ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Δημόσια διοίκηση σημαινει πολιτισμός του Φωτίου ΜιχαήλΔημόσια διοίκηση σημαινει πολιτισμός του Φωτίου Μιχαήλ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ
Ο φιλόσοφος Αντισθένης έζησε στην Αθήνα από το 445 μέχρι το 360 π.Χ. Όλοι τότε μιλούσανε για την υποδειγματική του εγκράτεια και την παροιμιώδη περιφρόνηση, που έδειχνε σε κάθε άνεση και κοινωνική συμβατικότητα.

ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΕΥΣΕΒΕΣΙ…. ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ

Και όταν βγαίνουν τα ΄Αγια των Αγίων από την προσκομιδή για το άγιον Θυσιαστήριον πως θα λέει ο Ψάλτης,που σήμερα ψάλλει: ".. ως τον Βασιλέα των όλων υποδεξόμενοι";
΄Οποιος θέλει στέλλει μια απάντηση.Αυτό δεν το σκέφτηκε ο κ.Γκλέτσος.΄Ισως να μην του έτυχε (=δεν συνέπεσε να ακούσει το συγκεκριμένο ΄Υμνο).
Και κάτι άλλο:Όταν γράφτηκε ο ΄Υμνος,τότε,η Κων/πολη δεν είχε Βασιλέα αλλά Αυτοκράτορα.Βασιλείς ήταν στους εχθρούς (Πέρσες κλπ).Και όμως ο υμνογράφος έγραψε τοις Βασιλεύσι και΄ΟΧΙ τοις Αυτοκρατόροις (ή Αυτοκρατορεύσι,...δεν ξέρω και καλό συντακτικό!).Απλώς σημειώστε κι αυτό.
Διαβάστε,έστω εγκυκλοπαιδικά,το παρακάτω άρθρο.΄. Οσοι ενδιαφέρονται,βέβαια.
.ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ,ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΕΥΣΕΒΕΣΙ…. ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της ΠΕΘ προσέφυγαν στο ΣτΕ για τα θρησκευτικά!Ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της ΠΕΘ  προσέφυγαν στο ΣτΕ για τα θρησκευτικά!
Οι δύο θεολόγοι που προσέφυγαν στο ΣτΕ για τα θρησκευτικά!
Ο Κωνσταντίνος Σπαλιώρας και ο Παναγιώτης Τσαγκάρης ζητούν να ακυρωθεί η μείωση των ωρών διδασκαλίας ως αντισυνταγματική
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν πριν από μερικές ημέρες δύο θεολόγοι, ζητώντας να ανασταλεί προσωρινά και να ακυρωθεί η απόφαση του υφυπουργού Παιδείας που περιορίζει τον αριθμό των ωρών διδασκαλίας των Θρησκευτικών στο Λύκειο σε μία ώρα εβδομαδιαίως, από δύο που ίσχυε μέχρι τώρα.

Ενημέρωση

Σας στέλλω ενδιαφέρουσα ανακοίνωση για  την νομιμοποίηση των κυνηγετικών όπλων,για εκείνους που αμέλησαν να  τα νομιμοποιήσουν ή έληξε η νομιμοποίηση της κατοχής τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Οι Ελληνικές Αρχές, -προς το παρόν- έχουν υπό επιτήρηση και παρακολουθούν τις κινήσεις ακραίων στοιχείων ως υποστηρικτές του ISIS, ενώ συνεργασία υπάρχει και με την Κύπρο.
Πληροφορίες που είναι σε γνώση των Αστυνομικών Αρχών και "ευαίσθητων" υπηρεσιών- από το 2008 – ανέφεραν την παρουσία ατόμων Αραβικής καταγωγής, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, οι οποίοι διαβιούν στην Ελληνική επικράτεια, με επαφές σε ακραίους μουσουλμανικούς κύκλους και Τζιχαντιστές, τα οποία βρίσκονται υπό έρευνα και αναζήτηση.

ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΒΑΛΙ


Αναρτήθηκε: 13/09/2014
ΑΙΒΑΛΙ
ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΑΡΩ ΣΙΔΕΡΗ

   Όταν έφυγε από το σπίτι της ήταν 5 ετών και η μάνα της 22. Λίγα πράγματα θυμόταν από εκείνη την εποχή, οι αναμνήσεις είχαν τη μορφή ξεθωριασμένων καρτ-ποστάλ, ασύνδετων μεταξύ τους:

Πως ο στρατηγός έγινε ΄Αγιος

Του Αγίου Ευσταθίου και της οικογενείας του,σήμερα.
Οικογένεια  ειδωλολατρών που μετατράπηκαν σε οικογένεια Αγίων,που η Εκκλησία μας εορτάζει σήμερον.

Αναπηρία.Είναι ευλογία από το Θεό.π.Παϊσιος

«Για να πάει κανείς στον γλυκό Παράδεισο, πρέπει να φάει πολλά πικρά εδώ, να έχει το διαβατήριο των δοκιμασιών στο χέρι».

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ


ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;;;

Εικόνες από έναν άλλο κόσμο. Δείτε το.

- ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ (ΑΠΙΘΑΝΟ)

ΤΟ ΔΩΡΟ!.

Ο Γιάννης έχει μια δίκη με τον Κώστα. Πάει στο δικηγόρο του και τον ρωτάει αν θα ήταν καλό να έστελνε ένα δώρο στον πρόεδρο του δικαστηρίου.

Οι καουμπόυδες

Τρεις καουμπόυδες κάθονταν ένα βράδυ γύρω από τη φωτιά και συζητάγαν για τα κατορθώματά τους.
Λέει ο πρώτος:

The facts of life

- Μπαμπά, τι κάνουν αυτά τα δυό σκυλάκια; ρωτάει ο πιτσιρίκος στο πάρκο.

Ο ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ. Κ.Λ.Π.


Πηγαίνει ο Μήτσος στο στο sex shop και ρωτάει τι μπορούν να του δώσουν με 1 ευρώ.
Του δίνουν ένα ξύλο με μία τρύπα.
Την άλλη μέρα ξανάρχεται και ξαναρωτάει τι μπορούν να του δώσουν με 1 ευρώ.
Του ξαναδίνουν ένα ξύλο με τρύπα.
Την τρίτη μέρα πάει και ρωτάει τι μπορούν να του δώσουν με 2 ευρώ.
Αυτήν την φορά του δίνουν ένα ξύλο χωρίς τρύπα.
- Μα τί να το κάνω αυτό; λέει ο Μήτσος.
- Ε, κύριε, αφού είσαστε καλός πελάτης, σας δώσαμε μία παρθένα!

Ο εφοριακός


Ένας περιπτεράς, που έχει βίλα και Φεράρι, δηλώνει στην Eφορία μόνο ένα περίπτερο.
Eλέγχει την δήλωση ο διευθυντής και παρατηρεί ότι σ' αυτή την περίπτωση υπάρχει φοροαπαλλαγή, οπότε θα πάει ένας υπάλληλος να τον ελέγξει.

OXI ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ...


«Όχι» στο νέο μισθολόγιο, «Ναι» στην απόφαση του ΣτΕ, 

«Ίσως» στον συμψηφισμό...

Απογοήτευση και αγανάκτηση είναι οι λέξεις που κυριαρχούν στις τάξεις των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς το νέο μισθολόγιο που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για τους ενστόλους δεν τους ικανοποιεί ούτε στο ελάχιστο. Αυτό, καθώς παρά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η αποκατάσταση τωναποδοχών τους σε σχέση με τον Ιούλιο του 2012 μόλις και μετά βίας φτάνει το 40-50%. 

Ενημέρωση των υποψηφίων για Αστυνομικές Σχολές σχολικού έτους 2014-2015...Ευκαιρία εργασίας για 21.620 ανέργους

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

23/09/2014
Δύο νέα προγράμματα απασχόλησης και επανακατάρτισης αρχίζει το υπουργείο Εργασίας.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης τα προγράμματα αναμένεται να προσφέρουν εργασιακές ευκαιρίες σε 21.620 ανέργους.

Νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ


Το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, κυκλοφορεί από σήμερα, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου.

Μεταρρυθμίσεις με το βλέμμα στο μέλλον

Εύσημα από ΕΚΤ και Κομισιόν

23/09/2014
Την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων σε συνδυασμό με τη σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα τόνισαν χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΨΗ ΣΤΟ ΠΕΟΣ- ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ
                                                                                           Αθήνα 23 Σεπτεμβρίου 2014

                                      ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

Ο πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ και η ξαφνική κάμψη του πέους είναι σύμφωνα με τους ανδρολόγους δυο από τα βασικά συμπτώματα της νόσου Peyronie, η οποία πλήττει το 10% των ανδρών παγκοσμίως!
Η μη άμεση αντιμετώπιση της δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη σεξουαλική επαφή αλλά μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη στυτική δυσλειτουργία!
« Πρόκειται  για μια  σκληρή πλάκα που δημιουργείται κάτω από το δέρμα  του πέους και την ψηλαφούν οι άνδρες   συνήθως ξαφνικά»   τονίζει  ο διαπρεπής  χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος κ Θάνος Παλλαντζάς και προσθέτει.

«Πολλές φορές  παρουσιάζεται σαν ένα περίεργο στράβωμα του φαλλού που εμποδίζει ακόμα και την συνουσία, μπορεί  δε να συνοδεύεται από πόνο  στη στύση, ενώ αρκετές φορές  συνυπάρχει με στυτική δυσλειτουργία. Όταν κάποιος άνδρας έχει τα συμπτώματα αυτά θα πρέπει άμεσα να συμβουλευτεί τον ανδρολόγο του για την αντιμετώπιση της νόσου».

Τα Πετράδια της Περσίας

ΠΗΓΗ : "   Versus Travel Newsletter


newsletter
@versus-travel.gr    "

Επαναστατική μέθοδο διόρθωσης της πρεσβυωπίας με την εμφύτευση του ενδοκερατοειδικού δακτυλίου (KAMRA),                                                                                            Αθήνα 22 Σεπτεμβρίου 2014


                               ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Θεαματικά είναι τα αποτελέσματα της πρώτης πενταετίας εφαρμογής της επαναστατικής μεθόδου διόρθωσης της πρεσβυωπίας με την εμφύτευση  του ενδοκερατοειδικού δακτυλίου (KAMRA), σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες που παρουσιάστηκαν στο XXXII Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής(Λονδίνο 12-16 Σεπτεμβρίου)!
«Το ποσοστό επιτυχίας κυμαίνεται από 95 μέχρι 98% στις επεμβάσεις που έγιναν κατά την πρώτη πενταετία εφαρμογής της νέας επαναστατικής μεθόδου και τόσο οι ασθενείς όσοι και οι οφθαλμίατροι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι»τονίζει ο διαπρεπής  χειρουργός οφθαλμίατρος  Δρ Γιάννης Μάλλιας, που παρακολούθησε το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο.
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία την πρώτη πενταετία εφαρμογής της νέας μεθόδου διόρθωσης της πρεσβυωπίας,  πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 9.000 επεμβάσειςσε ολόκληρο τον κόσμο.

«Με το πέρασμα των χρόνων αλλά και των θεαματικών αποτελεσμάτων η νεα επαναστατική μέθοδος κερδίζει την  εμπιστοσύνη των περισσοτέρων ανθρώπων που έχουν πρεσβυωπία και επιθυμούν την άμεση  διόρθωσή της»συμπληρώνει ο Δρ Μάλλιας.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ VERSUS CLUB " ΠΡΕΜΙΕΡΑ "


ΠΗΓΗ "   Versus Travel Newsletter

newsletter
@versus-travel.gr   "

ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΡΙΣΙ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΠΗΓΗ : "  

travelplan.gr μέσω mail69.atl51.rsgsv.net

   "