ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Εκτύπωση Βεβαίωσης ΜΤΣ για φορολογική χρήση

Στο παρακάτω link μπορούμε να βρούμε και να εκτυπώσουμε 
τη βεβαίωση του ΜΤΣ για φορολογική χρήση


Ακολουθούν Οδηγίες

κλικ στο Αναζήτηση μέσω (ΑΜΣ-ΑΦΜ-ΑΜΚΑ)
Επιλογή [ΜΤΣ] - ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ - ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ " yachting. " Το ΜΟΝΑΚΟ της Αργολίδος για λίγες ημέρες "




Το Ναύπλιο για λίγες ημέρες άλλαξε όνομα, το έλεγαν ΜΟΝΑΚΟ, αφορμή για αυτό ήταν τα πλωτά παλάτια που έκαναν εντύπωση. Περίπου 60 παλάτια στην θάλασσα. 

Ἡ ζήλια καί ἡ θεραπεία της…


ΑΠ.: Η ζήλια είναι μια από τις μεγαλύτερες κακίες για τους εξής λόγους: Πρώτον, η Γραφή μας παραγγέλλει να...
(c) Paintings Collection; Supplied by The Public Catalogue Foundation

ΑΠ.: Η ζήλια είναι μια από τις μεγαλύτερες κακίες για τους εξής λόγους:
Πρώτον, η Γραφή μας παραγγέλλει να χαιρόμαστε μαζί μ’ εκείνους που χαίρονται και να κλαίμε μαζί μ’ εκείνους που κλαίνε (Ρωμ. 12:15). Ο ζηλότυπος, όμως, τί κάνει; Χαίρεται για τη δυστυχία του άλλου και κλαίει για την ευτυχία του!

«Η τρέλα δεν πάει στα βουνά» – Τα ποιο αλλοπρόσαλλα «κράτη» στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Φαντάσου να κατάφερνες να δραπετεύσεις από τα δεσμά της γραφειοκρατίας, της στρεβλής διακυβέρνησης και των άστοχων κατ’ εσέ νόμων και...
Clipboard46-600x275

Δημοσίευση

Φαντάσου να κατάφερνες να δραπετεύσεις από τα δεσμά της γραφειοκρατίας, της στρεβλής διακυβέρνησης και των άστοχων κατ’ εσέ νόμων και κανόνων του κράτους, και να έβρισκες ή και δημιουργούσες το δικό σου κράτος όπου θα έθετες εσύ και μόνο εσύ, τους δικούς σου νόμους κατ’ όπως σε βολεύει.

«Από το Άγιον Όρος … στον Ουρανό», Εκδήλωση – Αφιέρωμα Μνήμης

Ιερά Μονή Μυρτιάς 6 Μαΐου 2015 Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και η Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς...

apo-to-agio-oros

Δημοσίευση

Ιερά Μονή Μυρτιάς 6 Μαΐου 2015
Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και η Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη σε δύο σύγχρονες αγιορείτικες μορφές τον μακαριστό αρχιμ. Γεώργιο Καψάνη, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Γρηγορίου Αγίου Όρους και τον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 και ώρα 07:00’ μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου.
Θα μιλήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ και ο οσιολογιώτατος ιερομόναχος Λουκάς Γρηγοριάτης.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή DVD για τη ζωή, το έργο και την προσφορά τους στην σύγχρονη εκκλησιαστική ζωή.

Κωστούρος: Βελτιώνουμε τη συμπεριφορά μας, βελτιώνουμε την κοινωνία μας

ΑΠΟ ΤΟ BLOGGER. : Αυτός που λέει ότι αγαπάει την πόλη του ας κάνει ένα από τα παρακάτω.   Δεν έχει σχέση το ποιος είναι ο Δήμαρχος. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να προσπαθούμε για το καλύτερο της πόλης. Το Ανάπλι μας με τις σχετικές δραστηριότητες : Μαραθώνιος - Σκάφη (  2ο σαλόνι πολυτελών σκαφών Mediterranean Yacht Show   ) - καλές τιμές στα καταλύματα  - υπηρεσίες προς τους επισκέπτες είχε την πληρότητα αυτές τις ημέρες. Σε αυτό ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων βοήθησαν. Η διαφήμιση από τους  επισκέπτες είναι ο καλύτερος διαφημιστής. Στις δε ατέλειες - βλάβες θα πρέπει να είμαστε κριτές αλλά και βοηθοί ώστε με την βοήθειά μας να γίνονται οι ανάλογες εργασίες με θετικό αποτέλεσμα κάτι που ήδη έχει γίνει σε μία οδό που υπήρχε πρόβλημα με τον φωτισμό και προσωπικά συνέβαλα για την αποκατάσταση. Τα ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΑ  λόγια αυτά  είναι λόγω της παρακάτω αναρτήσεως " Να συμβάλλουμε ΟΛΟΙ " .

    


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7.5.15 |  | 
  Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, θέλοντας να τονίσει την μεγάλη σημασία πού έχει η προσωπικη συμβολή του κάθε δημότη ξεχωριστά για την βελτίωση και την πρόοδο του τόπου μας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα «Άχραντα Πάθη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού» στο Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7.5.15 | 
 Eν όψει της πανηγύρεως των Αγίων Ενδόξων Θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο όνομα των οποίων τιμάται ο Ιερός Ναός των Αγίων στο Ναύπλιο, θα έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία να φιλοξενήσουμε, κατά το χρονικό διάστημα από 17ης Μαΐου 2015 έως και 22αςΜαΐου 2015, τα « Άχραντα Πάθη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού »(τεμάχια από τον Ακάνθινο Στέφανο, την Ιερά Χλαμύδα του Κυρίου ,τον Ιερό Σπόγγο, λαξευμένο μάρμαρο από τον Πανάγιο Τάφο, καθώς και μέρος από την πλεξίδα του Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού) τα οποία φυλάσσονται στην Βασιλική και Σταυροπηγιακή Ιερά Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας .

"Πιέσεις" Καμπόσου στον Σγουρίδη για την εμπλοκή στο έργο της ανάπλασης του Άργους (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7.5.15 | 
 Δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, στην συνάντηση που είχε, στα πλαίσια της 11ης Περιφερειακής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Αργολίδας, με τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη και του έθεσε το ζήτημα πού έχει προκύψει με την  διακοπή των εργασιών στο έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους, λόγω της μη καταβολής ποσού προκαταβολής στον εργολάβο του έργου απο χρήματα του ΕΣΠΑ.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

κουνουπια
Σας ενοχλούν τα κουνούπια; Ορίστε μια πολύ εύκολη και οικολογική (εκτός από το πλαστικό μπουκάλι που αποτελεί αναγκαίο κακό) λύση για να απολαύσετε το μπαλκόνι και τον κήπο σας δίχως τους ανεπιθύμητους επισκέπτες που θέλουν να ρουφήξουν το αίμα σας.

ΘΕΜΑΤΑ: Καθιέρωση της Ημέρας Αποστράτου / Βετεράνου - Τηλεοπτική Εκπομπή - Απάντηση Η.ΔΙ.Κ.Α.μείωση Συντάξεων - Περί Σκανδάλου

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.



Η δύναμη του Ψαλτηρίου, αληθινό περιστατικό…


David-Psaltirion
Ο Κυρ-Παντελής ταξίδευε με το  τρένο προς Θεσσαλονίκη και  διάβαζε το Ψαλτήριο. Ένα παράξενο  γεγονός όμως σημάδεψε το ταξίδι  του. Καθώς διάβαζε, μία κοπέλα  που καθόταν τρία-τέσσερα  καθίσματα πιο μπροστά άρχισε να  διαμαρτύρεται και να φωνάζει. Στην  αρχή δεν έδωσε σημασία και  πίστεψε πώς κάποια παρεξήγηση έγινε με το διπλανό της. Όταν όμως  ο κυρ-Παντελής είδε πώς ο  ελεγκτής-εισπράκτορας  ερχόταν προς το μέρος του απόρησε.

Πού ν” ακούσουνε οι άνθρωποι του καιρού μας κουβέντα για Θεό, για ψυχή, για άλλη ζωή! . (Φώτης Κόντογλου)


Theface_In-Silence_01

Δημοσίευση
7 Μαΐου 2015, 10:30 πμ
Πολλοί αναγνώστες μού γράφουνε, παρακαλώντας με, και μά­λιστα ξορκίζοντάς με, να γράψω για να χτυπήσω την ανηθικότητα, που δέρνει την κοινωνία, προ πάντων τη νεολαία, και που «τη σερ­βίρουν τα σινεμά», όπως μου γράφουνε. Φωνάζουνε: «Υψώσετε τη φωνή σας!».

Αγραφοι Νόμοι



1. Νόμος της μηχανικής επισκευής - Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.

2. Nόμος της βαρύτητας - Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα κυλήσει προς τη λιγότερο προσβάσιμη γωνία.

3. Νόμος των πιθανοτήτων - Η πιθανότητα του να σας παρακολουθούν είναι ανάλογη της ηλιθιότητας της πράξης σας.

4. Νόμος των Τυχαίων Αριθμών - Αν καλέσετε λάθος αριθμό, η γραμμή ποτέ δεν είναι κατειλημμένη και κάποιος πάντα θα απαντήσει.

5. Νόμος του Αλλοθι - Αν πείτε στον προϊστάμενό σας ότι καθυστερήσατε να πάτε στη δουλειά γιατί έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου σας, την επομένη όντως θα σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σας.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 7-5-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 


ΕΕ: 1 δισ. για την απασχόληση των νέων το 2015

ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25%

07/05/2015
Ένα δισεκατομμύριο ευρώ θα διαθέσει η ΕΕ το 2015 για να βοηθήσει τα κράτη μέλη να βρουν εργασία 650.000 νέοι, ύστερα από αλλαγές στους κανόνες που διέπουν το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και που ενέκρινε το ΕΚ.

Αστυνομία ζώων στη Νορβηγία

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

07/05/2015
Τα δικαιώματα των ζώων ενισχύονται στη Νορβηγία, όπου δημιουργήθηκε από την αστυνομία μία μονάδα για την έρευνα κακομεταχείρισης τους. 
Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι συχνό φαινόμενο οι παραβάτες που βλάπτουν τα ζώα να έχουν επιθετική συμπεριφορά επίσης προς ανθρώπους.

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

07/05/2015
Αναπροσαρμόζονται οι ανώτατες επιτρεπόμενες τιμές καθαρών ναύλων οικονομικής ή ενιαίας θέσης επιβατών σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας.
Οι νέες τιμές τέθηκαν ήδη σε ισχύ από την 1η Μαΐου και αφορούν τόσο τις μετακινήσεις των επιβατών όσο και τις μεταφορές οχημάτων.

Αυτόματο σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης στα νέα αυτοκίνητα

Φωτογραφία από Google. 

ΑΠΟ ΤΟ 2018

07/05/2015
Το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης που θα ειδοποιεί άμεσα και αυτόματα τις υπηρεσίες διάσωσης σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος (σύστημα eCall), θα τοποθετείται υποχρεωτικά σε όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών από τις 31 Μαρτίου 2018 βάσει του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού που υπερψήφισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Περιήγηση σε ένα εργοστάσιο πλινθοκεραμοποιίας

ΠΗΓΗ : "  http://www.newsbeast.gr   " 

Γνωρίστε το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα

Το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα αποτελεί ένα σπάνιο δείγμα διασωζόμενου βιομηχανικού συγκροτήματος στον ελληνικό χώρο και στοχεύει στην ανάδειξη της ιστορικής ταυτότητας της πόλης του Βόλο. 

Συμβάλλει στην ενίσχυση του πολιτισμικού αποθέματος της περιφέρειας Θεσσαλίας, στη διάσωση και προβολή της βιομηχανικής κληρονομιάς καθώς και στην ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. 

Το Εργοστάσιο Πλινθοκεραμοποιίας ιδρύθηκε το 1926 από τους αδερφούς Τσαλαπάτα και έως το 1978, που σταμάτησε να λειτουργεί, αποτέλεσε μία σημαντική παραγωγική μονάδα, με πανελλαδική εμβέλεια. Στο διάστημα αυτό, η περίφημη κάμινος Ηοffmann έσβησε μόνο στην περίοδο της Κατοχής - 1944 και δύο φορές κατά τους καταστροφικούς σεισμούς του 1954-56 που συντάραξαν το Βόλο.