ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Δείτε πώς μπορείτε να φορτίσετε γρήγορα το iPhone (βίντεο) How to supercharge your iPhone in only 5 minutes

Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού μας τηλεφώνου. Μπορεί τα smartphones να έχουν πια μπαταρίες λιθίου, οπότε πράγματα που ξέραμε παλιά. όπως για παράδειγμα το να περιμένουμε να ξεφορτίσει τελείως για να το φορτίσουμε να μην ισχύουν πια, υπάρχουν όμως πράγματα που επηρεάζουν τον κύκλο ζωής της.

Δείτε σε 10 λεπτά όλη την αλήθεια για το τί συμβαίνει στο σώμα όταν του λείπει η βιταμίνη B12! (βίντεο). Health Benefits of Vitamin B12



Η βιταμίνη Β12 είναι μια από τις πιο σημαντικές βιταμίνες. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό του καθενός από τα κύτταρα του σώματός μας και αν έχουμε ανεπαρκείς ποσότητες από αυτήν για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιες ασθένειες και νευρολογικές παθήσεις.

Απρίλιος 1941. Η στάση των πρωτοετών Ευελπίδων( Στην Μάχη της ΚΡΗΤΗΣ πολέμησε μέλος του Συνδ.Αποστ.Σωμ.Ασφ.Ν. Αργολίδας )


ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Απρίλιος 1941. Η στάση των πρωτοετών Ευελπίδων

Γράφει ο Στυλιανός Πολίτης

    Δύο είναι τα θεμέλια του κράτους: οι καλοί νόμοι και ο καλός στρατός. Χωρίς νόμους το κράτος δεν μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς στρατό δεν μπορεί να υπάρξει.
     Όπως φαίνεται αυτό το ήξερε πολύ καλά ο πρώτος Κυβερνήτης μας μετά την απελευθέρωση από τον Τουρκικό ζυγό, οπότε και το πρώτο «επαγγελματικό» σχολείο που ίδρυσε ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν στρατιωτικό, για την εκπαίδευση εκείνων που θα αναλάμβαναν την οργάνωση και την ηγεσία του στρατεύματος.
    Έφτιαξε δηλαδή μια σχολή Αξιωματικών που άρχισε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 1828 στο Ναύπλιο υπό την εποπτεία του Βαυαρού Συνταγματάρχη βαρόνου Καρόλου-Γουλιέλμου φον Χέυδεκ(von Heideck), με βασικό  εκπαιδευτή τον Κορσικανό Λοχαγό του Αγγλικού Στρατού Ρωμύλο ντε Σαλτέρι (Romylo de Santelli). Η επιλογή γινόταν με αυστηρότατα κριτήρια και από τον ίδιο τον Καποδίστρια!