ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή Πίτας ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞ-ΚΩΝ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Σήμερα 10-2-2019 ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Αργολίδας έκοψε την πίτα στην Στρατιωτική Λέσχη  για πρώτη φορά  μετά από πολλά χρόνια  το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον Κων/νο ΧΟΥΝΤΑΛΑ . 


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ευχήθηκε στα μέλη του Συνδέσμου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

 Σύστησε στα μέλη του Συνδέσμου να βοηθήσουν το έργο του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και στον Νέο Πρόεδρο Καλή Επιτυχία στο ΄Εργο του. 


ΓΑΙΟΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ " ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Αρχή της εταιρίας μας είναι το προσδοκώμενο αποτέλεσμα σε κάθε πελάτη,  να επιτυγχάνεται 
αντιμετωπίζοντας το ανεξάρτητα,  προσεγγίζοντας το,  διεπιστημονικά και σύννομα,
 επισφραγίζοντας την επιδιωκόμενη υπεραξία της επένδυσής του.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Εκτύπωση



Η επιχείρηση ΝΙΚΟΛ. & ΠΑΝ. ΤΣΕΚΟΣ Ο.Ε., με διακριτικό τίτλο ΓΑΙΟΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών οργάνωσης επιχειρήσεων με κεντρικό άξονα την υποστήριξη εταιρειών σε θέματα Σχεδιασμού και Εφαρμογής συστημάτων Οργάνωσης και Διαχείρισης Ποιότητας των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.
Η επιχείρηση συμβούλων ΝΙΚΟΛ. & ΠΑΝ. ΤΣΕΚΟΣ Ο.Ε., αποτελεί εξέλιξη της MULTITASK Consulting η οποία ιδρύθηκε το 1999 και της ΠΑΝΟΣ Β. ΤΣΕΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. που ιδρύθηκε το 2003 με τον ίδιο σκοπό και η οποία πλέον δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια, καθώς επίσης σε χώρες της Ε.Ε. στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών.