ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Για όποιον ψάχνεται με τα βιβλία και τα αγαπά

Να σας συστήσουμε το Goodreads.com;

Για όποιον ψάχνεται με τα βιβλία και τα αγαπά, είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να ανακαλύψετε νέα βιβλία της αρεσκείας σας, να βαθμολογήσετε και να βοηθήσετε άλλους μέσω της κριτικής σας να αποφασίσουν τι θα διαβάσουν, να δείτε τι έχει ο φίλος σας στη βιβλιοθήκη του και σε ποια κατηγορία, να συζητήσετε, να κερδίσετε βιβλία σε κληρώσεις... Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον σαν του facebook, με τον λογαριασμό σας του facebook.




 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


http://www.votegreece.gr/archives/41946

Τα σχόλια δικά σας 

Nέες υπηρεσίες θα παρέχονται από τα Κ.Ε.Π.


Παύουν να είναι απλά Κέντρα Διεκπεραίωσης αιτήσεων. 
Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία διευρύνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τα Κ.Ε.Π. προς τους πολίτες, υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. 
Με την απόφαση αυτή τα ΚΕΠ θα χορηγούν πλέον βεβαιώσεις, των οποίων τα στοιχεία έχουν αποδεικτική δύναμη ίση με εκείνη των στοιχείων που παρέχονται στο Δημοτολόγιο του οικείου Ο.Τ.Α., Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης, Οικογενειακής Κατάστασης για ΟΓΑ και Ιθαγένειας μέσω ηλεκτρονικής πρόσβασης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣΕΔ) που τηρείται στo.....>>

«Τέλεση Μνημόσυνου υπέρ καθήκοντος πεσόντων Αστυνομικών»

BLOGGER " ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " 

Λίγα λόγια 


Οι κινήσεις αυτές πραγματικά συγκινούν όλους  αυτούς που πέρασαν από την Υπηρεσία αυτή διότι οι πεσόντες είναι τι ίδιο αίμα από αυτών που σήμερα ζουν.
Για τους πεσόντες ήταν η άτυχη στιγμή.
Την κίνηση αυτή ας την πάρουν όλοι οι Νομοί προς μίμηση. 
Στην πόλη μας " Ναύπλιο " έχει πραγματοποιηθεί κατά το παρελθόν παρόμοια εκδήλωση. 

Τελέσθηκε το Σάββατο (22-02-2014) (Α’ Ψυχοσάββατο) και ώρα 09:30΄στον Ι.Ν. Πέτρου & Παύλου Λάρισας, η επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες υπέρ του καθήκοντος Αστυνομικούς. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ...

Tags: τόλη, είναι, έρχομαι, κτίριο, παράθυρο, απο τon tolh erxomai kai sthn , από τον τόλη έρχομαι ,κεντρα απεξαρτησησ στροφη ,

Είναι 4 φίλοι οι οποίοι αποφασίζουν να αφήσουν τις γυναίκες σπίτι και να πάνε στα μπουζούκια. Επιλέγουν το σχήμα με κορυφή στην επίθεση τον Τόλη Βοσκόπουλο. Πάνε στο μαγαζί και αρχίζουν την αλόγιστη κατανάλωση αλκοολούχων, πετάνε λουλούδια, έχουν γίνει κροκόδειλοι, δεν βλέπουν μπροστά τους.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ " Ακατάλληλο "

Πάει κάποιος να πάρει τις απαντήσεις των ιατρικών εξετάσεων της γυναίκας του.

Γιατρός: - Πως λέγεται;

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ

Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος
Αθήνα  24 φεβρουαρίου 2014
                         ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
Σοβαρούς κινδύνους για την υγεία  εγκυμονεί η μη άμεση χειρουργική αντιμετώπιση της κήλης, όταν αυτή  εμφανιστεί !
Αυτό υποστηρίζουν σε τελευταία μεγάλη πολυκεντρική έρευνα Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιστήμονες, βασισμένοι σε μελέτες στατιστικών στοιχείων των τελευταίων 20 χρόνων.

Υψηλά πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα

ΣΤΟΧΟΣ 730.000 ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

24/02/2014
Οι οδηγοί, ιδιοκτήτες και κάτοχοι που θέτουν σε κυκλοφορία ή οδηγούν ανασφάλιστο όχημα θα τιμωρούνται με πρόστιμα ύψους 500 ευρώ για τα επιβατηγά οχήματα και 250 ευρώ για τα δίκυκλα, όπως αποφάσισε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Ξεκινάει η αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ

ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 67% ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

24/02/2014
Στην Βουλή αποστέλλεται από το ΤΑΙΠΕΔ το σχέδιο πρόσκλησης του διεθνούς διαγωνισμού για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ ΑΕ.
Συγκεκριμένα, το σχέδιο αφορά στην πώληση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου, από το 74% που ελέγχει συνολικά το ελληνικό δημόσιο.

G20: ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΑ 2%

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

24/02/2014
Στον κοινό στόχο της αύξησης του ρυθμού ανάπτυξης κατά 2% την προσεχή πενταετία δεσμεύτηκαν οι χώρες της ομάδας G20. Παράλληλα, δεσμεύτηκαν ότι οι κεντρικές τους τράπεζες θα συνεχίσουν να επικοινωνούν «σαφώς» τη νομισματική τους πολιτική.