ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα Κρεμμύδι


Posted: Φεβρουαρίου 11, 2015 at 11:31 πμ, Last Updated: 
Oι ιδιότητες του κρεμμυδιού, είναι αυτές που το κάνουν σπουδαίο όχι μόνο για όσα γνωρίζουμε, αλλά και για αυτά που θα μάθουμε παρακάτω…
Νοικοκυριό
1. Γυαλίστε τα μέταλλα
Κόβουμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια το συνθλίβουμε. Στη συνέχεια το συνδυάζουμε με νερό. Με ένα πανί, τρίβουμε τη μεταλλική επιφάνεια. Τρίψτε μέχρι να καθαρίσει.

Διάφορες διηγήσεις ωφέλιμες για τους πολέμους που ξεσηκώνει μέσα μας το πάθος της πορνείας


Posted: Φεβρουαρίου 11, 2015 at 11:16 πμ, Last Updated: 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε´
Διάφορες διηγήσεις ὠφέλιμες γιὰ τοὺς πολέμους ποὺ ξεσηκώνει μέσα μας 
τὸ πάθος τῆς πορνείας
 
1. Εἶπε ὁ ἀββᾶς Ἀντώνιος:
«Νομίζω πὼς τὸ σῶμα ἔχει μία φυσικὴ κίνηση ποὺ ἔχει γίνει ἕνα μ᾿ αὐτό, ἀλλὰ δὲν ἐνεργεῖ χωρὶς τὴ συγκατάθεση τῆς ψυχῆς, σημειώνει μόνο στὸ σῶμα μία ἀπαθῆ κίνηση. Ὑπάρχει ὅμως καὶ ἄλλη κίνηση ποὺ προέρχεται ἀπὸ τὸ ὅτι τρέφουμε καὶ περιποιούμαστε τὸ σῶμα μὲ φαγητὰ καὶ ποτά. Καὶ ἡ θερμότητα τοῦ αἵματος ποὺ ὀφείλεται σ᾿ αὐτά, διεγείρει τὸ σῶμα σὲ ἐνέργεια.

Γιατί «πετάει» το μάτι και ποιες ασθένειες μπορεί να κρύβει


Posted: Φεβρουαρίου 11, 2015 at 8:52 πμ, Last Updated: 
Το «πετάρισμα» του ματιού (συσπάσεις) είναι μια κατάσταση που επηρεάζει τους μυς των ματιών και των δύο οφθαλμών. Πρόκειται για έναν ανεξέλεγκτο σπασμό, ο οποίος συνήθως συμβαίνει στο επάνω βλέφαρο…

Χαζή υπηρέτρια

Τηλεφωνεί κάποιος σε ένα σπίτι και σηκώνει το τηλέφωνο η υπηρέτρια. 
- "Παρακαλώ θα ήθελα να μιλήσω στην κυρία σου." 

ΣΧΟΛΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άρχισαν οι εγγραφές για το νέο σπουδαστικό έτος της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας το 2015. Ο 1οςκύκλος των μαθημάτων της Σχολής, θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου. Το ετήσιο πρόγραμμα απαρτίζεται από πέντε κύκλους, διήμερων μαθημάτων, συνολικής διάρκειας 100 ωρών.
Οι ημερομηνίες είναι:

Ίρις -θεότητα του αέρα και των καιρικών φαινομένων


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
150
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!

Ίρις -θεότητα του αέρα και των καιρικών φαινομένων
Η προέλευση του ονόματος ΙΡΙΔΑ.
Ἶρις , ιδος, (ΑΙΤ. Ἶριν, ΚΛΗΤ. Ἶρι:—ΊΡΙΔΑ Η ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ (Ιλιάδα.8.398), (Θεογονία, Ησίοδου, 780)
(Προέρχεται από το όνομα ΙΡΙΣ /Ϝῖρις, και Ἐϝῖρις/ Εἶρις που σημαίνει στα αρχαία ελληνικά τον προφορικό λόγο και τον λόγο γενικά και προέρχεται από το ρήμα εἴρω = λέω) 

Μακεδονία και Προέλληνες


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
176
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Μακεδονία και Προέλληνες

ΟΙ ΠΡΟΕΛΛΗΝΕΣ
(ΔΙΑΛΕΞΙΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΕΝ ΤΗ ΑΙΘΟΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
 
Eιν ολ' αυτά τα πράγματα πολύ παλιά, οι Προέλληνες και o πολιτισμός τους και η γλώσσα τους, όχι όμως και στερημένα γι' αυτό από ενδιαφέρον. 
Στην επιστήμη το παλιό και το νέο είναι ισοδύναμα και ισότιμα. 
Γιατί το παλιό είναι το θεμέλιο του νέου, και το νέο στηρίζεται στο παλιό και προσδιορίζεται από αυτό ανέκκλητα και παντοτινά. 
Να γιατί δε φοβάμαι, μιλώντας για τους Προέλληνες μπροστά σε καλλιεργημένο κοινό, να πω πράγματα ξένα προς το ενδιαφέρον του.

Η 23χρονη που έγινε... ασυγκράτητη μετά από τροχαίο ατύχημα!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " Η 23χρονη που έγινε... ασυγκράτητη μετά από τροχαίο ατύχημα!
    Ενα αυτοκινητιστικό ατύχημα ήταν η αφορμή για να μεταμορφωθεί η 23χρονη Alissa Afonina και από αφοσιωμένη μαθήτρια να γίνει πλούσια και αφέντρα.  
    Η νεαρή από το Μπέρναμπι του Καναδά, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ήταν μια αφοσιωμένη μαθήτρια στο Λύκειο μέχρι που χτύπησε το κεφάλι της, όταν το φορτηγό στο οποίο επέβαινε, βγήκε εκτός πορείας. Από τη σύγκρουση, η 23χρονη υπέστη βλάβη στον εγκέφαλο και έχασε «τον έλεγχο των παρορμήσεων» και πλέον έχει γίνει μανιακή με το σεξ. Το δικαστήριο την δικαίωσε και της επιδίκασε ποσό αποζημίωσηςσυνολικού ύψους 1,5 εκατ. δολάριων.

Το ποίημα του Καβάφη “Ιθάκη” σε ένα μικρό, τέλειο κόμικ.

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr    "  Το ποίημα του Καβάφη “Ιθάκη” σε ένα μικρό, τέλειο κόμικ.

Φαλάκρα… τέλος!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  "     Τα βλαστοκύτταρα φαίνεται να δίνουν οριστικά τη λύση στη φαλάκρα, που απασχολεί πολλά εκατομμύρια αντρών κυρίως ανά τον κόσμο.  Η τριχόπτωση αποτελεί συχνό και ενοχλητικό σύμπτωμα αλλά οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι σύντομα θα αποτελεί παρελθόν και υπόσχονται να δώσουν τέλος σε αυτό.    

«Έχουμε γη και πατρίδα όσο έχουμε πλοία στη θάλασσα»

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " «Έχουμε γη και πατρίδα όσο έχουμε πλοία στη θάλασσα»
Γράφει ο Υποναύαρχος (εα) Δημήτριος Ν. Τσαϊλάς ΠΝ Στρατιωτικός Αναλυτής
    Παρά το γεγονός ότι το Πολεμικό Ναυτικό μας που είναι βασικός συντελεστής της θαλάσσιας ισχύος και παραμένει πολλές τάξεις μεγέθους πιο ισχυρό από ότι του πλησιέστερου ανταγωνιστή μας, πρέπει να προσέξουμε τις προσαρμογές της παραδοσιακής τέχνης της ναυτικής στρατηγικής τονίζοντας ότι θα αποτελέσει θρίαμβο για την ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού να διατηρήσει ισχυρό το στόλο κάτω από τις σημερινές συνθήκες μεγάλων εξωτερικών πιέσεων σε συνδυασμό με την δημοσιονομική αδυναμία.

ΑΠΟΨΗ Για την επανασύσταση των ΜΟΜΑ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    "  ΑΠΟΨΗ Για την επανασύσταση των ΜΟΜΑ
Σπύρος Μούλιας
    Πολύ σωστά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα προτίθεται να επανιδρύσει και επαναδραστηριοποιήσει τις ΜΟΜΑ Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκρότησης ), τις οποίες είχε καταργήσει η Κυβέρνηση της ΝΔ επί Μητσοτάκη με το άρθρο 18 του Ν.2026 το 1992, οπότε μαζί καταργήθηκε και η ΣΥΚΕΑ ( Στρατιωτική Υπηρεσία Κρατικών Έργων Ανασυγκρότησης ) που ήταν το Επιτελείο που συντόνιζε και παρακολουθούσε τα έργα των επτά ΜΟΜΑ, οι οποίες κάλυπταν όλον τον Ελλαδικό Χώρο και οι οποίες είχαν συγκροτηθεί και λειτουργούσαν επιτυχώς επί 35 χρόνια από το 1957.
    Γνωρίζω πολύ καλά την πολύτιμη προσφορά των ΜΟΜΑ, με την σημαντική συμβολή τους σε έργα υποδομής και ανασυγκρότησης της Πατρίδος μας, διότι είχα την τύχη να υπηρετήσω στη θέση τουΔιευθυντού Τεχνικού της ΣΥΚΕΑ από το 1977 έως και το 1981.   
    Στο σημείο αυτό, θεωρώ χρήσιμο να αναφερθώ σε 2 από τα πολλά και σημαντικά έργα  που εκτελέσθηκαν από την ΣΥΚΕΑ, κατά την παραπάνω περίοδο που είχα την Διεύθυνση Τεχνικού της ΣΥΚΕΑ, που δείχνει τις δυνατότητες αλλά και τη συνέπεια  εκτελέσεως των έργων που αναλάμβανε. 

Υπόψη Ιεροψαλτών,αναγνωστών,Ιερέων,Ιεροδιακόνων κλπ.Υπόψη ΄ΟΛΩΝ μας


Οι φραγκοχωροδίες (ή καλύτερα οι κοροϊδίες) αλλοιώνουν την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ μαςΗ πρόσφατη επίσκεψη του Προηγούμενου Ιερας Μονής Μεγίστης Λαυρας ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ π. Βασίλειου στην Αστορια:


...όλοι οι ψάλτες πάντοτε να φέρουν το ράσο τους, οι γυναίκες να μην πλησιάζουν ποτέ το αναλόγιο, ο νεωκόρος και όσοι υπηρετούν στο Ιερό Βήμα να έχουν απαραίτητα ράσο, οι ιερόπαιδες να φέρουν τα παπαδικά τους και όλα να τελούνται με ιεροπρέπεια...


Οποια πρόσωπα είναι ακατάλληλα για διακονία στο ναό -από οποιανδήποτε θέση και αν διακονούν- θεάρεστο είναι να απομακρυνθούν. 


...τους είπε -ευθέως και χωρίς περιστροφές- ότι αλλοιώνουν την πίστη της Εκκλησίας με τις φραγκοχορωδίες τους...

Η μέχρι τώρα πείρα μας, όμως, είναι ότι τα μέλη της φραγκοχορωδίας είναι κεφάλια αγύριστα και επιμένουν να συνεχίζουν να τραγουδούν άριες την ώρα της Θείας Λειτουργίας!

Ο ΑΡΧΙΜ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ), Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥΟ ΑΡΧΙΜ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ), Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΗ ΟΣΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ " KΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ " Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο "
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ
1 ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο μπορεί να αποτρέψει εγκεφαλικό επεισόδιο ή 
καρδιακή προσβολή 

Κάτι άλλο που δεν ήξερα ... Ρώτησα τον γιατρό μου γιατί οι άνθρωποι συνήθως ουρούν
  συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Απάντηση από τον καρδιολόγο μου - Η βαρύτητα κρατά το νερό στο κάτω μέρος του 
 σώματός σας όταν είστε σε όρθια θέση (τα πόδια πρήζονται).
Όταν ξαπλώνετε και το κάτω μέρος του σώματος (πόδια κλπ) είναι στο ίδιο  επίπεδο με
 τα νεφρά,  τότε τα νεφρά απομακρύνουν το νερό, επειδή είναι ευκολότερο.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΝ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   "