ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Νήσος ΚΩ - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για το Νησί αναρτήθηκαν τρία (3) video με φωτογραφίες (με αυτό το  5ο VIDEO )  στην συνέχεια θα υπάρξουν και άλλες αναρτήσεις (μόλις ολοκληρωθεί η προετοιμασία  )  οι οποίες θα είναι όλες μαζί στις ετικέτες ΤΑΞΙΔΙ ΚΩ. 

ΝΗΣΟΣ ΚΩ ΔΕΛΦΙΝΙΑ - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κεντρικό σημείο  παραλίας της Νήσου ΚΩ,σημείο συνάντησης πολλών 

  Οι δύο πλευρές των Δελφινιών 

ΝΗΣΟΣ ΚΩ " ΛΙΜΑΝΙ " ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ - VIDEO



Στις  φωτογραφίες βλέπουμε την οδό Θεμιστοκλέους



Η Εκκλησία του Αγίου Παύλου 


ΝΗΣΟΣ ΚΩ " Παραλία - Ποδηλατόδρομοι "

Σε αυτό το video βλέπουμε τον ποδηλατόδρομο όπου το νησί έχει πάρα πολλούς, επίσης βλέπουμε και το κτίριο της Αστυνομίας  όπου είναι εκεί από πάρα πολλά χρόνια. Κάποιος - κάποιοι έχουν υπηρετήσει από την Αργολίδα εκεί.





Φωτογραφίες από την παραλία.




Για το Νησί αναρτήθηκαν τρία (3) video με φωτογραφίες στην συνέχεια θα υπάρξουν και άλλες αναρτήσεις (μόλις ολοκληρωθεί η προετοιμασία  )  οι οποίες θα είναι όλες μαζί στις ετικέτες ΤΑΞΙΔΙ ΚΩ. 

ΚΩ " ΛΙΜΑΝΙ " ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ JOHN EVERETT ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ

ΠΗΓΗ : "  http://www.votegreece.gr   " 

πινακας ζωγραφικης
Αν κάποιος παρατηρήσει τον πίνακα του John Everett Millais «Lorenzo και Isabella», θα δει πως μια σκιά πάνω στο τραπέζι του δείπνου σχηματίζει ένα σηκωμένο πέος. Ο άντρας που κάθεται στα αριστερά κρατάει έναν
καρυοθραύστη και η σκιά του χεριού του μοιάζει πολύ με το σχήμα ενός πέους.

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 823 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΗΓΗ : "  http://www.votegreece.gr   " 

αύγουστος 2014
Κάτι μοναδικό θα συμβεί σε όλους μας φέτος τον Αύγουστο και σίγουρα δεν θα έχουμε την δυνατότητα να το ζήσουμε άλλη φορά.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ;


μαρκες αυτοκινητων
Κάποια πράγματα τα βλέπουμε και τα ακούμε καθημερινά, αλλά ποτέ δεν έχουμε αναρωτηθεί πως μπορεί να έχουν συμβεί… Δείτε παρακάτω λοιπόν πως προκύπτει το όνομα κάθε μάρκας αυτοκινήτου…
ALFA ROMEO Το 1910 μία ομάδα Μιλανέζων επιχειρηματιών ίδρυσε την εταιρεία A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) (σ.μ. Ανώνυμη Αυτοκινητοβιομηχανία της Λομβαρδίας). Το 1920 ο, επίσης, Μιλανέζος επιχειρηματίας και χρηματοδότης Niccola Romeo αγόρασε μεγάλο μέρος της εταιρείας προσθέτοντας το όνομά του σε αυτήν.
ASTON MARTIN Το 1914 οι Lionel Martin and Robert Bamford ίδρυσαν μία μικρή εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων. Τον επόμενο χρόνο είχαν ήδη ετοιμάσει το πρώτο τους προϊόν που ονόμασαν Aston, και από το όνομα του σχεδιαστή του, Martin.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ελληνικη οικογενεια
1) Ο πατέρας φοράει γραβάτα πράγμα που σημαίνει ότι σέβεται την στιγμή του δείπνου.
2) Η οικογένεια είναι πολύτεκνη. Σήμερα πάρα πολλές οικογένειες έχουν μόνο ένα παιδί. Δεν κάνουν δεύτερο γιατί δεν μπορούν να το στείλουν μπαλέτο, ποδόσφαιρο, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, φροντιστήριο μαθημάτων σχολείου, πιάνο, κολυμβητήριο. τοξοβολία, ιππασία και και και.
Αποτέλεσμα;;; Το παιδί να είναι τόσο πιεσμένο από το βάρος του προγράμματος που στα 18 πλέον νιώθει κουρασμένο με αποτέλεσμα να τα γράψει όλα και στην χειρότερη να ξεκινήσει τα ναρκωτικά.

Σημαντικότατο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Βυζάντιο-Άλωση-Μεσαίωνας-Αναγέννηση κλπ
Περιοχή συνημμένων

smountzouris
@gmail.com   "
 

Μουντιάλ: Χιλιάδες μικρά παιδιά παραδίδονται στις ορέξεις των παιδεραστών “φιλάθλων” για 1,5 ευρώ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 10, 2014 at 11:30 am, Last Updated: June 10, 2014 at 10:31 am
Κυριολεκτικά όνειδος για την ανθρωπότητα αποτελεί το σκηνικό της “παγκόσμιας γιορτής” που έχει στηθεί στη Βραζιλία με πολυεθνικές κάθε είδους να τζιράρουν δισεκατομμύρια δολάρια πάνω στην μπίζνα του παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ την ίδια στιγμή, χιλιάδες μικρών παιδιών ακόμη και δέκα ετών, εξωθούνται βίαια στην πορνεία αλλά και στην διακίνηση ναρκωτικών.
Ερευνητές διεθνών φορέων και οργανισμών αλλά και μυστικοί πράκτορες των ΗΠΑ, βρέθηκαν στις πλέον εξαθλιωμένες περιοχές των πόλεων του Μουντιάλ, για να διαπιστώσουν με αποτροπιασμό το φαινόμενο μικρών παιδιών που γίνονται αντικείμενο κάθε είδους εκμετάλλευσης από εμπόρους ναρκωτικών αλλά και οργανωμένους προαγωγούς, που στοχεύουν στις 600 χιλιάδες των “φιλάθλων” που θα πλημμυρίσουν τη χώρα, και με αφορμή την -κατά τα άλλα- “λαμπρή γιορτή του ποδοσφαίρου”, θα έχουν την ευκαιρία να κορέσουν τα παιδόφιλα ένστικτά τους, ασελγώντας και βιάζοντας παιδικά κορμάκια αντί του ποσού του ενάμισυ ευρώ !
Child-prostitute
Glue-kids

Η Ελλάδα χρειάζεται άμεση αμυντική ενίσχυση στο Αιγαίο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: June 9, 2014 at 11:00 pm, Last Updated: June 9, 2014 at 8:49 pm
navy.jpg
Η Άγκυρα πιστεύει ότι η σημερινή συγκυρία είναι γι αυτήν ένα παράθυρο ευκαιρίας για να προωθήσει τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο και να δημιουργήσει δυναμικά τετελεσμένο γεγονός;
Γράφει ο Περικλής Νεάρχου
Πρέσβυς ε.τ.
Αυτό το ερώτημα θέτουν οι προκλήσεις των τελευταίων ημερών, που υπερβαίνουν κάθε προηγούμενο και αμφισβητούν ευθέως την Ελληνική Εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο. Τι είναι αυτό που συνιστά, κατά την τουρκική άποψη, παράθυρο ευκαιρίας για την Άγκυρα;

Πρώτες βοήθειες για τα καλοκαιρινά τσιμπήματα!!! " Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Ο "

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 9, 2014 at 8:00 pm, Last Updated: June 9, 2014 at 6:27 pm
πρώτες-βοήθειες-για-τα-καλοκαιρινά-τσιμπήματαΠρώτες βοήθειες για τα καλοκαιρινά τσιμπήματα!!!
Ίσως να μην  χρειαστείτε ούτε κρέμα για τσίμπημα κουνουπιού αλλά ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι. Είτε βρίσκεστε στην αστική ακτογραμμή, είτε στο νησάκι της άγονης γραμμής, οι τσούχτρες και οι μέλισσες δεν κάνουν διακρίσεις. Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζετε πως πρέπει να αντιδράσετε σε κάθε τσίμπημα.

The Last WordΜιλάτε στο κινητό ενώ οδηγείτε; Τότε δείτε το βίντεο


ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: June 9, 2014 at 6:00 pm, Last Updated: June 9, 2014 at 5:17 pm
μιλάτε-στο-κινητό-ενώ-οδηγείτε-τότε-δείτε-το-βίντεοΜόνο μία μικρή απροσεξία αρκεί για να γίνει το ατύχημα. Η κίνηση να κοιτάξεις προς τα κάτω για να δεις η να απαντήσεις σε ένα μήνυμα μπορεί να αποβεί μοιραία.

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: June 9, 2014 at 5:20 pm, Last Updated: June 10, 2014 at 10:02 am
MORON
Ένα ισπανικό μαχητικό αεροσκάφος   συνετρίβη στην αεροπορική βάση Moron κοντά στη Σεβίλλη. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Ισπανίας, το Eurofighter jet συνετρίβη ενώ βρισκόταν σε διαδιακασία προσγείωσης στον διάδρομο της αεροπορικής βάσης Moron, κοντά στη Σεβίλλη. Η Europa Press ανέφερε ότι το αεροπλάνο συμμετείχε σε μια άσκηση ρουτίνας. Η συγκεκριμένη βάση χρησιμοποιείται τόσο από από τις ισπανικές όσο και από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις (skynews).

Η πιο βρώμικη παραλία του κόσμου!

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma     " 

Posted: June 9, 2014 at 5:00 pm, Last Updated: June 9, 2014 at 12:49 pm
η-πιο-βρώμικη-παραλία-του-κόσμουΗ παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη την περασμένη εβδομάδα και παρουσιάζει την παραλία Dameisha της πόλης Σεντζέν στη Ν. Κίνα.
Για τη δημιουργία αυτού του χάους ευθύνεται το εορταστικό φεστιβάλ Dragon Boat το οποίο φιλοξενήθηκε στην περιοχή το περασμένο Σαββατοκύριακο.   Η φετινή προσέλευση ήταν μεγαλύτερη από κάθε χρονιά, αλλά τελικά η επόμενη μέρα απεκάλυψε ακόμη ένα θλιβερό ρεκόρ.

ΝΕΑΡΟΣ ΚΟΥΡΔΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: June 9, 2014 at 2:19 pm
10426566_505785922855095_1489504775762014424_n
Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό άρθρο μας οι διαδηλώσεις των Κούρδωνκαι οι ταραχές συνεχίζονται στο Diyarbakir . Νεαρός Κούρδος πέρασε από τα συρματοπλέγματα περίφραξης του στρατοπέδου της 2ης αεροπορικής βάσης και αφού ανέβηκε στον ιστό της σημαίας κατέβασε την τουρκική σημαία. (Radical ,internethaber,09/06/2014)

Η Ουκρανία καταλύτης τεκτονικών γεωπολιτικών αλλαγών

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: June 9, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: June 9, 2014 at 12:11 pm
η-ουκρανία-καταλύτης-τεκτονικών-γεωπολιτικών-αλλαγώνΓράφει ο Περικλής Νεάρχου
Πρέσβυς ε.τ.
Ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν είναι προσκεκλημένος για την 70η επέτειο της αποβάσεως στη Νορμανδία. Προσκεκλημένος είναι επίσης ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, ο νεοεκλεγείς Ουκρανός Πρόεδρος Ποροσένκο και οι Ευρωπαίοι ηγέτες. Θεωρητικά είναι μία ευκαιρία διακριτικής διπλωματίας για την εκτόνωση των εντάσεων και την αναζήτηση διπλωματικών λύσεων στο θέμα της Ουκρανίας, που εξελίσσεται σε πολύ επικίνδυνη βόμβα στις διεθνείς σχέσεις και γίνεται καταλύτης παγκόσμιων γεωπολιτικών ανακατατάξεων.

Ο Χρυσούς Κανών της Εκκλησίας μας.Αγίου Λουκά Κριμαίας του Ιατρού.

Με την ευκαιρία της αυριανής εορτής του νέου και ΜΕΓΑΛΟΥ σύγχρονου Αγίου μας,του Αγίου Νικολάου του Ιατρού,επισυνάπτω την παρακάτω ΟΜΙΛΊΑ του.
Είναι ΟΛΟ το Ευαγγέλιο.

Είθναι εντυπωσιακό,πάντως.Πόσο απλά ομιλούν οι Άγιοί μας.Κι από τον προφορικό,κι απ`τον γραπτό του λόγο,φαίνεται η αγιότητά τους.΄Οσο και να ψάξει κανείς δεν βρίσκει αντιφάσεις στους λόγους,στα κείμενα,στιι απαντήσεις,στις ερμηνείες,στην μαρτυρία των Αγίων.Δεν είναι καταπληκτικό (για την ανθρώπινη λογική,βέβαια) αυτό;Τι (ή ποιός) είναι εκείνος που τους συντονίζει;Πάντως κάτι είναι.Και αυτό είναι πέραν των ανθρωπίνων δεδομένων.΄Ομως,υπάρχει.Αυτός είναι ο Θεός (Πνεύμα ΄Αγιον ) το λέει η Εκκλησία μας και οι ίδιοι οι΄Αγιοί της.Και η ίδια η εκκλησία αναφέρει τις προϋτποθέσεις απόκτησης αυτής της...ικανότητας,δηλ.της απόκτησης του Αγίου Πνεύματος (αγώνας προσωπικός,κάθαρση,φώτηση,θέωση).
Κι αυτός ο αγώνας είναι για ΟΛΟΥΣ.Και για ένα διάσημο χειρουργό γιατρό,έγγαμο και Αρχιερέα και σε περίοδο κομμουνιστική,όπως ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΚΡΑΤΗΣΤΕ το κείμενο στο προσωπικό σας αρχείο (Φάκελλος Πνευματικών Θεμάτων/Ομιλίες-0Λόγοι Αγίων της Εκκλησίας μας)
ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ,


Αγίου Λουκά Κριμαίας: Ο Χρυσός Κανόνας

Αγίου Λουκά Κριμαίας: Ο Χρυσός Κανόνας
ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ 
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΙΜΑΙΑΣ
«ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΙΝΑ ΠΟΙΩΣΙΝ ΥΜΙΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΥΜΕΙΣ ΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙΣ ΟΜΟΙΩΣ»
«Και καθώς θέλετε ίνα ποιώσιν υμίν οι άνθρωποι, και υμείς ποιείτε αυτοίς ομοίως, και ει αγαπάτε τους αγαπώντας υμάς, ποία υμίν χάρις εστί; και γαρ οι αμαρτωλοί τους αγαπώντας αυτούς αγαπώσι. και εάν αγαθοποιήτε τους αγαθοποιούντας υμάς, ποία υμίν χάρις εστί; και γαρ οι αμαρτωλοί το αυτό ποιοϋσι. Και εάν δανείζητε παρ' ων ελπίζετε απολαβείν, ποία υμίν χάρις εστί; και γαρ αμαρτωλοί αμαρτωλοίς δανείζουσιν ίνα απολάβωσι τα ίσα. πλην αγαπάτε τους εχθρούς υμών και αγαθοποιείτε και δανείζετε μηδέν απελπίζοντες, και έσται ο μισθός υμών πολύς, και έσεσθε υιοί υψίστου, ότι αυτός χρηστός εστίν επί τους αχάριστους και πονηρούς, γίνεσθε ουν οικτίρμονες, καθώς και ο πατήρ υμών οικτίρμων εστί» (Λκ. 6, 31, 36).

«Απογειώθηκε» με τη μηχανή του πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου – Βίντεο που κόβει την ανάσα

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: June 9, 2014 at 12:00 pm, Last Updated: June 9, 2014 at 12:47 am
απογειώθηκε-με-τη-μηχανή-του-πάνω-από-τον-ισθμό-της-ΚορίνθουΠαίζοντας την ζωή του κορώνα – γράμματα μοτοσικλετιστής έκανε ένα απίστευτο άλμα με τη μηχανή του πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου
Το βίντεο είναι πραγματικά εντυπωσιακό:

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΠΗΓΗ : " pentapostagma    "

Posted: June 9, 2014 at 11:48 am
1044372
Σήμερα το ρώσικο ειδησεογραφκό ITAR-TASS μετέδωσε ότι η Ουκρανία σε μια εβδομάδα αύξησε τον όγκο άντλησης του φυσικού αερίου από τα υπόγεια αποθέματά της . Άντλησε 12.6 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα που αντιπροσωπεύουν το  68% της ποσότητας φυσικού αερίου που εγγυάται την θέρμανση και κατανάλωση ενέργειας κατά τη χεμερινή περίοδο.

Ελληνικό… Αρακαζού


ΠΗΓΗ : "  http://www.sport-fm.gr   "

Ελληνικό… Αρακαζού

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 9-6-2014

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974

Περιοχή συνημμένων

smountzouris
@gmail.com    "

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 10-6-2014


Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974
.
Περιοχή συνημμένων

Για την δύναμη του καλού λόγου.Αγίου Λουκά του Ιατρού

Σε όλους,λόγω της εορτής του ΜΕΓΑΛΟΥ σύγχρονου Αγίου Λουκά του Ιατρού,που εορτά;ζει αύριον,επισυνάπτω τον Θαυμασιώτατον αυτόν λόν του ΑΓΙΟΥ,που είναι το μισό ΕΥΑΓΓΓΕΛΙΟ!!!!.
Χρόνια πολλά,βοήθειά μας ο ΄Αγιος Λουκλάς ο Ιατρός.
ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ


Για την δύναμη του καλού λόγου

Για την δύναμη του καλού λόγου
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ
Για την δύναμη του καλού λόγου και την επιείκεια στους αμαρτωλούς
«Και παράγων ο Ιησούς εκείθεν είδεν άνθρωπον καθήμενον επί το τελώνιον, Ματθαίον λεγόμενον, και λέγει αυτώ· ακολούθει μοι. Και αναστάς ηκολούθησεν αυτώ» (Μθ. 9, 9).
Ποιος ήταν αυτός ο Ματθαίος, ο οποίος στη συνέ­χεια έγινε μεγάλος απόστολος και ευαγγελιστής; Ήταν τελώνης και μάζευε φόρους. Ο λαός μισούσε τους τελώνες και τους θεωρούσε αμαρτωλούς, διότι έκαναν πολλές αδικίες προσπαθώντας να κερδίσουν περισσό­τερα χρήματα για τον εαυτό τους. Και αυτόν τον άνθρωπο, που όλοι τον θεωρούσαν άθλιο και τον απο­στρέφονταν, ο Κύριος τον καλεί και του λέει: «Ακο­λούθει μοι».

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS

ΠΗΓΗ : "  http://asteiakia.gr   " 


Η γιαγιά και το σχολείο

-Είναι τρεις τα ξημερώματα και ξαφνικά μέσα στην ησυχία ακούγονται φωνές μέσα στο σπίτι από την γιαγιά.
Σηκώνετε ο γιος και την ρωτάει. Τι έγινε πάλι;
-Η γιαγιά απαντά: Που είναι τα βιβλία μου; που είναι η τσάντα μου; Αργησα για το σχολείο. 
Και ο γιος της λέει: Ηρέμησε ρε μάνα, απογευματινή είσαι σήμερα!!!

Ανασχηματισμός και στους δημοσιογράφους – Δύο έφυγαν, δύο ήρθαν

ΠΗΓΗ : "  http://www.tribune.gr  " 


Ανασχηματισμός και στους δημοσιογράφους – Δύο έφυγαν, δύο ήρθαν
Δύο δημοσιογράφοι αντικατέστησαν δύο δημοσιογράφους στη κυβέρνηση. Στη θέση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη που απομακρύνθηκε , τοποθετήθηκε ο Αργύρης Ντινόπουλος, ενώ στη θέση του Σίμου Κεδίκογλου κυβερνητικού εκπροσώπου που επίσης απομακρύνθηκε, τοποθετήθηκε η Σοφία Βούλτεψη.

Απασχόληση για μαθητές του ΟΑΕΔ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

10/06/2014
Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται η πρακτική  εξάσκηση  των σπουδαστών που απασχολούνται εδώ και μερικούς μήνες  στην Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού μέσω του ΟΑΕΔ.  

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 0,9% η ύφεση το α΄ τρίμηνο

ΑΠΟ 1,1% ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ

10/06/2014
Μείωση 0,9% εμφάνισε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ), σε όρους όγκου, το πρώτο τρίμηνο του 2014, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ).
Σημειώνεται πως στην πρώτη εκτίμηση για το εν λόγω τρίμηνο τον περασμένο μήνα είχε υπολογιστεί μείωση 1,1%.