ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΤΑ.ΠΑ.ΣΑ. Από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

Μετά την υπενθύμιση της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) για το ΕΦΑΠΑΞ μετόχων του ΤΑΠΑΣΑ ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας υπενθυμίζει στα τυχόν  μέλη του που δεν είχαν προβεί σε αίτηση τον Ιούνιο του 2019 όπως προβούν τώρα. ΄Ενας μεγάλος αριθμός μελών ήδη είχε προβεί σε αιτήσεις το 2019.

Στο Γραφείο του Συνδέσμου υπάρχουν αιτήσεις για τους Ασφαλισμένους (  Τ.Π. ΑΣ, Τ.Π.Υ. Α.Π. και Τ.Π.Υ.Π.Σ. )  προς διευκόλυνσή σας.

΄Οποιος - όποια μέλη δεν ενθυμούνται εάν είχαν προβεί σε αίτηση να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου.

Λοιποί Συνάδελφοι σε Πανελλαδικό Επίπεδο επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους Συνδέσμους - Ενώσεις που είναι γραμμένοι προκειμένου προβούν μέσα στην προθεσμία που αναφέρεται στην Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.


Σε συνέχεια η Ανακοίνωση 

Πώς θα είναι τα ταξίδια μετά την Πανδημία;


Πώς θα είναι τα ταξίδια μετά την Πανδημία;
Sebastian Palomino @ pexels

Κάτι που μας απασχολεί όλους, και δε θα αργήσει να έρθει.

Γράφει ο Παναγιώτης Καρδερίνης
Δημοσίευση 24/2/2021 | 16:03

 Αν κάποιος πριν από δύο χρόνια μου έλεγε ότι θα χρειαστεί κάποια στιγμή, να κάνω έρευνα στο worldwide internet γύρω από το πώς θα είναι τα ταξίδια μετά την πανδημία, θα τον αποκαλούσα σίγουρα τρελό! Αυτό που ζούμε από τα τέλη του 2019 μέχρι και σήμερα που μπαίνει ο Μάρτιος του 2021, μοιάζει να είναι βγαλμένο από σενάριο ταινίας! Μια ταινία που θα έχει και αυτή ένα τέλος. Ένα happy end για τους περισσότερους από εμάς που ευτυχώς δε νοσήσαμε ή δε χάσαμε κάποιον δικό μας από τον ιό, και ένα δυστυχώς, κακό τέλος για όσους μετρούν θύματα, στην οικογένεια και στο συγγενικό τους περιβάλλον.

Η ζωή προχωράει, η πανδημία θα ξεφτίσει και οι άνθρωποι θα αναζητήσουμε τρόπους να προσφέρουμε χαρά στον εαυτό μας. Ένας από τους πιο διαχρονικούς, τα ταξίδια!

Και πως θα είναι τα ταξίδια όταν επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα;