ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Πώς θα εντοπίσετε λάθη και παραλείψεις στο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ – Τι πρέπει να προσέξετε και πώς θα μειώσετε το φόρο


Ο «λογαριασμός» του ΕΝΦΙΑ έφθασε και καλό θα είναι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που είδαν το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ πριν την πληρωμή της πρώτης δόσης στο τέλος του μήνα να ελέγξουν τα στοιχεία των ακινήτων τους και τα ποσά που αναγράφονται το εκκαθαριστικό.

Φοιτητικό σπίτι: Οι τιμές σε 8 μεγάλες πόλεις και χρήσιμες συμβουλές


Φοιτητικό σπίτι: Οι τιμές σε 8 μεγάλες πόλεις και χρήσιμες συμβουλές
    Οι βάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ ανακοινώθηκαν και πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για μετεγκατάσταση στην πόλη που πέρασαν.

Ποιοι δικαιούνται έκπτωση ή ακόμα και πλήρη απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ


Ποιοι δικαιούνται έκπτωση ή ακόμα και πλήρη απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ
    Μειωμένο ΕΝΦΙΑ κατά το μισό ή ακόμα και πλήρη απαλλαγή μπορούν να προσδοκούν φέτος 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων με χαμηλά εισοδήματα, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και άτομα με ανάπηροι, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα τις φορολογικές τους δηλώσεις αλλά και τις δηλώσεις Ε9.

ΥΣΤΕΡΗΣΗ 682 ΕΚΑΤ. ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΠΤΑΜΗΝΟΥ

2,5% ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ

29/08/2017
Σημαντική υστέρηση 636 εκ ευρώ καταγράφουν τα καθαρά έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού για το επτάμηνο Ιανουαρίου- Ιουλίου κυρίως λόγω της μη πληρωμής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος από το 28% νοικοκυριών και επιχειρήσεων με την απώλεια να φτάνει τα 385 εκ ευρώ.

Ξεκινάει η «γέφυρα» για το «Εξοικονομώ κατ' οίκον»

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

29/08/2017

Ενεργοποιείται μέσα στην εβδομάδα το ενδιάμεσο πρόγραμμα «γέφυρα» «Εξοικονομώ κατ’ οίκον».
Οι νέοι εθνικοί πόροι που θα διατεθούν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανέρχονται σε περίπου 61 εκατ. ευρώ και θα διασφαλίσουν τη χρηματοδότηση περισσότερων από 6.000 ωφελούμενων.