ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αναφέρεται στην φιλοξενία της ι.μ.Βατοπαιδίου στον Δ/τή,τότε,του Αστυν.Τμήματος Αγίου΄Ορους (1915 έτος!)


Σας αποστέλλω το  επισυναπτόμενο, …ιστορικόν έγγραφον.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αντιπροέδρου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κ. ΣΙΑΧΑΜΗ Ιωάννη


Σήμερα ο κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας έδωσε συνέντευξη για ένα προγραμματισμένο θέμα του Συνδέσμου σχετικά με την συλλογή τροφίμων. 
Η συνέντευξή του θα αναρτηθεί στο blog αύριο το απόγευμα 1-12-2015. 

Για το πρόγραμμα του Συνδέσμου μιλά αύριο 1-12-2012 στο DR TV  και ώρα 21.00 στις Ειδήσεις ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ. 

Τι πρέπει να τρως το πρωί για να καταφέρεις να αδυνατίσεις!

Κάθε πρωί που ξυπνάς τρέχεις και δε φτάνεις. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να ντυθείς, να βαφτείς, να...

a2f51e9262c31a33c631b64df3e49c6d_L


Κάθε πρωί που ξυπνάς τρέχεις και δε φτάνεις. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να ντυθείς, να βαφτείς, να ετοιμάσεις το φαγητό που θα πάρεις μαζί σου στο γραφείο και φυσικά να φας κάτι. Η πιο εύκολη λύση; Καφές με μπισκότα, φρυγανιές με πραλίνα ή μαρμελάδα, σοκολατένια δημητριακά με γάλα!

Το κινητό που θα φορτίζει μόνο μία φορά την εβδομάδα

Αν έχετε κουραστεί να φορτίζετε κάθε μέρα το κινητό σας και εκείνο πάλι να… αδειάζει μέσα στη μέρα, τότε σίγουρα...

tromaktiko153

Αν έχετε κουραστεί να φορτίζετε κάθε μέρα το κινητό σας και εκείνο πάλι να… αδειάζει μέσα στη μέρα, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με το κινητό που θα χρειάζεται φόρτιση μόνο μια φορά την εβδομάδα.
Βρετανοί επιστήμονες δημιούργησαν ένα υλικό το οποίο μπορεί να αντικαθιστά το γυαλί της οθόνης για κινητά τηλέφωνα, tablets και έξυπνα ρολόγια και το οποίο δεν αδειάζει την μπαταρία της συσκευής. Αυτή η ανακάλυψη είναι πολύ σημαντική καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας (περίπου το 90%) ενός κινητού καταναλώνεται από το φως της οθόνης, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία του κόσμου και άλλες δέκα πρωτιές

Η εισβολή των νέων τεχνολογιών στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, έφερε μαζί της και τη διάδοση της φωτογραφίας. Αυτό που...

photo1

Η εισβολή των νέων τεχνολογιών στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, έφερε μαζί της και τη διάδοση της φωτογραφίας. Αυτό που άλλοτε θεωρούταν ως ένα μέσο στενά συνδεδεμένο με την καλλιτεχνική δημιουργία και τη δημοσιογραφία, σήμερα -με τα smartphones, τα κοινωνικά δίκτυα και τα προγράμματα επεξεργασίας- όλοι μπορούν να φωτογραφήσουν ό,τι επιθυμούν και να το δείξουν σε ανθρώπους στην άλλη άκρη του κόσμου. Κι όλα αυτά με μηδαμινό κόστος.

Οι πιο υπέροχες παγωμένες λίμνες

Ο χειμώνας δίνει ορισμένα από τα πιο όμορφα τοπία. Το χιόνι καλύπτει τα πάντα και τους δίνει μία όψη διαφορετική...

limnh-300x170

Ο χειμώνας δίνει ορισμένα από τα πιο όμορφα τοπία. Το χιόνι καλύπτει τα πάντα και τους δίνει μία όψη διαφορετική, παραμυθένια.

Η ντομάτα έχει περισσότερα γονίδια από τον άνθρωπο

Περίπου 10.000 γονίδια περισσότερα από τον άνθρωπο έχει η ντομάτα, της οποίας… το γονιδίωμα αποκωδικοποιήθηκε έπειτα από εννέα χρόνια...

tromaktiko149

Περίπου 10.000 γονίδια περισσότερα από τον άνθρωπο έχει η ντομάτα, της οποίας…
το γονιδίωμα αποκωδικοποιήθηκε έπειτα από εννέα χρόνια επιστημονικής έρευνας που διεξήχθη παράλληλα σε 14 χώρες.

Αθήνα: Τα καλύτερα στέκια για χορτοφάγους

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Αθήνα: Τα καλύτερα στέκια για χορτοφάγους
Και μετά, πού πάνε για φαγητό ???????
    Είτε ως φιλοσοφία και τρόπος ζωής είτε απλά ως μια επιλογή δίαιτας και αποτοξίνωσης, η στροφή προς τη χορτοφαγική και vegan διατροφή κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε τα top εστιατόρια για vegetarians στην Αθήνα που αποδεικνύουν ότι το υγιεινό μπορεί να είναι και νόστιμο.

Avocado
Οι χορτοφάγοι της Αθήνας έχουν βρει εδώ και μερικά χρόνια το στέκι τους στο Σύνταγμα. Το Avocado είναι ένα καθαρά vegetarian εστιατόριο που λειτουργεί με βάση φρέσκα και αγνά βιολογικά προϊόντα. Το μενού είναι ενδιαφέρον και πλούσιο σε διαφόρων ειδών υγιεινές και νόστιμες επιλογές: από φρεσκοστημένους χυμούς όλων των ειδών, με λαχανικά και φρούτα, vegan burgers μέχρι χειροποίητα επιδόρπια και βιολογικά κρασιά. Ξεχωρίσαμε τα satori rolls (λαχταριστά ρολλά μελιτζάνας γεμιστά με τυρί μετσοβόνε και τυροκαυτερή), τη σαλάτα Gratitude (με αβοκάντο, μαϊντανό, φρέσκο κόλιανδρο και καρύδια σε βάση από βιολογική κινόα), το ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι και το μιλφέιγ από κολοκύθια και μελιτζάνες.Νίκης 30, Σύνταγμα, τηλ.: 2103237878, www.avocadoathens.comαπό €18 το άτομο.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

30/11/2015
Από σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου η συμμετοχή στην Δημόσια Προσφορά της Εθνικής Τράπεζας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης της τράπεζας.

Τα μαύρακια

Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας ήταν πυροσβέστες.
Έπιασε φωτιά σε ένα σχολειο και τρέχουν για να σώσουν τα παιδιά. Το σχολείο ήταν πολυεθνικό, είχε κινεζάκια, μαυράκια κλπ..

12 πιο όμορφα σπήλαια της Ελλάδας




Τα σπήλαια κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς η εξερεύνησή τους κρύβει πολλές εκπλήξεις και εικόνες που μαγεύουν τους επισκέπτες. Η Ελλάδα έχει πολλά επισκέψιμα σπήλαια σε όλη την επικράτεια που γίνονται πόλος έλξης για την ομορφιά και την απόκοσμη ατμόσφαιρα που υπάρχει στο εσωτερικό τους.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 30-11-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com     "