαλαμίς απο Ισραηλινό πλοίο … «
Εκείνο που έχουμε να πούμε μήπως κάποιος από την Φρεγάτα να τρόμαξε από την εκτόξευση της εκπαιδευτικής Τορπίλης που έγινε την 9η Απριλίου από το Αμερικάνικο πολεμικό Ramage (DDG 61) στο πλαίσιο της Άσκησης , η Τορπίλη που εκτοξεύτηκε (΄φωτο )ήταν εκπαιδευτική και αργότερα έγινε και περισυλλογή της όπως φαίνεται και από της φωτογραφίες …

ΦΓ ΣΑΛΑΜΙΣ1

“Η Ελλάδα εξελίσσεται σε αναγκαίο γεωστρατηγικό στήριγμα της Ρωσίας”

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: April 15, 2014 at 12:17 pm
αρχείο λήψης (3)Γράφει ο
Δρ. Κωνσταντίνος Γρίβας*
Η ανάλυση των εξελίξεων στην Ουκρανία, κατά την άποψη του γράφοντος, έχει επικεντρωθεί στην ίδια την Ουκρανία και υποτιμά τις συνέπειες σε έναν πολύ σημαντικότερο γεωπολιτικό χώρο, ο οποίος επηρεάζεται αποφασιστικά από τα πρόσφατα γεγονότα και κυρίως από την επαναφορά της Κριμαίας στον ρωσικό κορμό. Τη Μαύρη Θάλασσα.

Ο Παλιός, Η δασκάλα του Δημητράκη, Ο τέλεια ενημερωμένος γιος...



  • Ο Παλιός
    Μια μέρα ξεκίνησε ο μπαμπάς χελώνος, η μαμά χελώνα και το χελωνάκι να πάνε για ένα πικ-νικ σε μια απόστ...

Το κωφάλαλο παιδί, Η ξανθιά και ο αγιογράφος, O μικρός και τα περιστέρια, Δεν άλλαξε λάδια, Nasty talk!, Ο επιστήμονας, Η σίγουρη λύση γάμου..., Η κληρονομικότητα, Η παραξενιά του Ντορή


  • Ένα ζευγάρι έχει δυο δίδυμα παιδιά, από τα οποία το ένα είναι κωφάλαλο. Μετά από συνεχείς επισκέψεις στους πιο...
  • Η ξανθιά και ο αγιογράφος
    Πηγαίνει μια ξανθιά σε ένα μαγαζί να αγοράσει μία εικόνα. Μπαίνοντας μέσα χαζεύει όλες τις εικόνες μία ...
  • O μικρός και τα περιστέρια
    Δυο περιστέρια κάνουν έρωτα και ο μικρός τα βλέπει. Μικρός :Τι της κάνετε της κυρίας; Περιστέρι: Φύγε αποδ...

Το ...τιμολόγιο, Συντομία, Τι γυρεύουν 3 ξανθιές στην έρημο



  • Το ...τιμολόγιο
    Ο σύζυγος:-Σου έδωσα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Η σύζυγος: -Και τώρα τι θέλεις;Τιμολόγιο;

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΟΣ EMO, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕΞ.

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΟΣ EMO

1.Ξεχάστε το κομμωτήριο και εμπιστευτείτε την κόμη σας κι ένα ψαλίδι στο 7χρονο ανηψάκι σας.
2.Και λάθος να γίνετε, κανείς δε θα καταλάβει τη διαφορά.
3.Κάντε σλόγκαν σας το "πέθανε νέος για να έχεις ωραίο πτώμα".
4.Προσέξτε! Ένα χαμόγελο μπορεί να τα καταστρέψει όλα!
5.Πίνετε κάθε πρωί 2 ποτήρια (H)emo.

ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ


Ενας ναυαγός ζούσε σ ενα ξερονήσι για πολύ καιρό όταν ξαφνικά βλέπει να έρχονται προς το μέρος του κολυμπώντας 6 θεογκόμενες.

Τι ψάχνουν οι άνδρες


Όταν ήμουν 14, έλπιζα μια μέρα να έχω ένα κορίτσι. Όταν ήμουν 16 είχα κορίτσι αλλά δεν υπήρχε πάθος. Έτσι αποφάσισα πως χρειαζόμουν ένα κορίτσι γεμάτο πάθος με αγάπη για τη ζωή.

Προτεραιότητες.



Ένας καθηγητής φιλοσοφίας εμφανίστηκε στην τάξη του με ένα μεγάλο χάρτινο κουτί.
1. Χωρίς να μιλήσει, πήρε από την χάρτινη κούτα ένα άδειο γυάλινο βάζο και άρχισε να το γεμίζει με μικρές πέτρες. Οι μαθητές τον κοιτούσαν με απορία. Όταν το βάζο δεν χωρούσε άλλο, ρώτησε:
- Είναι γεμάτο το βάζο;... και οι μαθητές απάντησαν: - Ναι, είναι γεμάτο

Ελεύθερη κυκλοφορία των εργαζομένων

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

16/04/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με ανακοινωσή της, εκφράζει την ικανοποίησή της για την έγκριση από το Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ νέας οδηγίας, σχετικά με τη διασφάλιση της καλύτερης εφαρμογής, σε εθνικό επίπεδο, του δικαιώματος των πολιτών της ΕΕ να εργάζονται σε άλλο κράτος μέλος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

16/04/2014
Στις 21 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα του σχολικού έτους 2013 – 2014 και οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, όπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας.

Να μην επωμίζονται οι πολίτες το βάρος της διάσωσης των τραπεζών

ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

16/04/2014
Τρία νομοσχέδια που θα διασφαλίσουν ότι οι τράπεζες - και όχι οι φορολογούμενοι - θα επωμίζονται την ευθύνη τής εκάστοτε αποτυχίας τους αντί να στηρίζονται στους πολίτες για τη διάσωσή τους ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΟΔΔΗΧ: Θα μειωθεί φέτος το χρέος της Ελλάδας

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

16/04/2014
Την εκτίμηση ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας θα μειωθεί για πρώτη φορά φέτος μετά από δεκαετίες αυξητικών τάσεων, όχι μόνο σε απόλυτους αριθμούς, αλλά και ως ποσοστό του ΑΕΠ, διατυπώνει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

ΥΠΟΙΚ: ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

16/04/2014
Αποκλίσεις από τους στόχους που είχαν τεθεί στον προϋπολογισμό τους το 2013 παρουσίασαν πέντε φορείς του δημοσίου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο προανήγγειλε ο Κυρ. Μητσοτάκης

ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

16/04/2014
Το φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο, θα είναι έτοιμο το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, όπως δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ μετά το Πάσχα αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την αλλαγή του τρόπου επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο.

Εν αναμονή των αιτήσεων για το επίδομα του «κοινωνικού μερίσματος»

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

16/04/2014
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει στο www.gsis.gr η ειδική διαδικτυακή πύλη για την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους για το επίδομα του «κοινωνικού μερίσματος» από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Δεν τηρούν το ευρωπαϊκό δίκαιο ιστότοποι ταξιδιών

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

16/04/2014
Παρατυπίες στο 38% των δικτυακών τόπων εμπορίας ταξιδιών διαπίστωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προαναγγέλλοντας τη λήψη μέτρων σε βάρος τους.

Τίτλοι τέλους στα σενάρια τρόμου για την Ελλάδα

Πληθαίνουν τα καλά νέα

16/04/2014
Κλίμα αισιοδοξίας εντός και εκτός συνόρων μετά την επιτυχημένη έξοδο στις αγορές, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να περνά στην αντεπίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που περνά έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας με αφορμή τη θέση της χώρας στο ευρώ.

ΤΑΞΙΔΙΑ : ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ


ΠΗΓΗ :  Versus Travel Newsletter


newsletter@versus-travel.gr

1/1/70