ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Δώρο Πάσχα 2017: Ποιοι το δικαιούνται, πώς υπολογίζεται και πότε καταβάλλεται .


Δώρο Πάσχα 2017: Ποιοι το δικαιούνται, πώς υπολογίζεται και πότε καταβάλλεται .
Για τους συνταξιούχους, τίποτα;
Δεν υπάρχει «13 1/2ος μισθός»;
http://thessbomb.blogspot.gr
    Στις 16 Απριλίου είναι φέτος η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και όσον αφορά το δώρο του Πάσχα, πρέπει να καταβληθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα.
    Το δώρο Πάσχα λαμβάνουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και οι δικαιούχοι άνεργοι που λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας από 
1ης Ιανουαρίου έως και 30 Απριλίου για το 2017, το οποίο αναμένεται να καταβληθεί μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα από τον ΟΑΕΔ.

Σύζυγος δημοσίου υπαλλήλου απαγόρευσε στη γραμματέα του άντρα της τα μίνι και τα ντεκολτέ.


Σύζυγος δημοσίου υπαλλήλου απαγόρευσε στη γραμματέα του άντρα της τα μίνι και τα ντεκολτέ.
Οι έννοιες «μίνι» και «ντεκολτέ» είναι εντελώς σχετικές. Για να γίνεται πάντως τόση φασαρία, μάλλον θα ήταν τέτοια που…  «θα έτερπαν το φιλοθέαμο κοινό» και όχι μόνο
Η σύζυγος, δεν είχε καμιά δουλειά για συστάσεις. Προφανώς, η … γραμματεύς το πήγαινε «φιρί-φιρί». Η «Γκεστάπο» όμως…….
Πάντως, έψαξα για πραγματική φωτογραφία για να διαπιστώσουμε «ιδίοις όμμασι» περι τίνος πρόκειται, αλλά δεν βρήκα δυστυχώς !
    Παρατηρήσεις για τις μίνι φούστες και τα βαθιά ντεκολτέ δέχθηκε δημόσια υπάλληλος στα Τελωνεία της Κύπρου, από την σύζυγο του προϊσταμένου της. Η υπάλληλος που εργάζεται ως γραμματέας στο τμήμα ανώτερου τελωνειακού λειτουργού, αναγκάστηκε να προσφύγει στην Επίτροπο Διοικήσεως (Συνήγορος του Πολίτη) και να καταγγείλει την σύζυγο του προϊσταμένου της, θεωρώντας πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να σχολιάζει την αμφίεσή της και μάλιστα στον χώρο εργασίας της. Μάλιστα η σύζυγος, κατά την επίσκεψή της ανέφερε πως της απαγορεύει να πηγαίνει με μίνι φούστα στο γραφείο του άντρα της.

Ξεκινούν οι περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ με Drones


Ξεκινούν οι περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ με Drones
http://www.seleo.gr
news247.gr
    Ενάμιση χρόνο μετά από την προμήθεια έξι drones, τις δοκιμαστικές πτήσεις που ακολούθησαν και τον παροπλισμό τους, ελλείψει κανονιστικού πλαισίου χρήσης τους, η Ελληνική Αστυνομία προχωρά στη δημιουργία υπηρεσίας Μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών (Υ.Μ.Σ.Α.) και ετοιμάζεται για από αέρος περιπολίες με την αξιοποίηση αυτών των πτητικών μέσων.
    Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές του έτους έχει τεθεί σε ισχύ το κανονιστικό πλαίσιο για τις πτήσεις drones στον ελληνικό εναέριο χώρο, από ιδιώτες (επαγγελματίες και ερασιτέχνες) και κρατικούς φορείς, μέσω σχετικού κανονισμού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

10 καλύτερες ατάκες ζευγαριών

10) Αυτός: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοράς σουτιέν! Δεν έχεις τίποτα να βάλεις μέσα!
Αυτή: Και εσύ φοράς παντελόνι...έτσι δεν είναι; 
9) Αυτή: Τί θες να πεις με το να έρχεσαι σπίτι μισομεθυσμένος; 
Αυτός: Δεν φταίω εγώ...ξέμεινα από λεφτά! 
8) Αυτός: Από την πρώτη στιγμή που σε είδα ήθελα να σου κάνω έρωτα σαν απελπισμένος. 
Αυτή: Εεε λοιπόν, τα κατάφερες!. 

Τσουκνίδα: Ενας άγνωστος… θησαυρός

Της Θένιας Μυλωθρίδου

Στο άκουσμά της και μόνο, η τσουκνίδα δεν μας δημιουργεί και τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Και αυτό διότι, πάντα σκεφτόμαστε το επίπονο τσούξιμο που μας προκαλεί, σε περίπτωση που έρθουμε σε επαφή μαζί της. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, καθώς πρόκειται για έναν πραγματικό θησαυρό που μας χαρίζει απλόχερα η φύση.