ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 13-10-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com  " 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 12-10-2015

--
Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2255957
Fax: +90 212 2255974
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Η Παρουσία του Θεού μέσα στο Σύμπαν ~ Αρχιμ. Επιφανίου Χατζηγιάγκου

ΠΗΓΗ : "   ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com  " 



Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
 
Αρχιμ. Επιφανίου Χατζηγιάγκου ~ Φυσικού


Το πιο σημαντικό ερώτημα: Υπάρχει Θεός;  
Πώς θα μπορούσε κάποιος να γνωρίσει τον Θεό και να πιστέψει στην ύπαρξί Του; 
Ένα ερώτημα που απασχόλησε τον άνθρωπο από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα. Η ύπαρξι του Θεού είναι το πιο βασικό θέμα της ζωής μας. Αν υπάρχει Θεός και μεταφυσικός κόσμος, η ζωή μας έχει νόημα και περιεχόμενο. Αν δεν υπάρχει Θεός, η ζωή μας είναι μια πορεία που ξεκινά από το μηδέν και καταλήγει στο μηδέν.

"Μεγάλη ανατροπή για την Αμφίπολη που θα συζητηθεί – Δείτε το βίντεο"


Ο αρχαιολόγος και ιστορικόςΕυάγγελος Μπεξής ταράζει και πάλι τα νερά με ένα νέο βίντεο καταπέλτη για την Αμφίπολη.
Με νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτει την πολλαπλή του λειτουργία, καταρρίπτει την υπόθεση Ηφαιστίωνα, και με συνδυασμούς ιστορικών, φιλολογικών και αρχαιολογικών δεδομένων αλλάζει όλη την εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα για το μνημείο του Τύμβου Καστά. Μια μεγάλη αποκάλυψη και απίστευτη ανατροπή.

Επιστήμη και τεχνολογία στην αρχαία Ελλάδα


3
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Επιστήμη και τεχνολογία στην αρχαία Ελλάδα
Οι ρίζες του αυτοματισμού και των αυτόματων μηχανών βρίσκονται 3.000 χρόνια πριν και συγκεκριμένα στην τότε περιοχή του αρχαίου Ελληνικού κόσμου. Τα μαθηματικά ως επιστήμη ήταν στενά συνυφασμένα με τα τεχνολογικά επιτεύγματα. Χρησιμοποιήθηκαν όχι μόνο θεωρητικά αλλά και ως εργαλεία, καθώς σε αυτά βασίστηκε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και τα μέσα για τα μηχανολογικά σχέδια της περιόδου αυτής.

Περισσότεροι τουρίστες και στην Ελλάδα

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2015

13/10/2015
Αύξηση 20,8% σημείωσε το τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα το πρώτο εξάμηνο του 2015.
Σύμφωνα με την «Έρευνας Συνόρων» που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος και δημοσιοποιεί η ΕΛΣΤΑΤ, οι αφίξεις από την Ευρώπη, στην οποία αντιστοιχεί το µεγαλύτερο µερίδιο αφίξεων (86,1%), παρουσίασαν αύξηση 21,8%, ενώ η κίνηση από χώρες-μέλη της ΕΕ αυξήθηκε κατά 32,4%. 
Σηµαντική αύξηση των αφίξεων από χώρες της Ευρώπης, σε απόλυτες τιµές, παρατηρείται από τη Βουλγαρία (149,5%), την ΠΓ∆Μ (37,8%), τη Γερµανία (23,5%), το Ηνωµένο Βασίλειο (18%), την Ιταλία (64,6%), τη Ρουµανία (62,3%), την Πολωνία (41,4%) και τη Γαλλία (12,5%).

ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΕΚΤ

ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ STRESS TESTS

13/10/2015
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σχεδιάζει να αυξήσει τις ελάχιστες κεφαλαιακές απαιτήσεις για τις ελληνικές τράπεζες προκειμένου αυτές να περάσουν τα stress tests, σύμφωνα με ελληνική πηγή, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των οποίων και από το Bloomberg, ο εποπτικός βραχίονας της ΕΚΤ ο SSM (Single Supervisory Mechanism), ο οποίος έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή των stress tests, φαίνεται ότι προωθεί την αύξηση του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας για τις ελληνικές τράπεζες.
Σημειώνεται πως η εξέλιξη αυτή, εφόσον οριστικοποιηθεί, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες κεφαλαιακές ανάγκες για τις ίδιες τις τράπεζες, αλλά και σε μεγαλύτερη "ζημιά" για τους υφιστάμενους μετόχους.