ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ποιο είναι το νέο επικίνδυνο συστατικό σε Coca-Cola και Pepsi;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Οκτωβρίου 6, 2014 at 11:01 πμ, Last Updated: 
επικίνδυνο-συστατικό-coca-cola-pepsi
Η Coca-Cola και η PepsiCo προχώρησαν στην παραγωγή δύο νέων αναψυκτικών, που ενώ δεν θα περιέχουν τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, θα περιέχουν ένα εξίσου επικίνδυνο συστατικό: τη στέβια.
Συγκεκριμένα, η PepsiCo έχει προχωρήσει στην παραγωγή της Pepsi True που ενώ ως τώρα πωλείται αποκλειστικά μέσω του Amazon, αν και σύντομα θα «καταφθάσει» και στα ράφια των σουπερμάρκετ.
Το νέο αυτό προϊόν προωθείται ως εξής:

Αυτοί είναι οι 10 super λιποδιαλυτικοί διατροφικοί συνδυασμοί!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 6, 2014 at 8:57 πμ, Last Updated: 
dscn8909-2xnn0bsuijdh746snazlz4
Συνδυασμοί τροφίμων με προστιθέμενη αξία στο ρυθμό των καύσεων, στον έλεγχο της πείνας, στην ενίσχυση του μυϊκού ιστού, στη μείωση του σωματικού λίπους…

Ελληνικό αυτοκίνητο υδρογόνου καίει 1 λίτρο κάθε 450χλμ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 6, 2014 at 7:02 πμ, Last Updated: 
elliniko-autokinito-udrogonou
Τι να πει κανείς για το λαό του, όταν εκείνος βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του; Μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης κατασκεύασε αυτοκίνητο υδρογόνου που είναι μάλιστα έτοιμο να βγει στην αγορά, ενώ έχει ήδη λάβει διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση.

Ρωσικό « μάτι» θα ελέγχει πλήρως την ανατολική Μεσόγειο και Μ. Ανατολή

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Οκτωβρίου 5, 2014 at 7:31 μμ, Last Updated: 
RadarCoverageWest_2
Οι ρωσικές διαστημικές  δυνάμεις  της Ρωσίας, εκσυγχρονίζουν και ενεργοποιούν , έναν παλιό σταθμό ραντάρ στη Σεβαστούπολη, ο οποίος θα αποτελέσει  μέρος του συστήματος προειδοποίησης,  ενδεχόμενης πυραυλικής επίθεσης κατά  Ρωσίας.

Κινεζικός πύραυλος «έχει» στο βεληνεκές του αμερικανικές και ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    "  

Posted: Οκτωβρίου 5, 2014 at 3:00 μμ, Last Updated: 

china
Η Κίνα πραγματοποίησε επιτυχώς  δοκιμαστική πτήση της αναβαθμισμένης έκδοσης του πυραύλου Dongfeng, ακτίνας  10.000 km , ο οποίος «έχει» στο βεληνεκές του, τις περισσότερες αμερικανικές και ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Η εκτόξευση υλοποιήθηκε , λίγες ημέρες πριν από την εθνική επέτειο της 1η Οκτωβρίου,  αποδεικνύοντας  ότι οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις διαθέτουν  το απόλυτο στρατηγικό όπλο στο οπλοστάσιο τους,   ανέφεραν δημοσιεύματα  πολλών δυτικών ΜΜΕ.

Άνοιξε τις πύλες του ο πρώτος «ζωολογικός κήπος» μικροβίων στον κόσμο

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma   " 

Posted: Οκτωβρίου 5, 2014 at 12:02 μμ, Last Updated: 
ο-πρώτος-ζωολογικός-κήπος-μικροβίων
Ο πρώτος «διαδραστικός ζωολογικός κήπος μικροβίων» άνοιξε τις πύλες του την περασμένη Τρίτη στην πόλη Amsterdam της Ολλανδίας, επιχειρώντας να αυξήσει τις γνώσεις του κοινού για τα μικροσκοπικά αυτά πλάσματα.

ΛΥΚΟΣ

Τρεις συμμαθητές βρέθηκαν σε μια ταβέρνα 30 χρόνια μετά το σχολείο και έλεγαν τα δικά τους. Ρωτούν τον πρώτο αν παντρεύτηκε και αυτός απάντησε ναι, έχω και δυο παιδιά, ο μεγάλος τελείωσε πιλότος και διορίστηκε σε αεροπορική εταιρεία με καλό μισθό. Ρωτούν τον δεύτερο και απάντησε ότι και αυτός παντρεύτηκε και ο μεγάλος του γιος σπούδασε στο Λονδίνο λογιστής αλλά έμεινε στο Λονδίνο και εργάζεται σε Λογιστικό γραφείο με καλό μισθό.

ΚΩΣΤΙΚΑΣ & ΤΟ ΤΕΣΤ

O Kωστίκας και ο Γιωρίκας έψαχναν να βρουν δουλειά. Tους στέλνει λοιπόν ο ξάδερφός τους σε μια επιχείρηση να περάσουν μια συνέντευξη. Eκεί τους είπαν να δουν τον προϊστάμενο και αν αυτός τους έκρινε κατάλληλους δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

06/10/2014
Σήμερα κατατίθεται στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2015, όπου το πρωτογενές πλεόνασμα για το νέο έτος προβλέπεται να είναι «πολύ κοντά στο 3% του ΑΕΠ», το οποίο «θα απέχει ελάχιστα από τον στόχο» και χωρίς νέα μέτρα.

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 5.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 25-66 ΕΤΩΝ

06/10/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Στη δημιουργία 5.000 θέσεων εργασίας στοχεύει νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.
Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού επιχορήγησης επιχειρήσεων αρχίζει στις 7 Οκτωβρίου και αφορά θέσεις εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Αντ. Σαμαράς: «Η Ελλάδα βγαίνει από το μνημόνιο νωρίτερα από ό,τι προβλεπόταν»

Προβάδισμα 3,7% ΣΥΡΙΖΑ έναντι ΝΔ

06/10/2014
Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα σύντομα θα μπορεί μόνη της να ρυθμίζει τα ζητήματά της, χωρίς την ανάγκη νέων δανεικών, έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην εκδήλωση για την 40ή επέτειο από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Δίλημμα επιλογής στα επικουρικά ταμεία των σωμάτων ασφαλείας

ΠΗΓΗ : "    http://www.prismanews.gr  " 

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑΔευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 09:39
Μανόλης Αντωνακάκης:  Αντιπρόεδρος ΠΟΕΥΠΣΜανόλης Αντωνακάκης: Αντιπρόεδρος ΠΟΕΥΠΣ
Δελτίο τύπου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, σχετικά με τα επικουρικά ταμεία των σωμάτων ασφαλείας.

Toν Οκτώβριο πάμε κρουαζιέρα σε ειδικές τιμές!

ΠΗΓΗ : "   Navihellas Κέντρο Κρουαζιέρας

mail2
@cruisehellas.gr     "

Ειδική Τιμή Προσφοράς με Έκπτωση 35%
7ήμερες & 4ήμερες κρουαζιέρες με το Louis Cristal & Louis Olympia
Από Πειραιά για όλο τον Οκτώβριο - Από Euro 145
Δύο ξεχωριστές 7ήμερες κρουαζιέρες ή μία μοναδική 4ήμερη!

ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΛΕΟΝ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ






                                            

                                Αθήνα 6Οκτωβρίου 2014.



                                
                                    ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Την υπογραφή Ελλήνων γιατρών φέρει η νέα πρωτοποριακή μέθοδος στην μικροχειρουργική αποκατάσταση του γυναικείου μαστούμετά από μαστεκτομή, καθώς αλλάζει ριζικά τον τρόπο τοποθέτησης του μοσχεύματος!
Η πρωτοποριακή μέθοδος των Ελλήνων γιατρών, η οποία παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στο 22o Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής στο  Rio De Janeiro  της Βραζιλίας,  απέσπασε τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματατης Παγκόσμιας Επιστημονικής Κοινότητας στον τομέα της Αισθητικής Επανορθωτικής Χειρουργικής του γυναικείου  μαστού.
 «Η μέθοδος που παρουσιάσαμε αφορά την αλλαγή της τεχνικής στην τοποθέτηση και διαμόρφωση του «κρημνού DIEP», ώστε να εξασφαλίζεται φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα »τονίζει ο  επικεφαλής των Ελλήνων γιατρών της μικροχειρουργικής ομάδας τουΓενικού Νοσοκομείου Αθηνών   «Γ Γεννηματάς»,  διαπρεπής πλαστικός χειρουργός Δρ Ανδρέας  Γραββάνης, ο οποίος έκανε και την παρουσίαση στο συνέδριο.

Αγάπη.Η αγκαλιά της Παρουσίας Του Θεού.π.Λίβυος

Η αγκαλιά της Παρουσίας Του…

Οκτωβρίου 6, 2014 — Χαράλαμπος
αγκαλιά - κλάμαΑρκετές φορές προσπαθώ να καταλάβω πως φανταζόμαστε την παρουσία του Θεού στην ζωή μας. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι, περιμένουμε να ανοίξει ο ουρανός και με ένα χολιγουντιανό τρόπο να βγει ένα χέρι που θα ανήκει στο «Θεό» να μας δώσει αυτό που ζητάμε. Άλλοι πάλι ότι από τα ουράνια στρώματα θα κατέβει ένα υπέρτατο Ον, το οποίο με φαντασμαγορικό κινηματογραφικό τρόπο θα επέμβει στην γή στην ιστορία, στην ίδια μας την ζωή.Ξεχνάμε βέβαια ότι ο Θεός είναι πνεύμα. Ξεχνάμε ότι όλες οι ανθρωπομορφικές εικόνες περί Θεού δεν απευθύνονται στο Είναι του, αλλά στην δική μας αδυναμία να κατανοήσουμε έξω από εικόνες και σύμβολα.

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015- ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Σ.Α. & Ε.Δ....


Κατατέθηκε σήμερα το πρωϊ στη Βουλή από τον Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ, το Προσχέδιο του Προϋπολογισμού έτους 2015, όπου υπάρχει πρόβλεψη και για την αποκατάσταση-επιστροφή των μισθών-συντάξων των στελεχών των Σ.Α. & των Ε.Δ., χωρίς να γίνεται κατανοητό το ποσοστό αποκατάστασης-επιστροφής......>> Για να διαβάστε το πλήρες προσχέδιο του προϋπολογισμού, κάντε ΕΔΩ:

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ε.Δ....


Δείτε τον κατωτέρω συγκριτικό Πίνακα Βασικών Μισθών και λοιπών επιδομάτων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων,καθώς και των λοιπών μηνιαίων αποδοχών έτους 2014 και των αντίστοιχων του έτους 2012.....>>