ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Βγήκαν για τσιγάρο και τους πήραν τα παϊδάκια


Βγήκαν για τσιγάρο και τους πήραν τα παϊδάκια
https://thessbomb.blogspot.com
   












 Μία παρέα Τρικαλινών το βράδυ του Σαββάτου είχε πάει για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα στην περιοχή 
της Μπάρας.
    Αφού είχε έρθει η παραγγελία τους με 
ένα κιλό παϊδάκια και πριν ξεκινήσουν το φαγητό, θέλησαν να
 βγούνε έξω για τσιγάρο.

Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝΓ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ
07/02/2020

Η συνεκτίμηση όλων των διαθέσιμων στατιστικών στοιχείων και δεδομένων της απασχόλησης από τον Ιούλιο του 2019 έως και σήμερα επιβεβαιώνει τη βιώσιμη σταθεροποίηση της αγοράς εργασίας, την συνεχή αποκλιμάκωση της ανεργίας και την περαιτέρω ενίσχυση της συνολικής απασχόλησης
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τον Νοέμβριο του 2019 και για πέμπτο συνεχόμενο μήνα, το γενικό ποσοστό ανεργίας παρουσίασε περαιτέρω μείωση και ανήλθε στο 16,5% έναντι 18,6% τον αντίστοιχο μήνα του 2018.
Ειδικότερα, για τον μήνα Νοέμβριο, ο συνολικός αριθμός των απασχολουμένων παρουσίασε αύξηση κατά 2,0% και ανήλθε στα 3.910.499 άτομα (έναντι 3.834.036 το 2018), ενώ ο συνολικός αριθμός των ανέργων παρουσίασε μείωση κατά 11,9% και ανήλθε στα 772.614 άτομα (έναντι 876.868 το 2018).

Δείτε πως Αλλάζει ο Εγκέφαλος όταν Καταναλώνετε συχνά Κουρκουμά!

Δείτε πως Αλλάζει ο Εγκέφαλος όταν Καταναλώνετε συχνά Κουρκουμά

Δείτε πως Αλλάζει ο Εγκέφαλος όταν Καταναλώνετε συχνά Κουρκουμά!

Τα οφέλη που έχει για την υγεία μας η κατανάλωση κουρκουμά είναι γνωστά εδώ και καιρό. Αποτελεί ένα φυσικό αντιβιοτικό, αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό, ενώ έχει επίσης αντικαρκινική δράση. Θεωρείται ως το μπαχαρικό θαύμα.
Η αντιοξειδωτική ουσία κουρκουμίνη που περιέχει έχει αποδειχθεί υπεύθυνη για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό εξάλλου τα συμπληρώματα κουρκουμίνης έχουν γίνει τόσο δημοφιλή. Εκτός όμως από αυτή τη χημική ουσία έχει και άλλα φυτοχημικά συστατικά, που το κάνουν ακόμα πιο ισχυρό.

Τα θαυμάσια χημικά συστατικά του κουρκουμά που κάνουν καλό στην υγεία μας.

Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Stem Cell Research and Therapy διερεύνησε τις ιδιότητες μια άλλη ένωση που βρίσκεται στον κουρκουμά, που φαίνεται επίσης σημαντική για την υγεία μας. Η ουσία αυτή είναι η αρωματική τουρμερόνη (ar-turmerone) και είναι αυτή που δίνει στον κουρκουμά το άρωμα και τη γεύση του.