ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Στα πιο σοβαρά κακουργήματα κατατάσσει το FBI την κακοποίηση ζώων

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



    Η Washington Post αναφέρει μια μεγάλη νίκη των ζώων που τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2016 στην Αμερική με υπέρμαχο την Mary Lou Randour που εδώ και 10 χρόνια αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων στον κόσμο. Στα πιο σοβαρά κακουργήματα όπως η ανθρωποκτονίαο εμπρησμός καιοι επιθέσεις κατατάσσει το FBI την κακοποίηση των ζωών. Μάλιστα οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι έτσι θα προλάβουν και τη βίαιαη συμπεριφορά ανθρώπων, αφού πολλοί εγκληματίες κακοποιούν ζώα πριν επιτεθούν και κάνουν κακό σε ανθρώπους.

Διευκρινίσεις για ΦΠΑ σε γάλα και σοκολατούχα

ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΔΕ

21/01/2016
Σε συντελεστή ΦΠΑ 13% θα υπάγεται το γάλα και η κρέμα γάλακτος και σε συντελεστή ΦΠΑ 23% θα υπάγονται τα ροφήματα με βάση το γάλα που περιέχουν κακάο, καφέ ή βανίλια και εκχυλίσματα φρούτων, διευκρινίζει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, μετά από ερωτήματα πολιτών.

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΑΠΟ 5% ΕΩΣ 19%

21/01/2016
Μειώσεις από 5% μέχρι 19% περιλαμβάνει η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για τις νέες αντικειμενικές αξίες. Ωστόσο, οι τιμές παραμένουν αμετάβλητες στις ζώνες από 400 έως 650 ευρώ, όπως επίσης και στις ζώνες από 4.050- 8.800 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

Καταιγίδα!

Καταιγίδα! Χαλάει ο κόσμος. Αστροπελέκια, βροχή, αέρας να λυγίζει τα 
δέντρα και όλα τα σχετικά μιας αξιοπρεπούς καταιγίδας. Μια μαμά βάζει 
το παιδάκι της στο κρεβάτι, του δίνει ένα φιλί κι ότι είναι έτοιμη να 
σβήσει το φως, της λέει ο γιος της, με τρεμάμενη φωνή: 

Έτσι θα γίνονται πλέον οι μεταθέσεις οπλιτών - Όλες οι αλλαγές στο στρατό

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

Για όσους έχουμε ακόμα μικρούς γιους

Με βελτιωτικές αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, και με την αναγνώριση σχεδόν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, παρά τις επιμέρους αντιρρήσεις που εξέφρασαν για ορισμένα άρθρα...

ολοκληρώθηκε σε δεύτερη ανάγνωση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τις μεταθέσεις οπλιτών.

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία, με τον κ. Βίτσα να δεσμεύεται για περαιτέρω βελτιώσεις μέχρι τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εστιάζουν τις έντονες αντιρρήσεις τους κυρίως στο άρθρο 1 για τις μεταθέσεις των οπλιτών και να ζητούν να έχουν την αρμοδιότητα αυτή τα γενικά επιτελεία στρατού και όχι ο υπουργός Άμυνας.
Απαντώντας στις επικρίσεις που εκφράστηκαν για.... Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο ΥΠΕΘΑ για Υλοποίηση Αποφάσεων ΣτΕ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

To Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου να εφαρμοστούν οι διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 95 του Συντάγματος, που ορίζει ότι η Διοίκηση έχει υποχρέωση να συμμορφώνεται προς τις δικαστικές αποφάσεις,