ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ 11 ΗΜΈΡΕΣ " ΜΑΡΟΚΟ-ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ-ΡΑΜΠΑΤ-ΜΕΝΚΕΣ-ΦΕΖ " Αναχώρηση 8-2-2022 του Σ.Α.Σ.Α. Ν. Αργολίδας

 Οι έχοντες δηλώσει συμμετοχή όπως σας έγινε γνωστό στην προηγούμενη ανάρτηση για το Ταξίδη  μόλις λάβουμε το e-mail σας θα σας σταλθεί που είναι ποιο ευδιάκριτο. 

Σημειώσεις - Διευκρινήσεις : 1.- Η μεταφορά και περιήγηση από το Αεροδρόμιο του Παρισιού στο κέντρο της πόλης την 11η ημέρα  αναγράφεται στα Περιλαμβανόμενα. 

2.- Η επιβάρυνση του Μονόκλινου  είναι 410 € εκ παραδρομής γράφτηκε 390 € που ήταν για το 2020.

3.- Η πληρωμή προκαταβολή είναι 500 € και η ημερομηνία πληρωμής μέχρι 19-11-2021.




Ενημερωτικό Ημερομηνιών και Κοστολογίου για το Ταξίδη στο ΜΑΡΟΚΟ

 


ΤΑΞΙΔΗ    11  ημερών   στο ΜΑΡΟΚΟ   8-2-2022 με 18-2-2022  με άρωμα από το ΠΑΡΙΣΙ του  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

Στις 18 Οκτωβρίου 2021 έγινε ενημερωτική ανάρτηση για τις προθέσεις του Συνδέσμου να πραγματοποιήσει  Ταξίδη στο ΜΑΡΟΚΟ.

Η διάθεση για το Ταξίδη αυτό αναθερμάνθηκε μετά από τις δύο αναρτήσεις του Τάσου Δούση.

Μετά από τις αναρτήσεις αυτές υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον από Συναδέλφους    του Συνδέσμου μας αλλά και σε Πανελλαδικό Επίπεδο από την μία άκρη της Ελλάδος μέχρι την άλλη επικοινώνησαν μαζί μας  για να ενημερωθούν ώστε να συμμετάσχουν επίσης και φίλοι. Κάποιοι μάλιστα δήλωσαν ήδη συμμετοχή ανακοινώνοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού στις 2-11-2021 και εντός ολίγων ημερών συμπληρώθηκε ο αριθμός συμμετοχών.

H ΛΙΣΤΑ Αναμονής που ήδη υπάρχει για τις συμμετοχές θα κρατηθεί μέχρι την πιθανή εξάντλησή της.

Λίγα λόγια

ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ. « Το Μαργαριτάρι του Νότου  »  όπως το αποκαλούν.

Μοιάζει με ένα εξωτικό παραμύθι της Ανατολής.

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνουν οι οάσεις, τα παλάτια και οι Πύργοι, η οροσειρά του ΄Ατλαντα.

Στο ΜΑΡΟΚΟ θα διαπιστώσεις ένα κράμα ΕΥΡΩΠΗΣ και Ισλαμικού σύγχρονου πολιτισμού.

Η Ιστορία και η Κουλτούρα τους δημιουργεί διάφορες αισθήσεις που σε κάνει να θαυμάζεις.

Σε συνδυασμό όλων των ανωτέρω αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε έγινε η αιτία να προχωρήσουμε ως Σύνδεσμος με την κυρίως συνεργασία του Ταξιδιωτικού Γραφείου  zafiris Turs για την υλοποίηση του Ταξιδιού αυτού.

Η προσπάθειά μας  μας είναι να γνωρίσουμε όλο σχεδόν το ΜΑΡΟΚΟ βλέποντας και απολαμβάνοντας  τις ομορφιές του. Σχεδόν  σε καθημερινή βάση θα υπάρχουν μετακινήσεις με Λεωφορείο με ανάλογα χιλιόμετρα των αποστάσεων εκάστης Πόλης

Από 18 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι σήμερα έγιναν προσπάθειες από το Τουριστικό Γραφείο προς ανεύρεση Αεροπορικής Εταιρείας η οποία θα έχει την καλύτερη μετακίνηση χωρίς μεγάλη αναμονή στα Αεροδρόμια λόγω των ανταποκρίσεων κάτι που το πετύχαμε.