ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Στην Ουγγαρία εγκρίθηκε η πληρωμή ταξί με bitcoin


11
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Στην Ουγγαρία εγκρίθηκε η πληρωμή ταξί με bitcoin
Μπορεί το bitcoin να μην είναι για την ώρα ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ουγγαρία, ωστόσο μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξί της Βουδαπέστης, ανακοίνωσε ότι θα δέχεται πληρωμές με το ψηφιακό νόμισμα. Μέσω ενός κωδικού και του κινητού τους τηλεφώνου, οι πελάτες μπορούν να καταβάλλουν το κόστος της διαδρομής.

Όπως εξηγεί ο Αντράς Λόβι, ιδρυτής της νεοφυούς επιχείρησης COinPAYστο Euronews, η εταιρεία του φιλοδοξεί το bitcoin να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπηρεσίες, προϊόντα, ακόμα και σε παραδοσιακά καταστήματα.
bitcointaxi
Από την πλευρά του ο Κσάμπα Χορμπάθ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ταξί Budapest Taxi, δηλώνει πιο επιφυλακτικός, αλλά στέκεται στην καινοτομία του όλου εγχειρήματος.
Η ισοτιμία του ψηφιακού νομίσματος βρίσκεται λίγο πάνω από τα 350 ευρώ, ενώ το 2013 η ισοτιμία του είχε ξεπεράσει τα 1.000 δολάρια.
SF-Taxi-Bitcoin-Ad-mod


Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=57473:stin-oyggaria-egkrithike-i-pliromi-taksi-me-bitcoin&catid=79:e-epixeirein&Itemid=553#ixzz40Sti72Rg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου