ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τι να κάνετε αν πέσετε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα ?

Είναι σπάνιο, όμως δυστυχώς συμβαίνει… Είναι σπάνιο, αλλά δυστυχώς συμβαίνει, όπως συνέβη στο τραγικό συμβάν στην Πάτρα όπου έχασαν τη...

car-under-water-675x400




Είναι σπάνιο, όμως δυστυχώς συμβαίνει…
Είναι σπάνιο, αλλά δυστυχώς συμβαίνει, όπως συνέβη στο τραγικό συμβάν στην Πάτρα όπου έχασαν τη ζωή τους 3 νέοι άνθρωποι, οπότε καλό είναι να ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνει στην περίπτωση που πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα ή γενικά σε νερό.

Σας ενοχλούν Τράπεζες, Εισπρακτικές, Τηλεφωνίες; Δείτε τις οδηγίες της Αστυνομίας

Δείτε τις οδηγίες της Αστυνομίας!!! 1- Σε κάποιον άγνωστο που σας ενοχλεί ή σας απειλεί τηλεφωνικά μην απαντάτε και μάλιστα...

feb3c43b26aae66cdda62b25099030dc_M

Δείτε τις οδηγίες της Αστυνομίας!!!
1- Σε κάποιον άγνωστο που σας ενοχλεί ή σας απειλεί τηλεφωνικά μην απαντάτε και μάλιστα επιθετικά. Αυτό που επιζητεί για να συνεχίσει είναι η έντονη αντίδρασή σας.

Έξι εύκολοι τρόποι να διαπιστώσετε εάν κάτι που είδατε στο Ίντερνετ είναι αλήθεια ή φάρσα


Το Ίντερνετ αποτελεί την απόλυτη δημόσια σφαίρα, ειδικά μετά την άνοδο των social media. Κάτι που ανεβαίνει στο Διαδίκτυο διαδίδεται...
390540 02: A web surfer looks at a website that falsely identifies itself as "BBC News" with links connecting it to the real "BBC News" and reports of the death of pop singer Britney Spears June 13, 2001 in London, England. (Photo by Sion Touhig/Getty Images)


Το Ίντερνετ αποτελεί την απόλυτη δημόσια σφαίρα, ειδικά μετά την άνοδο των social media. Κάτι που ανεβαίνει στο Διαδίκτυο διαδίδεται ταχύτατα- και αυτό, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αποτελεί πολύ συχνά «δίκοπο μαχαίρι», καθώς σε περίπτωση που η «είδηση» είναι λάθος ή εσκεμμένα ψευδής (hoax-φάρσα) και «γίνει viral», τότε είναι πολύ εύκολο να παρασυρθεί κάποιος και να αναπαράγει με τη σειρά του. Ειδικά το φαινόμενο της διάδοσης φωτογραφιών με «αποκαλυπτικές» λεζάντες έχει εξελιχθεί σε πραγματική «επιδημία» παραπληροφόρησης, καθώς πολύ συχνά είναι παραπλανητικές- ειδικά σε ζητήματα που γίνονται αντικείμενα έντονης αντιπαράθεσης, όπως για παράδειγμα η μεταναστευτική κρίση.

50 ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ


Wheatgrass είναι έντονο . Και έτσι είναι αυτή η λίστα, μετράει πενήντα λόγους να πάρετε αυτό το ζωντανό πράσινο υγρό κατευθείαν...
Σιταρόχορτο-1728x800_c


Wheatgrass είναι έντονο . Και έτσι είναι αυτή η λίστα, μετράει πενήντα λόγους να πάρετε αυτό το ζωντανό πράσινο υγρό κατευθείαν στην κοιλιά σας.
Οι γιατροί Brian και η Άννα Μαρία Κλήμης απο το Ιπποκράτης Ινστιτούτου Υγείας και κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα της φυσικής υγείας και της θεραπείας.
Υπάρχουν οι παρακάτω συμβουλές . Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές

ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ…ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ: Αρνητική πρωτιά στην ΕΕ στην υπερβολική χρήση του διαδικτύου


  Φαίνεται ότι η κρίση έχει οδηγήσει μαζικά τους Έλληνες στη δωρεάν  «ψυχαγωγία» του σερφαρίσματος στο διαδίκτυο, η οποία όμως...
1100-600x275


Φαίνεται ότι η κρίση έχει οδηγήσει μαζικά τους Έλληνες στη δωρεάν  «ψυχαγωγία» του σερφαρίσματος στο διαδίκτυο, η οποία όμως παίρνει χαρακτηριστικά … κατάχρησης.

Η φωτογραφία της ημέρας: Γερακίνα σε αναζήτηση τροφής πάνω από το Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 30.9.15 | 
 To πτηνό αυτό είναι το πλέον κοινό από τα αρπακτικά, καθώς εξαπλώνεται σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία βιοτόπων σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, εκτός από τις βορειότερες περιοχές της Σκανδιναβικής χερσονήσου. 

Η τέχνη της εμψύχωσης αγαλμάτων στην Αρχαία Ελλάδα


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
PANAS
Πολλές είναι οι τέχνες που κατέχει ο αρχαίος Έλληνας ιερέας, τέχνες μαγικές και από καιρό ξεχασμένες. Η Σοφία χάνεται στα βάθη του χρόνου... Λέγεται πως τις αρχές της θεουργικής πράξης δίδαξαν στους Έλληνες ιερείς οι Αιγύπτιοι Ιεροφάντες, Μύστες οι ίδιοι... Κι αυτοί οι ιερείς, διασώζοντας μια αρχαία εσωτερική παράδοση, μας αφηγούνται τα παρακάτω:

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΟΣ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ


                                                                                  Αθήνα 30 Σεπτεμβρίου 2015


                                  
                                ΔΕΛΤΙΟ      ΤΥΠΟΥ

Μεγέθυνση και πάχυνση πέους επιτυγχάνουν πλέον οι  ανδρολόγοι χάρη στη χρήση αυτόλογων βλαστοκυττάρων!
Μάλιστα , η νεα μέθοδος  Lipogemsπουφιλοδοξεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, έχει θεαματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.
«Η νεα μέθοδος αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και δίνει μια ομοιογενή και σημαντική αύξηση στο πάχος του πέους, η οποία διαρκεί για πολλά χρόνια»αναφέρει ο  διαπρεπής ουρολόγος -ανδρολόγος κ Κώστας Ρόκκας  διευθυντής του Ιατρείου Ουρολογίας Ανδρολογίας στην  Αθήνα  και προσθέτει.

ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ 94ΧΡΟΝΟΣ «ΕΦΗΒΟΣ» ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ 4Ο ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ 94ΧΡΟΝΟΣ «ΕΦΗΒΟΣ» ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ 4Ο ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο Θεός να τον έχει καλά τον κυρ-Φώτη.
Τον γνωρίζω και τον έβλεπα πάντα, να τρέχει για τον ΗΡΑΚΛΗ, εδώ και … άπειρα χρόνια !
    Το πιο ισχυρό μήνυμα ζωής, άθλησης και υγείας στέλνει ο 94χρονος Φώτης Πετρίδης, ο οποίος θα είναι ο γηραιότερος ανάμεσα στους 20.000 και πλέον συμμετέχοντες στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και το Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., το Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Έρχονται! Μειώσεις μισθών και δεύτερο κύμα κινητικότητας στο δημόσιο

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Σε αγώνα δρόμου έχει αποδυθεί η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, προκειμένου να προχωρήσουν από τις 15 Οκτωβρίου οι αλλαγές στον δημόσιο τομέα που έχουν συμφωνηθεί με τους εταίρους. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» οι αλλαγές αναμένεται να είναι σαρωτικές αφού θα περιλαμβάνουν παρεμβάσεις τόσο στη διοικητική διάρθρωση όσο και στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 30-9-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

Εγκαίνια στο Γυμνάσιο - Λύκειο της Ίμβρου

Διαβάστε στη σελ. 1


Η τελετή ξεκίνησε με τον Εθνικό Ύμνο που έψαλλαν οι μαθητές και συμμετείχαν οι παρόντες!!!!

Και εμείς έχουμε καταργήσει τον Εθνικό Ύμνο από μακρού και τώρα καταργούμε και τα Θρησκευτικά !!


Ρώτησαν τον καθηγητή...

Κάποτε ρώτησαν ένα καθηγητή αν τον ενοχλούσε όταν οι μαθητές του κοίταζαν το ρολόι τους.