ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

To νέο κόλπο για κυκλοφορία αυτοκινήτου με βουλγάρικες πινακίδες στην Ελλάδα


To νέο κόλπο για κυκλοφορία αυτοκινήτου με βουλγάρικες πινακίδες στην Ελλάδα
enikonomia.gr
    Το θέμα αποφυγής της φορολογίας στα αυτοκίνητα μέσω… Βουλγαρίαςείναι γνωστό και το χρησιμοποιούν οι Έλληνες ιδιοκτήτες οχημάτων εδώ και χρόνια.
    Ωστόσο οι εντατικοί έλεγχοι των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Οικονομικών ανάγκασε τους Έλληνες να αναζητήσουν νέους τρόπους να κυκλοφορούν νομότυπα τα αυτοκίνητά τους και να ξεφεύγουν από τους ελέγχους.

Καθαρίστε αρτηρίες, καρδιά, νεφρά και έντερο σε 72 ώρες

21
Likes
Facebook20Pinterest1TwitterGoogle+EmailPrinter FriendlySumoMe
Το οξυγόνο και οι θρεπτικές ουσίες στο ανθρώπινο σώμα μεταφέρονται μέσω των αρτηριών στην καρδιά και όλα τα υπόλοιπα όργανα...
66532d5b39c71cf6db69a6e4576fe76f_xl
Το οξυγόνο και οι θρεπτικές ουσίες στο ανθρώπινο σώμα μεταφέρονται μέσω των αρτηριών στην καρδιά και όλα τα υπόλοιπα όργανα. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά αιμοφόρα αγγεία στο σώμα, επειδή μέσω αυτόν τρέφεται κάθε ανθρώπινο κύτταρο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να διατηρούνται καθαρές.

Τί πρέπει να έχετε μέσα στο ταξιδιωτικό κουτί πρώτων βοηθειών

18
Likes
Facebook18TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Όσοι ταξιδεύετε συχνά θα το έχετε συνειδητοποιήσει και στην πράξη ότι ένα κουτί πρώτων βοηθειών (αχρείαστο να είναι), είναι πάντα...
kentriki_edited14
Όσοι ταξιδεύετε συχνά θα το έχετε συνειδητοποιήσει και στην πράξη ότι ένα κουτί πρώτων βοηθειών (αχρείαστο να είναι), είναι πάντα απαραίτητο μέσα στις αποσκευές σας. Αυτό, βέβαια, θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και να περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα για περιστάσεις που θα χρειαστούν άμεση αντιμετώπιση χωρίς την παρέμβαση κάποιου γιατρού.

Τέσσερις εναλλακτικές και έξυπνες χρήσεις της βότκας

8
Likes
Facebook8TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Μπορεί να αποτελεί αγαπημένο ποτό πολλών, αλλά εκτός από αυτό, η βότκα μπορεί να σας λύσει τα χέρια σε διάφορα...
0da1d3e70b08e687bd439faa9d4885bc_l
Μπορεί να αποτελεί αγαπημένο ποτό πολλών, αλλά εκτός από αυτό, η βότκα μπορεί να σας λύσει τα χέρια σε διάφορα προβλήματα της καθημερινότητας.