ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Απο σήμερα οι προτάσεις για το διασυνοριακό πρόγραμμα Ελλάδας-Βουλγαρίας

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

14/12/2015
Σήμερα, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, ξεκινάει η διαδικασία υποβολής προτάσεων η οποία σχετίζεται με την 2η Πρόσκληση του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A Greece-Bulgaria 2014-2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομίας.
Οι προτάσεις αφορούν τη βιώσιμη και κλιματικά προσαρμόσιμη διασυνοριακή περιοχή μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας, αλλά και τις επενδύσεις σε κοινωνικές δομές της περιοχής.
Η 2η Πρόσκληση έχει συνολικό προϋπολογισμό 35,2 εκατομμύρια ευρώ και αφορά τους άξονες προτεραιότητας 2 και 4 του Προγράμματος.
Ενδεικτικές δράσεις:

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ


Δευτέρα  14 Δεκεμβρίου 2015


                       ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Γυναίκα και παιδιά απέκτησε 33χρονος Πακιστανός οικονομικός μετανάστης χάρη στη μεταμόσχευση μαλλιών που του έκανε διάσημος Έλληνας πλαστικός χειρουργός!
Κι αυτό γιατί στο Πακιστάν τα πλούσια μαλλιά στον άνδρα  παίζουν σημαντικό ρόλο, όχι μόνο για την εικόνα του, αλλά και για να βρει σύζυγο!
« Μετά τις σχετικές εξετάσεις ο 33χρονος Αχμέντ  υποβλήθηκε σε επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο AdvancedFUEστην  κλινική μαςAdvancedHairClinics»αναφέρει ο διαπρεπής πλαστικός χειρουργόςΔρ Αναστάσιος Βεκρής ειδικός στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

«Συνολικά, συνεχίζει ο Δρ Βεκρής εμφυτεύτηκαν 2.154 τριχοθυλάκια και  5.120 τρίχες μέσα σε 7 ώρες, με αποτέλεσμα  ο 33χρονος να αποκτήσει πλούσια μαλλιά και παράλληλα οικογένεια».

ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης για τη Γιόγκα



Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης για τη Γιόγκα
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΓΚΑ
 

...Άλλη φορά, ενώ ο Γέροντας μιλούσε με κόσμο, τον πλησίασε ένας δάσκαλος της γιόγκα, για να πάρει την ευχή του. Ξαφνικά ο Όσιος άλλαξε· έγινε πολύ αυστηρός και έριξε στον άνθρωπο αυτόν ένα επιτιμητικό βλέμμα.

ΕΣΧΑΤΑ… Στο «Παρά Πέντε»… Συγκλονιστική Προφητεία ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ παίρνει «Σάρκα και Οστά»


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ

Μας έστειλε ένας καλός φίλος της ιστοσελίδας από την Λαμία της κεντρικής Ελλάδας την προφητεία του μεγάλου Αγίου της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του πιο πολύ γνωστού ως Πατροκοσμά, ένας Άγιος που άφησε μεγάλη παρακαταθήκη για την Ελλάδα και είχε προφητέψει 250 χρόνια πριν τα μελλούμενα και τα σημερινά.

Ο ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ

Ένας νοικοκύρης με πολλά ελαιόδενδρα, υποσχέθηκε στους ελαιοτριφτάδες πως εκτός από την συνηθισμένη πληρωμή τους σε είδος, δηλαδή σε λάδι, που θα έπαιρναν από τον ιδιοκτήτη του ελαιοτριβείου, θα τους κάνει και τραπέζι "μπακαλιάρο με πατάτες", που θεωρούσαν παλιά σαν εξαιρετικό φαγητό.

Τα γάντια και τα εσώρουχα

Τη δεκαετία του 50 ένας νεαρός αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι στην κοπέλα με την οποία έβγαινε τις τελευταίες μέρες. 
Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε να της δωρίσει ένα ζευγάρι γάντια, κάτι ρομαντικό αλλά παράλληλα όχι πολύ προσωπικό. 

Η προσευχή της Αρκούδας

Ένας παπάς αποφάσισε μια Κυριακή για να πάει για κυνήγι αρκούδας. Καθώς περπατούσε, περπατούσε εις το δάσος όταν ο λύκος δεν ήταν εκεί, βλέπει από μακριά μια αρκούδα. Πλησιάζει σιγά-σιγά εκεί που αρκούδα έπινε νερό. Όμως, μη γνωρίζοντας περί ανέμων και πως οι αρκούδες μπορούν να σε μυρίσουν στα πενήντα μέτρα, μόλις πλησίασε πολύ, η αρκούδα γύρισε να τον αντιμετωπίσει.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 14-12-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com  " 

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί για νέα απάτη μέσω κινητών

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών (smartphones, tablets κλπ) σχετικά με αναδυόμενο παράθυρο (pop up window), το οποίο εμφανίζεται κατά την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο και ενημερώνει ότι η συσκευή έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό.