ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Καμπάνια του ΕΟΤ στις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

10/03/2015
  1. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) μετέχει δυναμικά και πραγματοποιεί καμπάνιες στις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες του κόσμου, έχοντας ως γνώμονα την προσέγγιση του υποψηφίου ταξιδιώτη μέσα από τα ηλεκτρονικά εργαλεία, που ο ίδιος χρησιμοποιεί για να σχεδιάσει τις διακοπές του.

Ανώτατο όριο στα τέλη συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ

10/03/2015
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Τίθεται σε ψηφοφορία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις 11 Μαρτίου, το  σχέδιο κανονισμού σχετικά με την επιβολή ανώτατου ορίου στα τέλη που χρεώνουν οι τράπεζες στις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης προκειμένου να επεξεργαστούν τις πληρωμές που πραγματοποιούν οι πελάτες τους με πιστωτικές κάρτες.

Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ



Ήταν ο Κωστάκης το γυφτάκι, ξεσκίζεται στο διάβασμα στο δημοτικό και βγάζει όλες τις τάξεις με άριστα 10.
Πάει στο γυμνάσιο, ξεσκίζεται και εκεί στο διάβασμα, και βγάζει όλες τις τάξεις με άριστα 20.
Πάει πρώτη λυκείου, ξεσκίζεται και εκεί στο διάβασμα, την περνάει και αυτήν με άριστα 20.
Πάει δευτέρα λυκείου, ξεσκίζεται και εκεί στο διάβασμα, την περνάει και αυτήν με άριστα 20.
Στην τρίτη λυκείου, τον ρωτάει ο καθηγητής του:

Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ

Πάει ένας Ιταλός στην Καλαμάτα . Βλέπει μια συκιά και ανεβαίνει πάνω και έτρωγε σύκα ! Τον βλέπει ο χωρικός και του λέει :
- Κατέβα κάτω ! 

Η Θεωρία του Κικέρωνα...

Μάρκος Τύλλιος Κικέρων ( Marcus Tullius Cicero )
               
       
Γνωστός και ως Κικέρων, ήταν Ρωμαίος φιλόσοφος, πολιτικόςδικηγόροςρήτοραςύπατος και συνταγματολόγος.
Θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους ρήτορες και συγγραφείς στη λατινική γλώσσα.

π. Αθανάσιος Μυτιληναίος: Τι σημαίνει το «Αιωνία η μνήμη»;



π. Αθανάσιος Μυτιληναίος:  Τι σημαίνει το «Αιωνία η μνήμη»;

π. Αθανάσιος Μυτιληναίος
Τι σημαίνει το «Αιωνία η μνήμη»;
(απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από ομιλία)
Το λέμε αυτό για τον νεκρό. Αλλά πού να είναι, όμως, «αιωνία η μνήμη» του νεκρού; Αυτό είναι ταυτόσημο, προσέξτε: όταν λέμε «αιωνία η μνήμη» θα πει «κάποιος να σε θυμάται πάντοτε». Αυτός ο «κάποιος» που θα θυμάται πάντοτε είναι ο Θεός. Ποιον θα θυμάται; Αυτόν τον άνθρωπον για τον οποίον του ευχόμεθα θα είναι αιωνία του η μνήμη. Δηλαδή, ο Θεός, λέγει η Αγία Γραφή, θυμάται εκείνους, οι οποίοι έχουν σωθεί.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 10-3-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ - ΘΗΒΑ -7-8/3/2015


Ο κ.Βούρος Κ., WA Coaches Trainer μου έστειλε την δραστηριότητά του στο Νομό μας παρ΄ότι δεν είναι από τα μέρη μας πλην όμως με τις δραστηριότητές του  σε αυτό τον τομέα δημιουργεί βάσεις για πολλές στο μέλλον δραστηριότητες οι οποίες ωφελούν τον τόπο μας. Αυτό ας το δουν θετικά οι αρμόδιοι. 

To  BLOG θα αναρτά κάθε του δραστηριότητα.


Από τον Οκτώβρη του '14, με το δεύτερο Πιλοτικό πρόγραμμα (που εκπονώ ως Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στην περιοχή μας - το πρώτο το ξεκίνησα τον Δεκέμβρη του '12 στο Κλειστό της Αγ. Τριάδας), τα μαθήματα γίνονται στον χώρο κάτω από τις κερκίδες του Σταδίου Ναυπλίου, κάθε Τρίτη 14:30-16:00, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.



Εμφάνιση small_1P3074519.png
          Με επιτυχίες (εννέα αθλητικές συμμετοχές, 4 μετάλλια, εννέα ατομικά ρεκόρ!) γύρισε η αποστολή των τοξοβόλων που συμμετεχέχουν στα εκπαιδευτικά μαθήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, που γίνονται στις κερκίδες στου Σταδίου Ναυπλίου με τη στήριξη του ΔΟΠΠΑΤ, από τον Πανελλήνιο αγώνα Τοξοβολίας που έγινε στη Θήβα στις 7-8/3/2015.

Το αλάτι μάς προστατεύει από τα μικρόβια!

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



    Κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επιστήμονες προς όσους καταναλώνουν πολύ αλάτι, αφού αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού.
    Μια νέα έρευνα έρχεται να αναδείξει τα θετικά της κατανάλωσης αλατιού αφού, όπως βρέθηκε, βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και μας προστατεύει από τα μικρόβια.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντιστράτηγος ε.α.
«Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος του στους εχθρούς. Αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο Αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει…»
(ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ, 460-398 π.Χ.)
            Λέει ένας μεγάλος Γερμανός επιστήμων: Μισώ τους Έλληνες επειδή νοιώθω πάντα πολύ μειωμένος, διότι ότι και να πούμε, για όποιο θέμα και αν μιλήσουμε, ότι ανακάλυψη και να πετύχουμε σήμερα, σε όποιο επιστημονικό κλάδο και εάν ασχοληθούμε, ακόμη και όποια φιλοσοφία και αν αναπτύξουμε, διαπιστώνω την θλιβερή για εμάς αλήθεια, σ’ όλους τους τομείς που προανέφερα είμαστε πάντα οι Δεύτεροι, διότι μπροστά από εμάς το είπαν, το σκέφτηκαν, το ανακάλυψαν, το δημιούργησαν και φιλοσόφησαν οι αρχαίοι Έλληνες. Αυτό θα μας φάει, αυτό εσαεί θα μας μειώνει, αλλά αυτό πάντα θα είναι ο φάρος για κάθε προσπάθεια, για κάθε επιτυχία, για κάθε φιλοσοφική σκέψη και για κάθε πρόοδο.

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΕΘΑ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΕΘΑ
Αντιναύαρχος ε.α. Β. Μαρτζούκος Π.Ν. Επίτιμος Διοικητής Σ.Ν.Δ.  Πρόεδρος ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.
    Είναι αυτονόητο, αν και ενίοτε ζητούμενο, ότι οι θετικές ή αρνητικές κρίσεις του έργου πολιτικών προσώπων θα πρέπει να γίνονται δίχως κομματικές προκαταλήψεις. Αν και πρόωρη κάθε κρίση για πρόσωπα της νέας κυβερνήσεως, έχοντας την πεποίθηση ότι οι θετικές ενέργειες θα πρέπει να ενθαρρύνονται, επισημαίνονται τα αισιόδοξα πρώτα βήματα του Υπουργού ΚουΠάνου Καμένου στο ΥΕΘΑ, τα οποία αναπτερώνουν τις ελπίδες μιας θετικής μεταστροφής στον χώρο των Ενόπλων μας Δυνάμεων (ΕΔ).   

Εξομολόγηση.π.Μωϋσής ο Αγιορείτης " ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ "

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
20:22
05/03/2015
4

5

0

0
Google +
0


Η εξομολόγηση είναι θεοπαράδοτη εντολή και αποτελεί ένα των μυστηρίων της Εκκλησίας μας. Η εξομολόγηση δεν είναι μία τυπική, από συνήθεια «για το καλό» και λόγω των επικείμενων εορτών, βεβιασμένη και πρόχειρη πράξη από ένα και μόνο καθήκον ή υποχρέωση και προς ψυχολογική εκτόνωση. Η εξομολόγηση θα πρέπει νάναι συνδυασμένη πάντοτε με τη μετάνοια. 

Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) - Θεώρηση Βιβλιαρίων...( Εκ ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤΡ. ΧΩΡ-ΚΗΣ & ΕΛ.ΑΣΤΥΝ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ )

΄Εβαλα και αυτήν την ανάρτηση που έχει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον ΝΕΟ  ΑΡΙΘΜΟ : ΑΜΑ  ΙΚΑ - ΕΤΑΜ παρέχοντας και ανάλογες πληροφορίες σχετικά για όσους η θεώρηση έληξε 28-2-2015. 


1). Χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας: 
Η Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία αναζήτησης Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου ΕΔΩ: (ΑΜΑ) Ι.Κ.Α.- Ε.Τ.Α.Μ. για τους ασφαλισμένους του τ. Ο.Π.Α.Δ. - Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.......>>