ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Έλληνας καθηγητής βιοχημείας άνοιξε το δρόμο για τη θεραπεία καρκινωμάτων, αυτοάνοσων νοσημάτων κ.ά.


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
kathigitis
Θεσπρωτός καθηγητής βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο Θεόδωρος Φώτσηςαπό το Πολύδροσο Σουλίου, καθηγητής Βιολογικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής και διευθυντής του Biomedical Research Institute του ΙΤΕ (FORTH-BRI), επιστήμονας, που διαθέτει διεθνές κύρος, αλλά και ανθρωπιστικό εύρος, άνοιξε το δρόμο για τη θεραπεία καρκινωμάτων, αυτοάνοσων νοσημάτων, Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ, ALS κ.ά.

15 δημιουργικοί τρόποι να εξοικονομήσεις χρήματα

Το να μιλάς σε τέτοιες εποχές για «οικονομία» και «αποταμίευση» μπορεί και να μοιάζει αρχικά αστείο. Όμως, πίστεψε μας, δεν...

PKI8

Το να μιλάς σε τέτοιες εποχές για «οικονομία» και «αποταμίευση» μπορεί και να μοιάζει αρχικά αστείο. Όμως, πίστεψε μας, δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Δε μιλάμε για τεράστιες καταθέσεις και τόκους που θα ρέουν για χάρη σου, αλλά για απλά τρικ που θα σε βοηθήσουν κάθε μήνα να μένεις με περισσότερα λεφτά στον λογαριασμό σου. Διάλεξε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω, δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς.

Οι επτά αλλαγές που έρχονται στη φορολογία

Σημαντικές αλλαγές στη φορολογία έχουν συσσωρευτεί στο υπουργείο Οικονομικών και περιμένουν τη σειρά τους προκειμένου να κατατεθούν στη Βουλή και...


eforia_sdoe-600x305-600x305
Σημαντικές αλλαγές στη φορολογία έχουν συσσωρευτεί στο υπουργείο Οικονομικών και περιμένουν τη σειρά τους προκειμένου να κατατεθούν στη Βουλή και να ψηφιστούν. Πρόκειται για αλλαγές που αφορούν ένα ευρύ φάσμα φορολογικών ζητημάτων, από την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων μέχρι και τον τρόπου που θα φορολογηθούν τα φετινά εισοδήματα.

Οι 8 νόμιμοι τρόποι για να αποφύγετε τα τεκμήρια της Εφορίας

Σε «βραχνά» για εκατομμύρια υπερχρεωμένους και οικονομικά εξαθλιωμένους φορολογούμενους έχουν εξελιχθεί τα τεκμήρια της Εφορίας καθώς προσδιορίζουν το ύψος του...

tekmiria




Σε «βραχνά» για εκατομμύρια υπερχρεωμένους και οικονομικά εξαθλιωμένους φορολογούμενους έχουν εξελιχθεί τα τεκμήρια της Εφορίας καθώς προσδιορίζουν το ύψος του φορολογητέου εισοδήματός τους σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο από το πραγματικό και τους υποχρεώνουν να καταβάλουν υπέρογκους φόρους.

Ο απίστευτος λόγος που «λαδώνουν» τα μαλλιά σου πιο γρήγορα απ’ ό,τι συνήθως!

Screenshot_4-1

Μπορεί η Demi Lovato να εκνευρίζεται που τα μαλλιά της μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και χρειάζεται να βάφει τη ρίζα των...

Ποια ανθεκτικά μικρόβια καταπολεμά το μέλι

Οι ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του μελιού έχουν επιβεβαιωθεί από πληθώρα ερευνών. Το μέλι έχει αντιμικροβιακές, αντικαρκινικές και αντιοξειδωτικές...

25d80f474dd3e8050997f321990a47af_L

Οι ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του μελιού έχουν επιβεβαιωθεί από πληθώρα ερευνών.
Το μέλι έχει αντιμικροβιακές, αντικαρκινικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς, όσο πιο σκούρο χρώμα έχει, τόσο πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό είναι.

Ακόμη και ο βυθός της Κρήτης προκαλεί δέος -Τείχη και αρχαία πόλη [εικόνες]

Σύγχρονοι μέθοδοι γεωπληροφορικής, όπως η ηλεκτρική τομογραφία και η μαγνητική χαρτογράφηση, χρησιμοποιήθηκαν από την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με...

enalia

Σύγχρονοι μέθοδοι γεωπληροφορικής, όπως η ηλεκτρική τομογραφία και η μαγνητική χαρτογράφηση, χρησιμοποιήθηκαν από την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών στις υποβρύχιες και παράκτιες έρευνες, που πραγματοποίησαν από τις 21 έως τις 23 Ιουλίου και από τις 3 έως τις 7 Αυγούστου στις περιοχές Αγ. Θεοδώρων (Νίρου ή Κοκκίνη Χάνι), Ίστρου (Καλό Χωριό Λασιθίου) και Πόρου Ελούντας (αρχαίος Ολούς) στην Κρήτη.

Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ. Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΗΓΗ :

 
36
 
0

απιστος νοσοκομειο
Του Πρωτ. Στέφανου Αναγνωστοπούλου
Πριν από χρόνια, όταν ήμουν εφημέριος στον ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, μ’ εκάλεσαν να εξομολογήσω εκτάκτως, κατόπιν δικής του επιθυμίας, ένα νέο άνδρα, 42 ετών, του οποίου το όνομα, ήτο Ξενοφών.

Στην Ουγγαρία εγκρίθηκε η πληρωμή ταξί με bitcoin


11
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Στην Ουγγαρία εγκρίθηκε η πληρωμή ταξί με bitcoin
Μπορεί το bitcoin να μην είναι για την ώρα ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ουγγαρία, ωστόσο μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξί της Βουδαπέστης, ανακοίνωσε ότι θα δέχεται πληρωμές με το ψηφιακό νόμισμα. Μέσω ενός κωδικού και του κινητού τους τηλεφώνου, οι πελάτες μπορούν να καταβάλλουν το κόστος της διαδρομής.

Στους διεθνώς δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς έξι ελληνικοί

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι


  • 16/2/2016 | 17:54
  •  
    • GOOGLE+
    Στους διεθνώς δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς έξι ελληνικοί
    Ελλάδα, θάλασσα, ήλιος. Κι όμως, η Ελλάδα δεν είναι μόνο αυτό. Αν και δεν φημίζεται, έχει μερικά από τα καλύτερα χειμερινά θέρετρα στον κόσμο.
    Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών Trivago πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς.
    Οι δημοφιλέστεροι χειμερινοί προορισμοί διεθνώς

    Η Κεφαλονιά στην Έκθεση Τουρισμού της Σουηδίας

    ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

    17/02/2016
    Επί τρεις συνεχόμενες μέρες από 12 έως 14 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο στην Έκθεσή Τουρισμού "Grekland Panorama" στη Στοκχόλμη.

    ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Γ ΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ Ο ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ



                 Αθήνα  17 Φεβρουαρίου 2016

                      ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ
     Σήμα κινδύνου   για τον καρκίνο του δέρματος προς την παγκόσμια κοινότητα εξέπεμψε πριν από μερικές ημέρες ο διάσημος ηθοποιός ελληνικής καταγωγής Χιου Τζάκμαν, που χτυπήθηκε για τέταρτη φορά από τη νόσο!
    «Μη ξεχνάτε το αντηλιακό και τον συχνό  έλεγχο από το δερματολόγο σας» τόνισε στις δηλώσεις του ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος έχει υποβληθεί τέσσερις φορές σε επέμβαση αφαίρεσης   βασικοκυτταρικού καρκινώματος στη μύτη!
     Ο Τζάκμαν  το 2013  διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στη μύτη και αμέσως δημοσιοποίησε την ασθένεια του . Από τότε δεν ξεχνά να υπενθυμίζει στους θαυμαστές του να βάζουν αντιηλιακό και να μην αμελούν τον έλεγχο στο δερματολόγο, καθώς ο καρκίνος του δέρματος θερίζει.
    Ο καρκίνος του δέρματος εμφανίζεται με τις παρακάτω μορφές:

    Ατάκες καμακού...

    (Α=Ανδρας Γ=Γυναίκα) 
    A: Έχουμε συναντηθεί κάπου εμείς;
    Γ: Ναι, γι αυτό δεν πηγαίνω πια εκεί.

    Α: Νομίζω ότι σε έχω δει κάπου.
    Γ: Ναι, είμαι η νοσοκόμα στο νοσοκομείο αφροδισίων νοσημάτων.

    Α: Είναι αυτή η θέση κενή;
    Γ: Ναι και αυτή που κάθομαι εγώ θα είναι επίσης κενή αν καθίσεις εδώ.

    Α: Λοιπόν, θέλεις να έλθεις στο σπίτι μου;
    Γ: Μμμμ, δεν ξέρω. Χωράνε δύο άνθρωποι κάτω από την ίδια πέτρα;

    A: Σπίτι σου ή σπίτι μου;
    Γ: Και στα δύο. Εσύ σπίτι σου και εγώ στο δικό μου.

    ΠΡΟΣΟΧΗ, θανατηφόρα διατροφική «βόμβα» στο τραπέζι μας.

    ΠΗΓΕΣ : 

    EFENPRESS-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ efenpress@yahoo.gr


    "  http://www.briefingnews.gr  " 



     4621  4  10 

    Επιδημιολογική μελέτη της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθηνάς Λινού στα Οινόφυτα, έφερε στην επιφάνεια ένα φοβερό μυστικό για το οποίο κανείς δε μιλάει εδώ και χρόνια.Πατάτες, κρεμμύδια και καρότα που φθάνουν καθημερινά στο τραπέζι μας, κρύβουν θανατηφόρα δηλητήρια, μολυσμένα με επικίνδυνα βαρέα μέταλλα που συχνά είναι 1000% πιο πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

    Ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

    ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

    Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
    Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

    Για τα μέλη που προέρχονται από την (πρώην) Χωροφυλακή

    Τελείωσε πριν από λίγη ώρα το ΚΥΣΕΑ, σε μια συνεδρίαση ασυνήθιστα μεγάλης διάρκειας

    Ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, έως τώρα Υπαρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας, αναλαμβάνει...αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας:

    Ποιοι θα πληρώσουν ειδική εισφορά αλληλεγγύης και ποιοι θα απαλλαγούν

    ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

    Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
    Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

    Η ειδική εισφορά αλληλεγγύης επιβάλλεται στο άθροισμα όλων των εισοδημάτων του φορολογούμενου από όλες σχεδόν τις πηγές, εφόσον υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ.

    Ειδική εισφορά αλληλεγγύης με συντελεστές κλιμακούμενους από...
     0,7% έως και 8% θα επιβληθεί φέτος με την εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων σε όσους φορολογούμενους απέκτησαν κατά τη διάρκεια του 2015 συνολικά εισοδήματα μεγαλύτερα των 12.000 ευρώ, καθώς και σε όσους δεν είχαν πραγματικά εισοδήματα μεγαλύτερα από 12.000 ευρώ, αλλά με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης θα εμφανιστούν με τεκμαρτά εισοδήματα μεγαλύτερα των 12.000 ευρώ. Από φέτος, οι συντελεστές επιβολής της εισφοράς αλληλεγγύης για ετήσια εισοδήματα μεγαλύτερα των 30.000 ευρώ θα είναι αυξημένοι κατά 42,8% έως 185,7%.

    Αποκατάσταση αποδοχών-συντάξεων στελεχών ΕΔ-ΣΑ/Επίδομα θέσης υψηλής ευθύνης

    ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

    Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
    Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

    Η Βουλευτής ΝΔ Καραμανλή Αρκαδίου Άννα, με την συμβολή του ΣΑ/ΣΣΑΣ, κατέθεσε ερώτηση προς ΥΠΕΘΑ-ΥΠΟΙΚ (Αρ. Πρωτ. 1154/13-11-2015) με θέμα: «Μερική αποκατάσταση συντάξεων στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας/Επίδομα θέσης υψηλής ευθύνης».