ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Οι εβδομήντα εβδομάδες της νηστείας – Γεροντικό

Διηγήθηκαν για ένα γέροντα, ότι νήστεψε εβδομήντα εβδομάδες, τρώγοντας μόνο μια φορά την εβδομάδα, και παρακαλώντας στο διάστημα αυτό το...
nisteia-Brianchaninov.

Διηγήθηκαν για ένα γέροντα, ότι νήστεψε εβδομήντα εβδομάδες, τρώγοντας μόνο μια φορά την εβδομάδα, και παρακαλώντας στο διάστημα αυτό το Θεό να του φανερώσει τη σημασία ενός χωρίου της Γραφής. Αλλά ο Θεός δεν του την αποκάλυψε. Λέει τότε μέσα του: «Να, τόσους κόπους έκανα, και τίποτα δεν κατόρθωσα. Ας πάω λοιπόν στον αδελφό μου και ας τον ρωτήσω». Φεύγοντας όμως, καθώς έκλεινε πίσω του την πόρτα, έστειλε ο Κύριος έναν άγγελο, πού του είπε:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΤΕΔΙΩΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ!


Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου του 1912, ο καιρός είχε βελτιωθεί. Τα ελληνικά αντιτορπιλικά εξακολουθούσαν να περιπολούν στην είσοδο των...
ΑΒΕΡΩΦ-700x4001

Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου του 1912, ο καιρός είχε βελτιωθεί. Τα ελληνικά αντιτορπιλικά εξακολουθούσαν να περιπολούν στην είσοδο των στενών των Δαρδανελίων, εν αναμονή της εξόδου τους τουρκικού στόλου. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο τουρκικός στόλος ετοιμαζόταν να εξέλθει του καταφυγίου του.

11χρονος περπάτησε ἀπό θαῦμα τῆς Παναγίας


Σύμφωνα με είδηση του ΡΙΚ εντεκάχρονο αγόρι κατάφερε να περπατήσει λόγω της πίστης του στην Παναγία του Βαλανά σε παρεκκλήσι...
panagia_valana


Σύμφωνα με είδηση του ΡΙΚ εντεκάχρονο αγόρι κατάφερε να περπατήσει λόγω της πίστης του στην Παναγία του Βαλανά σε παρεκκλήσι του χωριού Λάνια. Το αγόρι που ήταν καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι και οι γιατροί απέκλειαν το ενδεχόμενο να ξαναπερπατήσει, κατόρθωσε να επισκεφθεί το παρεκλλήσι περπατώντας!

Μια διαδρομή του χθες: Άργος-Τρίπολη από τον Κολοσούρτη!!!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 18.8.15 | 
Τα παλιά λεωφορεία είχαν στο πίσω μέρος τη μεταλλική σκάλα που οι αχθοφόροι από εκεί ανέβαιναν στην οροφή τους και τοποθετούσαν τις αποσκευές των επιβατών. Διαδικασία χρονοβόρα διότι πάντοτε οι αποσκευές πήγαιναν στη πλάστιγγα για να μετρηθούν. Τα παλιά λεωφορεία Mercedes και Scania είχαν περιορισμένους χώρους, μεγάλες όμως αντοχές οι μηχανές τους.

Εξέγερση λάθρο και στη Λέσβο - Προκαλούν τις δυνάμεις Ασφαλείας- Είναι εξοπλισμένοι με μαχαίρια

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Εξέγερση λάθρο και στη Λέσβο - Προκαλούν τις δυνάμεις Ασφαλείας- Είναι εξοπλισμένοι με μαχαίρια
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - EΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ
    Εξέγερση λαθρομεταναστών είχαμε και στη Λέσβομε άσεμνες χειρονομίες εναντίον των δυνάμεων Ασφαλείας ενώ διάχυτη είναι πλέον η εντύπωση ότιμεταξύ των λαθρομεταναστών υπάρχουν πυρήνες τζιχαντιστών που θέλουν να προκαλέσουν εξέγερσηζητώντας χάος και αίμα με αποτέλεσμα την τελική κοινωνική αποσταθεροποίηση της χώρας!

Ο χυμός που προστατεύει από εγκεφαλικό και καρδιοπάθεια!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ο χυμός που προστατεύει από εγκεφαλικό και καρδιοπάθεια!
onmed.gr
    Δύο ποτήρια κράνμπερι την ημέρα είναι αρκετά για να μειώσετε τον κίνδυνο εγκεφαλικού και καρδιοπάθειας, σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Αμερικανικό Υπουργείο Γεωργίας.
    Οι πολύτιμες πολυφαινόλες του χυμού, συστατικά με προστατευτική δράση που ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού, παρέχουν τα σημαντικά οφέλη για την υγεία μας, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Έσωσαν τις γυναίκες τους και αυτοί πέθαναν από ασφυξία στα αμπάρια του αλιευτικού!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Έσωσαν τις γυναίκες τους και αυτοί πέθαναν από ασφυξία στα αμπάρια του αλιευτικού!



    O αριθμός των μεταναστών ( ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ) πουπέθαναν από ασφυξία το Σάββατο, ενώ επέβαιναν στο αμπάρι ενός υπερφορτωμένου αλιευτικού πλοίου στα ανοικτά της Λιβύηςκαι τους οποίους εντόπισε ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού τηςΙταλίας έχει ανέλθει στους 49, μετέδωσαν χθες ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
    Σε ένα μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitterόπου γνωστοποιούνταν η επιχείρηση διάσωσης, το πολεμικό ναυτικό έκανε λόγο για «τουλάχιστον 40 νεκρούς» βάση των εκτιμήσεων ότι περίπου 300 επίδοξοι μετανάστες (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ) επέβαιναν στο πλοίο.

Οι καινοτομίες της Google περνούν στην Alphabet

ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ

18/08/2015
Μία εταιρεία holding για τις νέες και πειραματικές δραστηριότητες της Google, ιδρύει η πιο γνωστή μηχανή αναζήτησης.

ΕΚΤ: ΣΤΑ 269,875 ΕΥΡΩ Η ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

23η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

18/08/2015
Στο ποσό των 269,875 δισ. ευρώ ανήλθε το συνολικό ύψος του προγράμματος αγοράς κρατικών ομολόγων (QE) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

ΑΡΝΗΣΕΙΣ

Αντρας: Κούκλα μου που ήσουν όλη τη ζωή μου;;;
Γυναίκα: Κρυβόμουν από εσένα... 

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

Ο μικρός Δημητράκης μπήκε στην κουζίνα όπου η μαμά του ετοίμαζε βραδινό.
Πλησίαζαν τα γενέθλιά του και σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να πει στη μαμά του τι δώρο ήθελε.
- Μαμά, είπε ο μικρός Δημητράκης, θέλω ένα ποδήλατο για τα γενέθλιά μου.
Ο μικρός Δημητράκης ήταν ένας μεγάλος φασαρτζής. Και στο σχολείο και στο σπίτι όλο μπελάδες δημιουργούσε. Έτσι λοιπόν η μαμά του τον ρώτησε αν πιστεύει ότι δικαιούται το δώρο.
- Φυσικά! είπε ο μικρός.

Η αλήθεια.

Ο σύζυγος στο κρεβάτι του Νοσοκομείου ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.
Η ζωηρούλα σύζυγος δίπλα του.