ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΚΑΛΗ ​ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Με Νεοελληνική Γλώσσα ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις
στα παιδιά - εγγόνια ​- συγγενείς των φίλων που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας.

H Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων στο Ναύπλιο

Χθές 17-5-2015

ΠΗΓΗ : "  http://www.argonafplia.gr/    "

Το νερό δεν είναι κάτι δεδομένο: Οι εικόνες που θα σας συγκλονίσουν

274
Likes
907


Οι περισσότεροι από εμάς το εκλαμβάνουμε ως κάτι δεδομένο. Ανοίγουμε την βρύση και το αφήνουμε να ρέει ανεξέλεγκτα. Αλλά η...
nero


Οι περισσότεροι από εμάς το εκλαμβάνουμε ως κάτι δεδομένο.

 Ανοίγουμε την βρύση και το αφήνουμε να ρέει ανεξέλεγκτα. Αλλά η αλήθεια για την επάρκεια του πιο πολύτιμου αγαθού στην ζωή μας είναι διαφορετική.
Το νερό δεν είναι κάτι δεδομένο. Και η ακόλουθη σειρά φωτογραφιών όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα International Business Times θα σας κάνει να το εκτιμήσετε ακριβώς όπως του αξίζει…
111world water day 2015
Ιούνιος 2013: Δεκάδες άνθρωποι προσπαθούν να συλλέξουν νερό από πηγάδι στο χωριό Natwarghad στο ινδικό κρατίδιο Gujarat

Έξυπνο κόλπο για να μη μουχλιάσει ξανά το τυρί

Για να μην πάει τίποτα ξανά χαμένο… Πόσες φορές έχεις ξεχάσει ακάλυπτο το τυρί στο ψυγείο και έχει καταλήξει στα...

tromaktiko572

Για να μην πάει τίποτα ξανά χαμένο…
Πόσες φορές έχεις ξεχάσει ακάλυπτο το τυρί στο ψυγείο και έχει καταλήξει στα σκουπίδια;
Αυτό πλέον δεν θα ξανασυμβεί αν ακολουθήσεις την παρακάτω απλή συμβουλή:

Τα Ψάρια Νιώθουν Πόνο Όπως Τα Θηλαστικά Ζώα Και Τα Πουλιά. V I D E O Wild Salmon Direct Operations 2006

     «Η επιστημονική βιβλιογραφία είναι ξεκάθαρη. Ανατομικά, φυσιολογικά και βιολογικά, το σύστημα πόνου στα ψάρια είναι σχεδόν ίδιo με τα πουλιά...

182525-lithognathus_mormyrus


«Η επιστημονική βιβλιογραφία είναι ξεκάθαρη. Ανατομικά, φυσιολογικά και βιολογικά, το σύστημα πόνου στα ψάρια είναι σχεδόν ίδιo με τα πουλιά και τα θηλαστικά…»  ~ Dr. Donald Broom, Καθηγητής της Ευημερίας των Ζώων στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΑΑΑ.Διάλογος του Αγίου Παϊσίου με προτεστάντη

ΕΝΑΣ ΠΡΟΤΕΣΤΆΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΑΝΗΣΥΧΊΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΎΣ,ΈΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΉΚΕ αυτό που ήθλε.Μετανόσησε και σώθηκε.
Διαβάστε τον θαυμάσιο διάλογο του Αγίου Παϊσίου με τον Προτεστάντη.
Δυστυχώς πολλοί έχουν προτεσταντικές απόψεις και αντιλήψεις και νομίζουν ότι είναι ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ.Και τούτο διότι είμαστε αμελείς, και διατηρούμεθα στην άγνοια,μακράν της μελέτης και της ακρόασης του Λόγου του Θεού,αλλά και της μυστηρικής και πνευματικής ζωής της Εκκλησίας μας.

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, 

ιάλογος του Αγίου Παϊσίου με προτεστάντη

·                                 Κυριακή, 17 Μάιος 2015 19:04
·                                 Από  imeroviglio.blogspot.gr
 

Διάλογος του Αγίου Παϊσίου με προτεστάντη

·                                 Εκτύπωση 

·                                 E-mail

Η κατωτέρω συνομιλία του π. Παϊσίου μ’ έναν ευλαβή νέο, πού είχε πλανηθεί από τις κακοδοξίες προτεσταντικής αιρέσεως, δημοσιεύτηκε στην ετησία έκδοση «Ο Όσιος Γρηγόριος» της Ιεράς Κοινοβιακής Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους του έτους 1995.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ " Δείτε το.... "

Αρά τι έχ`(ει) να γίν`(ει) αν εμφανιστεί κάνα τέτοιο στο κέντρο της Λάρισας……


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 17-5-2015: Παρουσίαση για τη σύλληψη 51χρονου για καλλιέργεια δενδρυλλίω...ΠΗΓΗ :     "    Ο χρήστης EllinikiAstynomia μόλις μεταφόρτωσε ένα βίντεο     " 

΄Ενας ποδηλάτης


η εικόνα δεν εμφανίζεται


Ωραίος καιρός για τον ποδηλάτηη εικόνα δεν εμφανίζεται


ΠΗΓΗ : "  GOOGLE +    " 

To λυχνάρι

Μια ξανθιά βρίσκει ένα λυχνάρι , το τρίβει και βγαίνει το τζίνι .
- " Μπορώ να σου πραγματοποιήσω τρείς επιθυμίες , αλλά ότι κάνω για σένα , θα το έχει ο άντρας σου στο δεκαπλάσιο . Εντάξει ; " 
- " Εντάξει . " του λέει η ξανθιά .
1η επιθυμία :

Αυτές είναι οι 10 ομορφότερες ελληνικές πόλεις { Mε α/α : 1 " ΝΑΥΠΛΙΟ " }

BLOGGER : Αν αυτό το πει ο Αναπλιώτης ίσως κατηγορηθεί για εγωϊστής. ΄Οταν όμως την κριτική τι κάνουν άλλοι περιττεύουν οι Αναπλιώτες.  

Αυτές είναι οι 10 ομορφότερες ελληνικές πόλεις
«Μια χώρα απίστευτης φυσικής ομορφιάς, συναρπαστικής ιστορίας και πολύχρωμου φολκλόρ, η Ελλάδα έχει αναμφισβήτητα κάτι για τον καθένα», σχολιάζει το πολυβραβευμένο σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο ταξιδιωτικό σάιτ thecultertrip.com.
Ο ιστότοπος με τους 2 εκατ. αναγνώστες τονίζει για την Ελλάδα ότι διαθέτει «από γραφικές παραθαλάσσιες πόλεις μέχρι ορεινά χωριουδάκια και πολυπολιτισμικές μακεδονικές πόλεις».
Έτσι, κατά τη δημοσιογράφο του συνεργαζόμενου με τους New York Times και βραβευμένου ιστότοπου από τον Guardian και τους Times του Λονδίνου, οι 10 ομορφότερες ελληνικές πόλεις είναι οι εξής:
1. Ναύπλιο


Λίγες πόλεις αντανακλούν την πλούσια και διαφορετική ιστορία της Ελλάδας όπως το Ναύπλιο, έναν από τους πιο κομψούς και ρομαντικούς προορισμούς. Βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής Αργολίδας, περιοχής στην Πελοπόννησο. Το Ναύπλιο έχει βαθιές πολιτιστικές ρίζες στην Αρχαία Ελλάδα και στη Ενετοκρατία του 15ου και του 17ου αιώνα. Άκμασε στις αρχές του 1800 ως πρώτη πρωτεύουσα του νέου ελληνικού κράτους. Η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά, την όμορφη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και τα γραφικά σοκάκια. Το τοπίο της συνθέτουν δύο βενετσιάνικα κάστρα, το Παλαμίδι και η Ακροναυπλία, χτισμένα σε δύο διαδοχικούς λόφους. Κάτι που δεν πρέπει να χάσετε είναι το φρούριο Μπούρτζι στον Αργολικό Κόλπο. Για να φτάσετε εκεί, αρκεί μια σύντομη βόλτα με το φέρι. Προσφέρει μοναδική θέα στο Ναύρπλιο και ένα ιδανικό σκηνικό για ρομαντικές αποδράσεις.

Πλούσιες εκδηλώσεις στην "Νύχτα των Μουσείων 2015 " στο Ναύπλιο (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 17.5.15 |  | 
 Επιτυχής και με πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία ήταν η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού εορτασμού της «Νύχτας των Μουσείων», που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία όλων των μουσείων και χώρων τέχνης της πόλης, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.

Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τους ευεργέτες του Άργους

 Την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ», ο Δήμος Άργους Μυκηνών και ο Ιερός Ναός Αγίου Πέτρου, τέλεσαν Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Επιτίμων Προέδρων, Μεγάλων Ευεργετών, Ευεργετών, Δωρητών και Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων.

Γιόρτασαν την αγκινάρα στα Ίρια (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 16.5.15 |  | 
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γιορτή της Αγκινάρας στα Ίρια Αργολίδας.