ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ - ΘΗΒΑ -7-8/3/2015


Ο κ.Βούρος Κ., WA Coaches Trainer μου έστειλε την δραστηριότητά του στο Νομό μας παρ΄ότι δεν είναι από τα μέρη μας πλην όμως με τις δραστηριότητές του  σε αυτό τον τομέα δημιουργεί βάσεις για πολλές στο μέλλον δραστηριότητες οι οποίες ωφελούν τον τόπο μας. Αυτό ας το δουν θετικά οι αρμόδιοι. 

To  BLOG θα αναρτά κάθε του δραστηριότητα.


Από τον Οκτώβρη του '14, με το δεύτερο Πιλοτικό πρόγραμμα (που εκπονώ ως Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στην περιοχή μας - το πρώτο το ξεκίνησα τον Δεκέμβρη του '12 στο Κλειστό της Αγ. Τριάδας), τα μαθήματα γίνονται στον χώρο κάτω από τις κερκίδες του Σταδίου Ναυπλίου, κάθε Τρίτη 14:30-16:00, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.



Εμφάνιση small_1P3074519.png
          Με επιτυχίες (εννέα αθλητικές συμμετοχές, 4 μετάλλια, εννέα ατομικά ρεκόρ!) γύρισε η αποστολή των τοξοβόλων που συμμετεχέχουν στα εκπαιδευτικά μαθήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, που γίνονται στις κερκίδες στου Σταδίου Ναυπλίου με τη στήριξη του ΔΟΠΠΑΤ, από τον Πανελλήνιο αγώνα Τοξοβολίας που έγινε στη Θήβα στις 7-8/3/2015.
Εμφάνιση small_1P3084541.png
Σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στο Στάδιο της Θήβας, με πολύ όμως κρύο (8 βαθμοί το Σάββατο και 3 την Κυριακή), και αεράκι να κατεβάζει ...αυτιά (ευτυχώς δεν έβρεξε καθόλου!), Εμφάνιση small_1DSCN0335.pngοι αθλητές ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους, και γύρισαν με πολλά χαμόγελα, εμπειρίες και υποσχέσεις για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και διακρίσεις!
Εμφάνιση small__1DSCN0383.png
         Α' Εθνική Κατηγορία, Ολυμπιακό Τόξο, Εφήβων, 60μ:
Καραγιάννης Γ.: Ασημένιο μετάλλιο και νέο ατομικό ρεκόρ!

          Β' Εθνική Κατηγορία, Ολυμπιακό Τόξο, 70μ:
          Άνδρες:
Παπαβασιλείου Ι: Ασημένιο μετάλλιο και νέο ατομικό ρεκόρ!
Χατζηνικολάου Σ.: 8η θέση και νέο ατομικό ρεκόρ!
          Γυναίκες:
Μαρινάκη Αθ.: Ασημένιο μετάλλιο και νέο ατομικό ρεκόρ!

          Β' Εθνική Κατηγορία,, Σύνθετο Τόξο, 50μ:
Λιάτας Χρ.: 6η θέση, με νέο ατομικό ρεκόρ, πολύ καλή εμφάνιση παρά τις ελάχιστες προπονήσεις και με αθλητικό εξοπλισμό που ακόμα συγκροτείται!

          Ολυμπιακό Τόξο, 30μ
          Κατηγορία Νεανίδων:

“Μάχη” για τα μετάλλια έδωσαν οι αθλήτριές μας Λιάτα Φ. και Ioana B. (εξ Άργους) που ισοβάθμισαν στον Α' Γύρο, με την Ioana B. να αντέχει τελικά περισσότερο στην κούραση και το κρύο, και να ανεβαίνει στο βάθρο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Και οι δύο έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, πέτυχαν νέο ατομικό ρεκόρ, και υπόσχονται πολλές διακρίσεις για την Αργολίδα στην κατηγορία τους στο άμεσο μέλλον!
          Κατηγορία Εφήβων:
Αν και ανήκει στην κατηγορία των Παίδων, ο Αδάμης Γ. (εξ Άστρους), συναγωνιζόμενος μεγαλύτερης ηλικίας συναθλητές, κατέλαβε την 5η θέση, με νέο ατομικό ρεκόρ!

          Ολυμπιακό Τόξο, 25μ, Κατ. Παμπαίδων
Καραγιάννης Κ: στην 5η θέση ο βενιαμίν της αποστολής, που κρύωνε και περισσότερο από όλους μας, με νέο ατομικό ρεκόρ και αυτός!
Εμφάνιση small__1DSCN0394.png
           Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους Αργολιδείς αθλητές και αθλήτριες (18 σε σύνολο 115) που συμμετείχαν με πολλές διακρίσεις στο συγκεκριμένο αγώνα, αναδεικνύοντας την Αργολίδα όλο και περισσότερο στο άθλημα της Τοξοβολίας, και αποτελώντας άριστο παράδειγμα για τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις Αθλητικές Ομοσπονδίες!
Εμφάνιση small__1DSCN0398.png
           Ευχαριστούμε το ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου που στηρίζει την ανάπτυξη του αθλήματος της Τοξοβολίας, και φυσικά, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θήβας για την άριστη διοργάνωση του αγώνα και την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε σε όλους μας!
Εμφάνιση small__1P3084560.png

Εμφάνιση small__11040046_10204768039053777_1966315930_n.jpg

Εμφάνιση small_1DSCN0342.png

Βούρος Κ., WA Coaches Trainer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου