ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Βιωματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων: "Μια ιστορία για την εγκατάσταση των προσφύγων στη Νέα Κίο"


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2.7.15 | 
To Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση – (ΠΜΣ – ΔΡΑ.ΤΕ.Π.Τ.Ε.) σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η. Νέας Κίου πραγματοποιούν βιωματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων με στόχο την ανάκληση της μνήμης των προσφύγων της περιοχής που αφορά στην περίοδο της εγκατάστασης στην καινούρια πατρίδα μετά τη μικρασιατική καταστροφή.

Το πιο ωραίο θέμα

Βάζει η δασκάλα έκθεση στα παιδιά.
Μετά από λίγο σηκώνεται ο Τοτός και δίνει το τετράδιο του στην δασκάλα.
- Πολύ ωραίο θέμα, κυρία! Πρώτη φορά ευχαριστήθηκα τόσο να γράφω έκθεση, λέει ο Τοτός και βγαίνει έξω να παίξει.

47+ ονόματα που δεν πρέπει να δώσεις στην κόρη σου

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



47+ ονόματα που δεν πρέπει να δώσεις στην κόρη σου
    Ναι, εννοείται η πρωτοτυπία επιβάλλεται στην επιλογή ονόματος, όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις.
ΜεσάνυχταΧειμώναςΦθινόπωροMadonnaΑλήθειαΩκεανόςΧαρούμενη,ΗλιόλουστηΓαίαΚαλοκαιρινή βροχήΩραία κοιμωμένηΙτιά. Αυτά είναι μερικά από τα πιο περίεργα ονόματα - μεταφρασμένα- που έχουν επιλέξει διάσημοι για τα παιδιά τους.
    Πολλές φορές μας δίνουν ιδέες για το ντύσιμο, για το στιλ ή τη συμπεριφορά, όμως αλήθεια επιβάλλεται να μην τους λάβουμε υπόψη σε αυτό το κεφάλαιο που λέγεται "επιλογή ονόματος για το παιδί". Και αυτό γιατί αυτοί είναι διάσημοι και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Δηλαδή, τον γιό του Beckham ακόμα και Φασόλη να τον έλεγαν στο μικρό του όνομα, θα παρέμενε ένας Beckham.

ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ «ΠΝΟΗ» ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

02/07/2015
Ένας χαρούμενος, ζεστός και φιλικός χώρος  με πέντε αίθουσες ψυχοπαιδαγωγικών - συμβουλευτικών δραστηριοτήτων και τμήμα για ΑμεΑ, με ευρύχωρη αίθουσα αναμονής με πλήθος βιβλίων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες δημιουργήθηκε στο « KOINΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ » (Δωρεά Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη) στην οδό Κέδρου 2 & Κίμωνος,  με την συνεργασία της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς και του Κοινωνικού Φορέα  Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ».