ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ Forma.gov.gr Η ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.

13033: Πώς θα λαμβάνεται η άδεια κυκλοφορίας από το κινητό μέσω δωρεάν sms

13033: Πώς θα λαμβάνεται η άδεια Κυκλοφορίας από το κινητό μέσω δωρεάν sms


Αδεια κυκλοφορίας μέσω κινητού τηλεφώνου θα μπορούν να εξασφαλίζουν οι πολίτες για όσο ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας
Μέσω κινητού τηλεφώνου και με την αποστολή μηνύματος στον πενταψήφιο αριθμό 13033 θα μπορούν να λαμβάνουν άδεια εξόδου από το σπίτι τους οι πολίτες από τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/3).
Ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης εξήγησε το πού και πώς μπορούν να βρουν οι πολίτες τα απαραίτητα έντυπα (forma.gov.gr) που θα πρέπει να συμπληρώνουν και να φέρουν μαζί τους κατά τις απαραίτητες μετακινήσεις τους, ύστερα από την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ " ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ " Η 25 Μαρτίου ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ και ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ (Γεγονότα στον ΕΒΡΟ )


Σας θυμίζουμε ότι θα πρέπει να βάλουμε την Σημαία μας στα μπαλκόνια. 

25η Μαρτίου 

α) Θρησκευτική Εορτή. Εορτάζουμε την επέτειο αναγγελίας της Γέννησης του Ιησού Χριστού. Μία από τις Μεγαλύτερες Εορτές της Χριστιανοσύνης .

β)  Εθνική Επέτειος. Για να ζούμε εμείς σήμερα Ελεύθεροι στην πατρίδα μας οι πρόγονοί μας το 1821 άρχισαν την Επανάσταση κατά του Τουρκικού Ζυγού. 


Για τους λόγους αυτούς είναι διπλή εορτή 
Θρησκευτική και Εθνική.

Σήμερα με τα γεγονότα :

Της Επιδημίας του " Κορονοϊού   και τα Γεγονότα  στον ΄Εβρο όπου συνεχίζονται  πρέπει να επικαλεστούμε την  βοήθεια " ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ να βάλει το χέρι της ώστε σύντομα να απαλλαγούμε. 

















Αρνούνται να αποδεχθούν οι Τούρκοι την ήττα στον Έβρο και εξωθούν με κάθε τρόπο τους μετανάστες σε επεισόδιο με τις ελληνικές δυνάμεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου ελάχιστα μέτρα από το φράχτη και με βροχή από χημικά οι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες εξάντλησαν αργά χθες το απόγευμα κάθε προσπάθεια να παρασύρουν τις ελληνικές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις σε δημιουργία επεισοδίου.
 
Χωρίς πλέον να τηρούν ούτε τα προσχήματα οι πιστές στον Ερντογάν Jadarma και Polis Oze l Harekat αναζητούν καθημερινά όχι απλά την ένταση αλλά επιχειρούν είτε να εξαναγκάσουν ομάδες μεταναστών να «σπάσουν» την ελληνική άμυνα είτε να προκαλέσουν με στόχο να καταγραφούν σκηνές βίας. Και να αποδώσουν στην Αθήνα την ευθύνη.

Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Ο " Οδηγίες προς τους Πολίτες "

Οδηγίες προς τους Πολίτες

Μετακινήσεις πολιτών για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλο τρόπο επιτρέπονται μόνο για τους ακόλουθους λόγους: