ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Πλασματικά: Μείον 150 ευρώ στο μισθό - Περικοπές και στις συντάξεις

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πλασματικά: Μείον 150 ευρώ στο μισθό - Περικοπές και στις συντάξεις
onalert
    Απίστευτο κι όμως αληθινό. Συνεχίζονται οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις στρατιωτικών με διάφορα μέτρα πουκόβουν λίγο λίγο το πενιχρό τους εισόδημα. 
    Μετά από επικοινωνία του ΓΕΝ με την αρμόδια διεύθυνση τουΓενικού Λογιστηρίου του Κράτους οι τροποποιήσεις αναφορικά με το χρόνο ασφάλισης θα λάβουν χώρα από 1-1-2017. Κατόπιν αυτού όσα στελέχη κατετάγησαν από 1-10-1990 και έντευθεν δύναται έως 31-12-2016 και εφόσον το επιθυμούν να αναγνωρίσουν το διπλάσιο χρόνο ασφάλισης με το υφιστάμενο καθεστώς ήτοι σε ποσοστό 6,67% επι των συντάξιμων αποδοχών.
    Όπως σχολιάζει ο κ. Νατσιούλας η αναγνώριση συνεπάγεται και αυτόματη μείωση στο μισθό από 100 έως 150€,αναλόγως κατηγορία προέλευσης και η οποία μείωση θα διαρκέσει όσα χρόνια αναγνωρίζονται ήτοι για τα περισσότερα στελέχη σε 5 χρόνια.

Ολική μεταμόρφωση για να γλιτώσει μια κλήση

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Ολική μεταμόρφωση για να γλιτώσει μια κλήση
    Στα άκρα έφτασε μια γυναίκα στην Καλιφορνία για να γλυτώσει τη σύλληψή της από την αστυνομία.
    Η Τρέϊσι Κλαπ εγκατέλειψε το σημείο τροχαίου ατυχήματος που προκάλεσε πριν από λίγες εβδομάδες καθότι παραβίασε τον κόκκινο φωτεινό σηματοδότη με αποτέλεσμα να τρακάρει με ένα άλλο αυτοκίνητο. Η Τρέϊσι κατέβηκε για λίγο από το όχημα της για να ελέγξει αν ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου ήταν ζωντανός και αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της και εγκατέλειψε το σημείο αντί να περιμένει την άφιξη της αστυνομίας.
    Ωστόσο, ένας από τους μάρτυρες κατάφερε να τραβήξει φωτογραφία της και να τη δώσει στην αστυνομία όταν έφτασε στο χώρο.

ΛΙΟΥ: Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

06/06/2016
H παγκόσμια αγορά είναι αντιμέτωπη με «στρεβλώσεις» εξαιτίας της μεγάλης παραγωγικής ικανότητας που έχει η κινεζική βιομηχανία, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, σε ομιλία του στο Πεκίνο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι διακοπές

Κάποτε, σε ένα χωριό της Κρήτης παντρεύτηκε ο Σήφης τη Μαρία, μια νεαρή χήρα, που όμως έκανε θαύματα στο κρεβάτι. Τριαντάρης αυτός, εικοσάρα αυτή, έδιναν κάθε βράδυ στο κρεβάτι να καταλάβει. Όμως ο πατέρας του Σήφη τον έβλεπε συνέχεια να είναι πιο αδύναμος, να μην μπορεί να δουλέψει. Κατάλαβε δηλαδή ότι ζοριζόταν ο κακομοίρης κάθε βράδυ να τα βγάλει πέρα με τη Μαρία. 
Μια μέρα λοιπόν το λέει: