ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. ΠΟΥΛΑ Ανδρέα στο Γραφείο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. Αργολίδας Την 18-2-2023 ο Βουλευτή Αργολίδας   του  ΠΑΣΟΚ -  ΚΙΝΑΛ  κ. ΠΟΥΛΑΣ Ανδρέας επισκέφθηκε το γραφείο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας και παρέλαβε το Βιβλίο του Συνδέσμου " ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ "  που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τον Πρόεδρο κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ καθότι την ημέρα της παρουσίασής του αδυνατούσε να παραβρεθεί. 

Ο κ. ΠΟΥΛΑΣ Ανδρέας συνεχάρη το πρόεδρο για το έργο που έχει επιτελέσει, για την δημιουργία των Προθηκών με τα  ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ως επίσης για το φωτογραφικό υλικό στα KAPA FIX.Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και απασχολούν τους Αποστράτους και δήλωσε ότι δίπλα μας.-

Στο μνημόσυνο για τους αδίκους πεσόντες ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ "

 

Σήμερα 18-2-2023 Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων  Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παραβρέθηκαν στο ετήσιο μνημόσυνο  για τους πεσόντες Αστυνομικούς εν ώρα του καθήκοντος.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του  Συνδέσμου προς τιμή των πεσόντων κατέθεσε στεφάνι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ και το βιβλίο " ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ " που πρόσφατα κυκλοφόρησε το έχει αφιερώσει στην μνήμη τους με την αναφερόμενη πρόταση στην πρώτη σελίδα του Βιβλίου                                                                                            " Αφιερώνεται στους Συναδέλφους που έπεσαν εν ώρα του καθήκοντος "  

ΠΗΓΗ  :   ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Ναύπλιο τίμησαν τους Στρατιωτικούς και Αστυνομικούς που θυσιάστηκαν εν ώρα καθήκοντος (βίντεο)

Μνημόσυνο
Το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Στρατιωτικών και Αστυνομικών.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 το πρωί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Στρατιωτικών και Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.
Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.
Αμέσως μετά έγινε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε δεξίωση.
Στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος που τέλεσε το Τρισάγιο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου Γ. Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τ. Χρόνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τ. Γανώσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σιδέρης, ο Διοικητής της ΥΔΥΠ Ναυπλίου Αντισυνταγματάρχης Βάσος Ιωάννης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας Ταξιάρχος Ε. Πιπέρης, Αξιωματικοί της Αστυνομίας, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας Μ. Μαντάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εν ενεργεία και συνταξιούχοι αστυνομικοί, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Π. Ψυχογυιός, η Πολιτευτής της Ν.Δ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τ. Χειβιδόπουλος, ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της Ν.Δ. Τ. Γεώργας, πολίτες, συγγενείς, φίλοι, καθώς και εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου που τίμησαν τους Αστυνομικούς που έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.