ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΤΑ 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Κατασκευές που κόβουν την ανάσα


Από την Κίνα μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία και από τη Σαουδική Αραβία και το Ντουμπάι μέχρι τη Ρωσία, δεκάδες -τεράστια...
newego_LARGE_t_420_54548179_type12713


Από την Κίνα μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία και από τη Σαουδική Αραβία και το Ντουμπάι μέχρι τη Ρωσία, δεκάδες -τεράστια σε διαστάσεις και κόστος- έργα συνεχίζονται, παρά την οικονομική κρίση, ενώ αρκετά βρίσκονται είτε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση είτε έχουν εγκαινιαστεί.

Να γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες [Είκονες]


Αν και όλες οι στατιστικές δείχνουν ότι οι γυναίκες ζούν περισσότερο από τους άνδρες, ένας ακόμη λόγος που το επιβεβαιώνει...
a1

Αν και όλες οι στατιστικές δείχνουν ότι οι γυναίκες ζούν περισσότερο από τους άνδρες, ένας ακόμη λόγος που το επιβεβαιώνει αυτό είναι και η …βλακεία του δυνατού φύλου!

100 χρόνια μετά, μια οικογένεια Ποντίων που χωρίστηκε στη Γενοκτονία ενώνεται ξανά στην Κωνσταντινούπολη


Η οικογένεια γνωρίζεται και αγαπιέται… Οι εγγονές της Πελαγίας Σεχέρ, Έσρα, Νουράι, Μουνεβέρ (καθιστή) και Καντριγιέ με τον Θεόδωρο Παλτόγλου...
kores_tou_ali_demir_kai_eggoni_pelagias_cvr



Η οικογένεια γνωρίζεται και αγαπιέται… Οι εγγονές της Πελαγίας Σεχέρ, Έσρα, Νουράι, Μουνεβέρ (καθιστή) και Καντριγιέ με τον Θεόδωρο Παλτόγλου (γιο του αδελφού της Πελαγίας) και τον Αλί Ντεμίρ (γιο της Πελαγίας)
ΑΠΟ ΤΟ PONTOS-NEWS.GR

Παραθαλάσσιος προϊστορικός οικισμός, στην Αργολίδα


Από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενημερωθήκαμε για ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός – αποτέλεσμα των καταδύσεων αρχαιολόγων και άλλων επιστημόνων, στην θαλάσσια...
image-5-1

Πόσα κιλά τρόφημα πετάει κάθε χρόνο ο μέσος Ευρωπαίος;


Ο μέσος Ευρωπαίος καταναλωτής πετάει στα σκουπίδια… 123 κιλά τροφίμων κάθε χρόνο, ποσότητα που αναλογεί στο 16% της συνολικής τροφής...
tromaktiko2328


Ο μέσος Ευρωπαίος καταναλωτής πετάει στα σκουπίδια…
123 κιλά τροφίμων κάθε χρόνο, ποσότητα που αναλογεί στο 16% της συνολικής τροφής που φθάνει στους καταναλωτές.

Παγκόσμιος τρόμος για οικονομικό πόλεμο με την υποτίμηση του γουάν


Τον νομισματικό πόλεμο τρέμουν οι παγκόσμιες αγορές μετά την απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας να προχωρήσει στην υποτίμηση του...
kina2-630x400

Τον νομισματικό πόλεμο τρέμουν οι παγκόσμιες αγορές μετά την απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας να προχωρήσει στην υποτίμηση του γουάν.

Παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις στο τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 15.8.15 | 
 Δεκαπενταύγουστος, «το Πάσχα του καλοκαιριού», ο μήνας της Παναγίας, των πανηγυριών, των εθίμων, αλλά και του καλού φαγητού. Μετά τη δεκαπενθήμερη νηστεία που επιβάλει η ορθόδοξη πίστη, τον πρώτο λόγο στο τραπέζι ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο έχει το κρέας που συμπληρώνεται με πολλά άλλα εδέσματα της ελληνικής γης και παράδοσης. Μία μικρή λοιπόν αναφορά σε ιδιαίτερες συνταγές της γιορτινής ημέρας, μιας και στις περισσότερες περιοχές της χώρας στο τραπέζι της Παναγίας πρωταγωνιστούν τα ψητά κρέατα.

Tα τριακόσια ονόματα της Παναγίας

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr " 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 15.8.15 | 
 Στων Ελλήνων όλες τις κοινότητες στην εορτή της Παναγίας γίνονται μεγάλα πανηγύρια και μαζεύονται σ’ αυτά όλοι, από όπου κι αν ζουν, από κάθε μέρος του πλανήτη. Η πίστη, η αγάπη, η γόνιμη σκέψη και η εφευρετικότητα όχι μόνο των καλλιτεχνών και των λογίων, αλλά και του απλού πιστού λαού προς την Παναγία φαίνεται και από τις επωνυμίες που της έχουν δώσει, που ξεπερνούν τις τριακόσιες και που μπορούν να χωριστούν σε οκτώ κατηγορίες.

Συνελήφθη 61χρονος στο Άργος για τα δώδεκα δενδρύλια κάνναβης


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 14.8.15 | 
 Συνελήφθη, χθες 13.8.2015 το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας  61χρονος.

Οι Καρυάτιδες ανεβαίνουν στην Ακρόπολη των Αθηνών


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
kariatides
Στην λαμπρότατη εορτή των Παναθηναίων προς τιμή της Παλλάδος Αθηνάς με αγώνες ρώμης, κάλλους, μουσικής και πνεύματος, όλες οι πόλεις έστελναν "Θεωρίες" (ιερές αντιπροσωπείες). Σε κάποια Παναθήναια, πριν απ' τον Πελοποννησιακό πόλεμο (431 - 404 π.κ.χ.) όταν οι Καρυές είχαν γίνει και πάλι Αρκαδικές, περιέλαβαν στην "Θεωρία" τους για τα Παναθήναια και έξι παρθένους τους. Έλαβαν μέρος στην πομπή των Παναθηναίων, όπου η σεμνοπρεπής, αγλαόκορμη και εντυπωσιακότατη παρουσία τους προκάλεσε εκρήξεις και επιφωνήματα θαυμασμού, από τους πολυπληθείς πανέλληνες θεωρούς και την αμετάθετη απόφαση των γοητευθέντων Αθηναίων καλλιτεχνών, ώστε θέλησαν να τις "κρατήσουν για πάντα" στην πόλη τους, να τις ανεβάσουν στην Ακρόπολη σαν συντρόφισσες της πολιούχου Αθηνάς και να τις παραδώσουν σαν κίονες στον αιώνιο θαυμασμό στο Ερεχθείο, ως "θαύμα ιδέσθαι". 

ΤΟ ΠΑΡΤΙ.phgh

Ένα πλούσιο ζευγάρι είναι προσκεκλημένοι σ' ένα πάρτι. Η κυρία αποφάσισε να δώσει άδεια εξόδου για τη νύχτα στον μπάτλερ τους, τον Τζέημς.
Του είπε ότι θα επέστρεφαν πολύ αργά και ότι μπορούσε να απολαύσει τη βραδιά με τους φίλους του.
Τα πράματα όμως δεν πήγαν καλά και η κυρία έπληξε στο πάρτι και αποφάσισε να γυρίσει σπίτι μόνη της, γιατί ο άντρας της ήταν με κάτι πολύ σπουδαίους πελάτες του και δεν ήθελε να τον διακόψει.
Μόλις μπήκε στο σπίτι, είδε τον Τζέημς να κάθεται μόνος του στο μεγάλο τραπέζι της τραπεζαρίας.
Του είπε να την ακολουθήσει. 

Guardian τα χάνει με το Βίκο και τη Σαμαριά -Στα 10 κορυφαία φαράγγια της Ευρώπης

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Guardian τα χάνει με το Βίκο και τη Σαμαριά -Στα 10 κορυφαία φαράγγια της Ευρώπης
    ΜύρτοςΕλαφονήσιΜπάλος. Τις παραλίες της Ελλάδας τις γνωρίζουν όλοι στο εξωτερικό και συχνά πολλές από αυτές, όπως οι παραπάνω, συμπεριλαμβάνονται σε λίστες με τις κορυφαίες στον κόσμο.

Π.Καμμένος: Άλλαξε η δεύτερη τροπολογία- Δεν υπάρχει μείωση συντάξεων στελεχών εν αποστρατεία ΕΔ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

Π.Καμμένος: Άλλαξε η δεύτερη τροπολογία- Δεν υπάρχει μείωση συντάξεων στελεχών εν αποστρατεία ΕΔ
pronews.gr
    Την αλλαγή της δεύτερης τροπολογίας που κατέθεσε η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέσω Twitter, ο προέδρος των ΑΝ.ΕΛ.,Πάνος Καμμένος, ο οποίος έγραψε πως «η δεύτερη τροπολογία άλλαξε δεν υπάρχει μείωση συντάξεων στελεχών εν αποστρατεία ΕΔ. Το 58ο έτος μόνο για την αποστρατεία από την πολιτεία».

Τροπολογία κεραυνός για το συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Τροπολογία κεραυνός για το συνταξιοδοτικό των στρατιωτικών
Το έστειλε ο Στέλιος Αγγελίδης
    Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδαςανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις επιτροπές ότι με βάση τροπολογία που κατέθεσε για το συνταξιοδοτικό των δημοσίων υπαλλήλων και των στρατιωτικών προβλέπεται ότι οι τελευταίοι παίρνουν σύνταξη στα 58, με 40 χρόνια υπηρεσία
    Σύμφωνα με όσα είπε η ρύθμιση αυτή προβλέπεται στην σχετική τροπολογία που κατέθεσε
    Αν περάσει η τροπολογία σημαίνει ότι όποιος στρατιωτικός θελήσει να φύγει πριν από τα 58 από τις ΕΔ, θα πρέπει να περιμένει να φθάσει σ΄ αυτή την ηλικία για να αρχίσει να εισπράττει την όποια σύνταξη.              
Σχόλια:

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   "



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ!
ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.
Όχι, ρε παιδιά ! Επειδή βρέθηκαν 2-3 με προβλήματα ψυχολογικά, δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι είναι ίδιοι!
Όλοι είναι ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες που τους έδιωξαν από τα σπίτια τους !
Κρίμα είναι οι άνθρωποι !
Δεν είναι πως δεν πιστεύω την είδηση, αλλά χρειάζεται επιβεβαίωση, γιατί λόγω ‘’εποχής’’ μπορεί να είναι και ‘’κάγκελο’’ για να εντείνει το ήδη υπάρχον κλίμα για τους λαθρομετανάστες.
Πάντως, είναι και ΠΟΛΥ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΗ !
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
xalesbos.blogspot.gr
    "Πιάστηκαν στα πράσα" και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης.
    Αυτή η είδηση δόθηκε από γνωστό δημοσιογράφο που κάνει εκπομπή στον ΣΚΑΙ Λέσβου, και όπως ο ίδιος πληροφορεί στην εκπομπή του , οι λαθρομετανάστες "πιάστηκαν στα πράσα" και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης.

10 λόγοι για να πιείτε μπύρα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



10 λόγοι για να πιείτε μπύρα
    Το να προσπαθήσουμε να σας πείσουμε να πιείτε μπύρα είναι περιττό αφού μάλλον ήδη το κάνετε, αν χρειάζεστε όμως… παρακάλια ας δούμε 10 λόγους για να το κάνετε.
Διατηρεί τα νεφρά σας υγιή
    Μια φινλανδική μελέτη διαπίστωσε ότι η μπύρα έχει περισσότερα οφέλη για τα νεφρά απ’ ό,τι άλλα αλκοολούχα ποτά. Ένα ποτήρι μπύρα την ημέρα μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης πέτρας στα νεφρά κατά 40%.
Περιέχει φυτικές ίνες
    Η μπύρα, ειδικά η σκούρα, περιέχει περίπου ένα γραμμάριο διαλυτών φυτικών ινών σε κάθε ποτήρι. Οι φυτικές ίνες βοηθούν στη μείωση της κακής χοληστερόλης. Στο κρασί από την άλλη δεν υπάρχουν φυτικές ίνες.
Αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης Β

Χανιά: Συνελήφθη γυναίκα που παρίστανε υπάλληλο της ΔΟΥ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Χανιά: Συνελήφθη γυναίκα που παρίστανε υπάλληλο της ΔΟΥ
    Στη σύλληψη 37χρονης που παρίστανε την υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά.
    Η 37χρόνη προσέγγιζε άτομα που είχαν οικονομικές εκκρεμότητες και τους έπειθε για τη διευθέτηση των υποθέσεων τους, αποσπώντας με τον τρόπο αυτό χρηματικά ποσά.
    Ακόμη προέβη σε εμπορικές συναλλαγές,

Τουρκική προβοκάτσια στα Ίμια: Επιχείρησαν απόβαση ειδικών δυνάμεων της Ακτοφυλακής για να "διασώσουν" λαθρο

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Δυστυχώς, ο χρόνος και ο χώρος ενδείκνυνται για τέτοιου είδους επεισόδια.
Πάντως, τους ‘’25’’ τους φορτωθήκαμε και αυτούς
Μην ανησυχείτε, θα μας στείλουν και τους άλλους ‘’5’’.
pronews.gr
    Μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση εξελίχθηκε στα Ίμια πριν λίγες ώρες η οποία έχει όλα τα στοιχεία πρόκλησης "θερμού" επεισοδίου:
    Συγκεκριμένα ομάδα Τούρκων δουλεμπόρων αποβίβασε στην ανατολική Ίμια περίπου 30 λαθρομετανάστες. Στην συνέχεια εμφανίστηκε η τουρκική Ακτοφυλακή η οποία αποβίβασε ομάδα ανδρών της προκειμένου δήθεν να συλλάβει τους λαθρομετανάστες σε μια κίνηση η οποία έδειχνε ότι θεωρούν την Α.Ίμια ως τουρκικό έδαφος.