ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Κι όμως τα πουλιά μπορούν να πετάνε κοιμισμένα!

11
Likes
7
Για πρώτη φορά οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν αυτό που υποπτεύονταν: ότι τα πουλιά καταφέρνουν να κοιμούνται την ώρα που πετάνε. Είναι...
birds+fl
Για πρώτη φορά οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν αυτό που υποπτεύονταν: ότι τα πουλιά καταφέρνουν να κοιμούνται την ώρα που πετάνε. Είναι γνωστό ότι διάφορα είδη πουλιών ταξιδεύουν χωρίς στάση για μέρες, εβδομάδες ή και μήνες. Οι επιστήμονες υπέθεταν ότι θα πρέπει να κοιμούνται εν πτήσει, αλλά δεν είχαν τις αποδείξεις περί αυτού.

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σύγχρονο θαύμα της Αγ. Αικατερίνης [ΒΙΝΤΕΟ-2013]

8
Likes
6
O Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης μιλάει για σύγχρονο θαύμα της Αγ. Αικατερίνης… «Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγίοις Αυτού» Δείτε το...
3333_0

Πού θα δώσουν πανελλαδικές τα τέκνα Ελλήνων του εξωτερικού & Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 8 Αύγουστος, 2016 - 13:46 | Στην Κατηγορία: 
Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σε συνέχεια του από 25/07/2016 Δελτίου Τύπου με το οποίο ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εξέτασης των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, ανακοινώνεται ο τόπος εξέτασης και τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα εξεταστούν οι ανωτέρω υποψήφιοι.    

ΠΣΕ: ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΔΙΣ. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ

08/08/2016
Καθολικές μειώσεις τόσο σε επίπεδο συνολικής αξίας εξαγωγών, όσο και αξίας εξαγωγών χωρίς πετρελαιοειδή, σε μηνιαία, αλλά και εξαμηνίαια βάση, έφερε ο περασμένος Ιούνιος στο εξωτερικό εμπόριο της χώρας, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων.

Συντάξεις: Πόσο και σε ποια ταμεία θα περικοπούν – Τι γίνεται με μερίσματα και επικουρικές

ΠΗΓΗ :   

                   

© Παρέχεται από: Newmoney.gr
Της Μαίρης Λαμπαδίτη
Σαρωτικό κύμα μειώσεων αναμένεται στο δεύτερο πακέτο επανυπολογισμού που θα έρθει με τη σύνταξη του Σεπτεμβρίου. Τότε θα έχει επανυπολογιστεί το σύνολο του 1,2 εκατομμυρίου επικουρικών συντάξεων ή έστω ο μεγαλύτερος όγκος τους, ενώ θα δρομολογηθούν περικοπές για τις κύριες συντάξεις των τραπεζοϋπαλλήλων, καθώς και για τις κύριες που υπερβαίνουν τα 2.000 ευρώ.
Μετά τους 120.000 δικαιούχους ΕΚΑΣ και τους 280.000 μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, έφτασε η ψυχρολουσία για 200.000-250.000 δικαιούχους επικουρικών συντάξεων, ενώ ακολουθούν 6.000 υψηλοσυνταξιούχοι και 11.000 τραπεζοϋπάλληλοι. Συνολικά, τα «θύματα» του θέρους του νέου Ασφαλιστικού θα ξεπεράσουν τις 600.000.