ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Ποια επαγγέλματα θα κυριαρχήσουν τα επόμενα δέκα χρόνια;


Το 85% των σημερινών ειδικοτήτων, εκτιμάται πως δεν θα υπάρχει το 2030, ενώ η έλευση των ρομπότ θα καταστρέψει τον κόσμο της εργασίας.
Αρκετοί υποστηρίζουν ότι οι αλγόριθμοι της τεχνητής νοημοσύνης θα εξαφανίσουν επαγγέλματα και ειδικότητες που εξασφαλίζουν στους σημερινούς ανθρώπους μια άνετη ζωή. Υπάρχουν, ωστόσο, και έρευνες ειδικών που δείχνουν το αντίθετο. Οτι δηλαδή ο κόσμος της εργασίας έχει μέλλον. Μόνο που οι θέσεις εργασίας του μέλλοντος και οι ειδικεύσεις των εργαζομένων δεν θα έχουν καμία σχέση με τις σημερινές.

Έρευνα: Το ποδήλατο δεν βλάπτει τη σεξουαλική υγεία των ανδρών

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα έρχεται να καθησυχάσει τους άνδρες υποστηρίζοντας ότι το ποδήλατο δεν κάνει κακό στη σεξουαλική ή στη ουρολογική λειτουργία ενός άνδρα.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Μπένζαμιν Μπρέγιερ του Τμήματος Ουρολογίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο, που έκαναν τη δημοσίευση στο περιοδικό ουρολογίας «Journal of Urology», σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέλυσαν στοιχεία 2.774 ποδηλάτες από διάφορες χώρες.

ΣΗ͟Μ͟Α͟Ν͟Τ͟Ι͟Κ͟Η͟ ͟Ε͟Ν͟Η͟Μ͟Ε͟Ρ͟Ω͟Σ͟Η͟ ͟Γ͟Ι͟Α͟ ͟Τ͟Ο͟Υ͟Σ͟ ͟Σ͟Υ͟Ν͟Τ͟Α͟Ξ͟Ι͟Ο͟Υ͟Χ͟Ο͟Υ͟Σ͟


ΣΗ͟Μ͟Α͟Ν͟Τ͟Ι͟Κ͟Η͟ ͟Ε͟Ν͟Η͟Μ͟Ε͟Ρ͟Ω͟Σ͟Η͟ ͟Γ͟Ι͟Α͟ ͟Τ͟Ο͟Υ͟Σ͟ ͟
Σ͟Υ͟Ν͟Τ͟Α͟Ξ͟Ι͟Ο͟Υ͟Χ͟Ο͟Υ͟Σ͟

Σήμερα (11/01/2018) ενημερώθηκα από το ΓΛΚ ότι από
 την προηγούμενη εβδομάδα, η ͟Π͟Α͟Λ͟Ι͟Α͟ ͟ Διαδικτυακή
 Πύλη του ΓΛΚ για την ενημέρωση των συνταξιούχων, 
για τις " ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ " ---> 






(βλ. εδώ https://portal.gsis.gr/portal/ page/portal/SYNTMIST ), έχει καταργηθεί και ΔΕΝ λειτουργεί. !!!