ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ  ΚΑΙ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣΟ Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  παρακολουθεί όλες τις αναρτήσεις σχετικά με τα οικονομικά θέματα. 

Ο Χρόνος θα δείξει και κοντεύει. 

Νικόλαος  Ζαρκάδας Υποστράτηγος  ε.α.  
    Τελευταία, αλλά και κατά το παρελθόν δημοσιεύτηκαν στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο και αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τα αναδρομικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
    Τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις είναι συνεχή και κατά καιρούς πανομοιότυπα και επαναλαμβάνουν αφ’ ενός μεν, κατά κύριον λόγον, την πολυσυζητημένη απόφαση υπ’ αριθ. 2192/2014 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ}, αφ’ ετέρου δε την υπ’ αριθ. 244/2017απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου {ΕΣ}.
    Πράγματι είναι δύο αποφάσεις των Ολομελειών των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας, προς τις οποίες η Πολιτεία, παρά την ρητή και σαφή συνταγματική επιταγή, ότι “η διοίκηση έχει υποχρέωση και συμμορφώνεται προς τις δικαστικές αποφάσεις” {παρ. 5 άρθρου 95}, επιμένει να μην εκτελεί και να μην εφαρμόζει.