ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Πότε ο πόνος στην κοιλιά είναι γαστρίτιδα: Συμπτώματα και αντιμετώπιση


Γαστρίτιδα είναι μια σχετικά συχνή πάθηση του στομάχου στους ενήλικες και μπορεί επίσης να επηρεάσει τα παιδιά. Το τοίχωμα του στομάχου φλεγμαίνει και μπορεί ακόμη να υπάρχουν και ανοιχτές πληγές (έλκη) που σχηματίζονται στα τοιχώματα.
Η γαστρίτιδα μπορεί να είναι οξεία, ή χρόνια, με την τελευταία συχνά να συνδέεται με λοίμωξη από το βακτήριο H.pylori (ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού).

Αντιμετωπίστε τη γρίπη με αυτές τις θαυματουργές τροφές


Με απλές και υγιεινές τροφές στη δίαιτά σας, αντιμετωπίστε κατάλληλα τη γρίπη της εποχής.
Οι μέθοδοι πρόληψης και αντιμετώπισης της γρίπης, των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και άλλων ασθενειών που συνοδεύουν συνήθως τους χειμερινούς μήνες μπορούν να είναι εκτός από αποτελεσματικές και γευστικές.

Αλλαξε ο «χάρτης» εθνικοτήτων των λαθρομεταναστώνΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣτΕ ! )
Αλλαξε ο «χάρτης» εθνικοτήτων των λαθρομεταναστών
    Δραστικά έχουν μεταβληθεί οι χώρες καταγωγής των αλλοδαπών που φτάνουν τους τελευταίους τρεις μήνες στα ελληνικά νησιά.

Εγκύκλιος για το νέο σύστημα αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων

ΠΟΙΟΙ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ

07/03/2017

Εγκύκλιο για τη διαδικασία του νέου συστήματος αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων εξέδωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Πως η Νηστεια μπορει να γινει και θεραπευτικη!

Η νηστεία της Σαρακοστής, εκτός από καθιερωμένη θρησκευτική παράδοση, αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποτοξίνωση του οργανισμού και περιορισμό της δράσης των ελεύθερων ριζών, κάτι που συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της νηστείας μειώνεται η ικανότητα απορρόφησης του ασβεστίου και του σιδήρου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία, ωστόσο με τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφίμων μπορεί να επιτευχθεί ισορροπία στη διατροφή, ακόμα και χωρίς την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων.

Μειώθηκε έως 2.000 ευρώ η εισφορά αλληλεγγύης για υπουργούς, βουλευτές, δημάρχους

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ(Με πρέπον τρόπο ). 

Καταργήθηκε η διάταξη που είχε ψηφιστεί το 2014 και προέβλεπε την επιβολή της εισφοράς με αυξημένο συντελεστή 8%

Μειώθηκε έως 2.000 ευρώ η εισφορά αλληλεγγύης για υπουργούς, βουλευτές, δημάρχους

Μειώθηκε έως 2.000 ευρώ η εισφορά αλληλεγγύης για υπουργούς, βουλευτές, δημάρχους
Μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα που μπορεί να φτάσει έως και τα 2.000 ευρώ ψήφισαν τον περασμένο Μάιο οι βουλευτές της κυβέρνησης.
Η διάταξη αυτή, μάλιστα, περιλαμβάνεται στον ίδιο νόμο στον οποίο προβλέπεται και η περικοπή του ΕΚΑΣ, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

ΜΤΣ: Kαταβολή των ΒΟΕΑ μηνών Οκτ-Νοε του 2016Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών καταβολής των
 ΒΟΕΑ μηνών Οκτ-Νοε του 2016 και την δρομολόγηση της πληρωμής τους, ανακοινώνει
 τα εξής :

ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι συντονισμένες ενέργειες της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας είχαν ως αποτέλεσμα να εγκριθεί απο την Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου της ΕΛ ΑΣ το ανάλογο μηνιαίο μίσθωμα. 

Λεπτομέρειες στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ε.Α.Υ.Αργολίδας
Πώς ένα ποντίκι «κόστισε» στη British Airways σχεδόν 290.000 ευρώ!


Πώς ένα ποντίκι «κόστισε» στη British Airways σχεδόν 290.000 ευρώ!
    Ενα ποντικάκι που θέλησε να ταξιδέψει από το Λονδίνο στο Σαν Φρανσίσκο έφερε τεράστια προβλήματα στους επιβάτες, αλλά και έναν... τσουχτερό λογαριασμό στην αεροπορική εταιρεία
    Πώς γίνεται ένα… ποντίκι να καθυστερήσει μια πτήση για περισσότερες από τέσσερις ώρες;
    Το πρωί της Τετάρτης η πτήση BA285 της British Airways επρόκειτο να απογειωθεί ακριβώς στις 10:40 από το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο για να ταξιδέψει στο Σαν Φρανσίσκο.
    Οι επιβάτες βρίσκονταν στη θέση τους, τα πάντα ήταν έτοιμα για την απογείωση μέχρι που τα σχέδια άλλαξαν, καθώς ένα ποντίκι που… επιβιβάστηκε χωρίς κανείς να το πάρει είδηση, κράτησε το αεροπλάνο καθηλωμένο για αρκετή ώρα.